Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בכל זאת 600-700 יש מקומות מומלצים ?

או אני ישראל את זה בצורה טיפה אחרת , בן אדם שאין לו לא את הזמן ולא את היכולת לעשות בעצמו.

הוא מאוד רוצה לשמור על הצבע של האוטו שלו , מה הייתם ממליצים ?

פורסם

אנא ראה את התגובה של ALEX1207

הוא פירט את שמות כל המומלצים, יש גם קלין קאר בפתח תקוה, חיפוש קטן ברשת ויש לך את כל הטלפונים.

לאחר בירור קפדני , כולל המלצות מחברי הפורום, המחירים נעים בין 600 ל 1000 וזה תלוי במצב של הצבע (שעות עבודה ).

פורסם

אני חושב שאם אתה משקיע ומוכן לשלם תשקול השקעה טובה (זו החלטה שלך ורק שלך :) )

צור קשר עם יעקב אלטר, הוא בחור ממש נחמד יצא לי לשוחח איתו כמה פעמים והוא לא רק מדבר על כסף אלא גם מסביר

ומלמד (ולא כל אחד עושה את זה, וזה בסדר גמור).

כמובן שיש עוד דיטיילרים וכדאי לקחת הצעות מחיר ולהשוות מה ההבדלים בין עבודה לעבודה (למשל בטיב החומרים שמשתמשים).

אני מאמין גם שאפשר לחלק את זה לתשלומים, תבדוק אולי זה שווה לך לתת השקעה פעם אחת שתוציא אותך מרוצה ואז פעם בכמה חודשים לשמר את הטיפול בעזרת מריחת חומרי הגנה וכמובן טיפול שבועי קבוע מבחינת נקיון עם חומרים טובים.

• תוכן חדש...