Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב בצבע שחור מטאלי בן שנתיים וחצי, צבע הרכב במצב די טוב אך יש מספר שריטות קטנות וכן סימני סווירלס בודדים ( שריטות גדולות לצערי גם קיימות אבל לגבי זה מפוליש אין ציפיות ).

רציתי לבצע פוליש לרכב כדי לטפל בכל אותם סימנים שיטחיים שפירטתי מעלה וכן כדי לשמור על הצבע.

עשיתי מספר בירורים אך לא הגעתי למשהו חד משמעי.

אנא מנסיונכם , המלצה למקום טוב , ובמחיר סביר ( סביב ה 300 -400 ש"ח כי לא נראה לי שמצב הצבע מצריך טיפול אינטנסיבי ).

תודה מראש.

פורסם

מהיכן אתה בארץ? לדעתי ב 300-400 שקל יהיה קשה למצוא מישהו שיגיע לתוצאה טובה (אלא אם זה מישהו שעובד עצמאית ללא קבלות או משהו כזה).

פעם אחת פחח רכב (שנחשב לאחד הטובים בעיר שאני גר בה) ביצע לי פוליש ווקס לרכב מסויים והתוצאה לא הייתה משהו המחיר היה סביב ה 400 שקלים.

לאחר שרכשתי מכונת ליטוש וביצעתי טיפול בעצמי המצב השתפר בהרבה.

פורסם

אלה מחירים של "פולישווקס" בתחנות דלק ידידי. אני בספק שתמצא מישהו נורמלי במחיר שכזה

דיטיילינג הגיוני מתחיל בסביבות ה-700 ש"ח ומצפין גבוהה למעלה כתלות באיש המקצוע וכמובן בעבודה עצמה.

אני מאמין שיש לא מעט חברים פה בפורום שיוכלו להעניק לך טיפול correction שכזה במחיר מתאים.

"יאללה בירי".

פורסם

אני מאזור המרכז

השריטות הגדולות ( העמוקות יותר נכוון )זה כבר מצריך טיפול של צביעה, הן ממש עד הפריימר, לכן לפוליש אין סיכוי.

פורסם

פוסטים שמפורסמים באתרים של היצרניות עצמן- הייתי קצת חושד למרות שאני לא מזלזל במוצר, ולא משנה מי זה שרושם את הפוסט (כי אף אחד לא ישב איתו לכוס קפה ואף אחד לא יודע איזה טובות הוא אולי מקבל מאותה חברה שהוא רשם אצלה באתר את הפוסט) כי פוטושופ זו תכנה נהדרת וכמו שאם תיקח את הבחורה הכי כונפה תוכל להפוך אותה לדוגמנית על בעזרת פוטושופ ככה אפשר לעשות גם לשריטות, סרווילים וכו' וכמו שהמרצה שלי בקורס אמרה- אין מחקר שהוא פרה קדושה, פרות קדושות יש רק בהודו.

מצטרף להמלצת קודמיי להעלות תמונות יש כאן הרבה חברי פורום מקצוענים שיוכלו לעזור לך, כמו כן יש כמה דיטיילרים ואנשי מקצוע שאולי תוכל לפנות אליהם דרך הפייסבוק ביחד עם תמונות (למשל יעקב אלטר).

פורסם
אכן מרשים רק שהשריטות שיש לי הרבה יותר עמוקות לצערי.

מצאתי משהו ברשת , האם נראה רציני? מישהו מכיר?

http://www.wildcat.co.il/google-adwords/carfix/polishing/index1b.html

זאת החברה קאר פיקס :

http://www.carfix.co.il/ .

אתה יכול לרכוש דרכם ערכה תיקון , ולנסות בעצמך לתקן את השריטות או לתת להם לתקן לך .

פוסטים שמפורסמים באתרים של היצרניות עצמן- הייתי קצת חושד למרות שאני לא מזלזל במוצר, ולא משנה מי זה שרושם את הפוסט (כי אף אחד לא ישב איתו לכוס קפה ואף אחד לא יודע איזה טובות הוא אולי מקבל מאותה חברה שהוא רשם אצלה באתר את הפוסט) כי פוטושופ זו תכנה נהדרת וכמו שאם תיקח את הבחורה הכי כונפה תוכל להפוך אותה לדוגמנית על בעזרת פוטושופ ככה אפשר לעשות גם לשריטות, סרווילים וכו' וכמו שהמרצה שלי בקורס אמרה- אין מחקר שהוא פרה קדושה, פרות קדושות יש רק בהודו.

מצטרף להמלצת קודמיי להעלות תמונות יש כאן הרבה חברי פורום מקצוענים שיוכלו לעזור לך, כמו כן יש כמה דיטיילרים ואנשי מקצוע שאולי תוכל לפנות אליהם דרך הפייסבוק ביחד עם תמונות (למשל יעקב אלטר).

אתה טועה ! התיקון של השריטה התבצעה במסגרת שיעורים שנותנת החברה לקהל הרחב (בתשלום ) .

אפשר לראות עוד מלא שיעורים שמלמדים את הקהל הרחב איך להשתמש במוצרים השונים ובמכונות פוליש באופן הנכון .

פורסם

מה זה משנה? זה פרסום של החברה, זה לא מקדם מטרות של לימוד דיטיילינג אלא מטרות עסקיות שלהם של שיווק המוצרים והאתר.

עריכה: אם מישהו זוכר את הפרשייה שהתפרסמה לפני מספר שנים עם ארגון הבטיחות EuroNcap והקשר שלו ליצרניות הרכב (פורסם גם בערוץ 10 אם אני לא טועה) מבין שלא צריך להיות תמים בנוגע לכל מה שמפרסמים לנו וכן, צריך לחשוד וזכותי בתור צרכן לחשוד!.

פורסם

חברים,

ראשית תודה על היענות , אבל אני מה שאני רוצה זה פוליש ולא תיקון של השריטות עם צבע, הלינק שפירסמתי זה בנושא הפוליש, נראה מחיר זול במעט לכן שאלתי האם מישהו מכיר את המקום או התנסה שם בעבודה.

לצערי אין באפשרותי כרגע להעלות תמונות , אבל המצב של הצבע באמת סביר פלוס.

פורסם
חברים,

ראשית תודה על היענות , אבל אני מה שאני רוצה זה פוליש ולא תיקון של השריטות עם צבע, הלינק שפירסמתי זה בנושא הפוליש, נראה מחיר זול במעט לכן שאלתי האם מישהו מכיר את המקום או התנסה שם בעבודה.

לצערי אין באפשרותי כרגע להעלות תמונות , אבל המצב של הצבע באמת סביר פלוס.

אם השריטה עמוקה, אז איך בדיוק אתה רוצה לתקן עם פוליש ?

מילא אם השריטה הייתה שטחית אז יכולתה לעשות חיתוך עם פוליש עד לחשיפת שטח נקי שלא חדרה אליו השריטה .

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי בפניה הראשונה אני לא רוצה לתקן שריטות עמוקות, רוצה לעשות פוליש כדי להעלים שריטות קלות ושיטחיות וכן מעט סימני סווירל שיש, ולשמור על הצבע.

פורסם

היי

אם אתה רוצה לקבל תוצאה טובה מהפוליש וואקס צריך ללכת לדיטיילר מקצועי שיודע לעבוד ,לדעתי התקציב שלך נמוך מאוד במחירים כאלה אתה יכול לעשות פוליש לא מקצועי בתחנת דלק או בשטיפה מסויימת אחריי זה אוליי תצתרך לשלם יותר כסף כדי לשפר את המצב הגרוע שיעשו לך ברכב במיוחד אם זה רכב שחור .

יש פה חבר פורום epidemix תראה את העבודות שלו הם ברמה גבוה .

יש גם את יעקוב אלטר הוא עובד ברמה גבוה מאוד .

יש את יבגני מנס דיטיילר הוא אחד הטובים בארץ.

בנוסף יש לך הרבה חבריי פורום פה עושים עבודות דיטיילינג כמו: TamirFR , E-A

בהצלחה

• תוכן חדש...