Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי אאודי a3 אדומה שנת 2008 ( s line 2.0t :-) :-) )שמעולם לא עברה פוליש. אך תוחזקה ברמה סבירה על ידי בשטיפות תדירות שבועיות ידניות הכוללות גרניק, ויישום ווקס אחד ל3-4 חודשים (collinite 845) אך לאחר כמעט 5 שנים נוצרו סווירלים ברמה סבירה עד בינונית והגיע הזמן לעשות פוליש

לאחרונה רכשתי מכונה רוטורית מסוג יונדאי (hd5180) ופוליש מנזרנה fg400.

שאלותיי הן:

1. אילו פדים אתם ממליצים לי לרכוש? כידוע הצבע של הגרמניות לרוב מעט קשוח יותר

2. באיזה מהירויות עליי ליישם את החומר? הפחד הגדול שלי הוא ליצור הולוגרמות

3. האם ניתן להשתמש בפוליש הנ״ל כפוליש חד שלבי? או שחובה ליישם אחריו פוליש כדוגמת מנזרנה 2500?

תודה מראש8)

פורסם

fg400 זה קומפאונד שהוא ממש טוב אפילו טוב יותר מ105 של מגווירס מה שגם הוא משאיר משטח נקי יחסית עם ברק..

לגבי המכונה יש לי אותה עבדתי איתה המון, זה חיקוי של מקיטה אבל היא סבירה אפשר להגיע איתה לתוצאות ממש טובות אם יודעים איך להשתמש.. צריך להתרגל אליו הוא נוטה להשתולל (לברוח) במיוחד עם פד חותך (עקב חיכוך)..

עכשיו הרבה חברי פה יגידו לך מה רטורית למה מסוכן וכולי.

אני יכול לומר לך ויש לי נסיון שאין לך ממה לפחד כל עוד תלך לפי הכללים (תראה סרטונים ברשת על איך לעבוד עם רוטורית) הדבר הכי חשוב הוא שתמיד תצטרך לנוע לא להשאר במקום אחד! ואם אתה רואה שהוא מתחיל טיפה להשתולל תרפה ואז שוב תמשיך ולא להתנגד יותר מידי, ולגבי מהירות אתה מתחיל עם מס 1 כדי לפזר את החומר ועובר למס 3 ולא עובר אותו..

לגבי החומרים, כעקרון לא חייבים פינייש אך מומלץ יש לך את 4500 שהוא מאוד יקר אך שווה כל שקל..

לגבי פדים אני ממליץ לך על פרווה כן על פרווה עבודה נוחה יותר טובה יותר מהירה יותר פחות מסוכנת היא לא מתחממת כמו פד חותך ואני מדבר על פד סגול של לק קאנטרי ..

ויש לך גם לק קאנטרי צהוב שזה פד חותך פד מצויין טוב יותר משל מגווריס האדום.

ולפיניש תרכוש פד שחור של לק קאנטרי..

נ.ב תצטרך לרכוש פלטה כי מה שמגיע עם המכונה היא באיכות ממש ירודה והיא לא גמישה לכן גם פלטה אמליץ של קאנטרי הצהוב..

ולגבי קוטר יש לי נסיון רק עם 8 אינץ לא השתמשתי בקוטר שונה אז אני לא יודע באמת מה כדאי..

אם ההודעה לא מנוסחת כמו שצריך אני מתנצל מראש זה מהפאלפון

פורסם

ואם אתה רוצה יש לי טלפון של יניב RCP הוא מייבא מוצרים של לק קאנטרי הוא בחור מאוד אדיב תשאל אותו הוא יעזור לך..

ואם יש לך אפשרות להשיג בזול יותר מחול מה טוב.

זה המספר: 0544427150

פורסם

תודה רבה!!! האם יש לfg400 ביחד עם הרוטורית נטייה ליצור הולוגרמות? חרשתי כבר בכל האינטרנט בפורומים וביוטיוב על שיטת העבודה, ניקיון הפדים כאשר הם נראים "סתומים" מחומר, 3-4 נקודות חומר על הפד בגודל אפונה, פיזור החומר בעוצמה נמוכה ואז לפי מה שאמרת לא לחרוג ממהירות 3 עם המכונה הנ"ל בצורת שתי וערב, טיפים משמעותיים נוספים? דעות נוספות לגבי החומרים? אולי המלצה על גודל פלטה (מישהו שמשתמש ברוטורית הכוונה)?

פורסם
תודה רבה!!! האם יש לfg400 ביחד עם הרוטורית נטייה ליצור הולוגרמות? חרשתי כבר בכל האינטרנט בפורומים וביוטיוב על שיטת העבודה, ניקיון הפדים כאשר הם נראים "סתומים" מחומר, 3-4 נקודות חומר על הפד בגודל אפונה, פיזור החומר בעוצמה נמוכה ואז לפי מה שאמרת לא לחרוג ממהירות 3 עם המכונה הנ"ל בצורת שתי וערב, טיפים משמעותיים נוספים? דעות נוספות לגבי החומרים? אולי המלצה על גודל פלטה (מישהו שמשתמש ברוטורית הכוונה)?

כן יש סיכוי להיווצרות הולגרמות אבל אל תתרגש, אני אתן דוגמא אני אוהב להשתמש במגווירס 105+205.

וכאשר אני משתמש ב105 עם פרווה או חותך נוצר הולגרמות אבל הפינייש ה205 מוריד את זה ככה שאין לך מה לדאוג..

והמנזרנה בכלל שהוא חומר מצויין אני מאמין שיצא לך עבודה טובה גם בתור מתחיל אבל רק אל שכח לקנות גם פינייש (4000 או 4500 לפי התקציב)

עכשיו לגבי כמות החומר, תתחיל עם גדלי אפונה וכשאתה עובד ותוך כדי העבודה אתה מתחיל להרגיש התנגדות אתה מוסיף שוב כדי לסכך את החיכוך ואל תשכח לפני שימוש לרסס מים על פדים ממש קצת 2 שפריצים..

עכשיו לגבי קוטר הפדים, ברוטורית מומלץ בדרך כלל קטרים גדולים הבעיה איתם זה זה למשל במשטחים קטנים כמו קורות מעל חלון הדלת.. אני בכל זאת ממליץ על בין 7-8.5 אינץ .. ואל שכח לרכוש פלטה גמישה(flexible) ומומלץ שהפלטה תהיה קטנה בין 1.5-3 אינץ מגודל הפד.

לינקים:

פרווה

פדיo(שחור וצהוב) http://www.autogeek.net/lc-ccs-7inch-pads.html

פלטה http://www.autogeek.net/lc43175.html

שם לב! על כל פלטה באתר זה מצויין זה גודל פד מומלץ זה יעזור לך..

אם יש עוד שאלות שאל בכייף

• תוכן חדש...