Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UPS

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש UPS 800VA , יש הרבה דגמים בהפרשי מחירים משמעותיים ורק בודדים נותנים אפיון טכני מפורט. יש למישהו המלצה למכשיר שהוכיח עצמו ועומד בהספק כפי שהוא מופיע בשם המוצר

פורסם

לרגע חשבתי שזה הולך להיות עוד שירשור על איך שחברות הבלדרות "תפרו" לקוח שלהם.

שמח לראות שזה לא המקרה כאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מעניין שקימות חברות ובעיקר מוכרי UPS שמסננות מידע מדפי אפיון המוצר שלהם, לדוגמא חלקם לא מצין הספק ממשי אלא ולא תמיד רק ערכי V.A. קימות חברות שמציגות מוצר עם הביטוי 800 במקט ללא אפיון, מה שעשוי לתת מושג על הספק המוצר. מאחר שאני מחפש 800VA אז אחרי חיפושים מתברר שבחלקם מדובר ב UPS של 600VA וגם פחות.

פורסם

אני דווקא ימליץ על מוצר ישראלי נטו.

עם אחריות מצויינת !!!! אמינות מצויינת. ויחס לקוח מצויין.

גמאטרוניק. זו חברה ירושלמית. יושבת בהר חוצבים.

למען הסר ספק. אני לקוח מרוצה נטו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גם אני אמליץ על מוצר ישראלי נטו, לי יש את המכשיר הזה כ6 שנים. הוא מוכיח את עצמו כאמין במיוחד.

הדגם המדוייק שלי הוא JP1500 והוא מחזיק את הHTPC, שני דיסקים חיצוניים, מסך 42", ראוטר, מודם וטלפון אלחוטי. כמובן שיש תוכנת ניהול ששולחת מיילים ברגע נפילת חשמל ועושה כיבוי מסודר.

המצברים מוחלפים אחת ל3 שנים.

פורסם
אני דווקא ימליץ על מוצר ישראלי נטו.

עם אחריות מצויינת !!!! אמינות מצויינת. ויחס לקוח מצויין.

גמאטרוניק. זו חברה ירושלמית. יושבת בהר חוצבים.

למען הסר ספק. אני לקוח מרוצה נטו.

+2

אם צריך יעוץ יש את צביקה, אחד המומחים הטובים בתחום.

פורסם

בדקתי מול כמה אנשי מקצוע בתחום ושמעתי מהם שאין יצרנים מקומיים של UPS במלוא מובן המילה, כל הציוד מיובא מחול (סין) בחלקים או מורכב חלקית והשאר נעשה בארץ. אם אני לא טועה הגדרת מוצר כחול לבן תופסת כאשר לפחות 50% ממנו מיוצר בארץ כאשר מאחורי הגדרה כזו כמעט כל סיפור מתיישב מעולה. גם אם יש מישהו שמיבא מוצרים מוגמרים עושה טוב לכולנו בכך שהמקומיים נאלצים לישר קו עם מחירי מוצרים מיובאים ובכך גם המיבא תורם להורדת המחירים המוגזמים שהיו בעבר בגלל העדר תחרות וזה נכון לא רק לאל פסק .

• תוכן חדש...