Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי אני מתכוון לבצע שטיפה מה שיש לי זה:שמפו,פלסטלינה+חומר סיכוך,ניקוי גלגלים,חידוש פלסטיקים,שטיחים,ווקס colinite 915 ,גלייז.דרך אגב רוב המוצרים הם של chimical guys .אם אפשר לדעת את שלבי השימוש והאופן השימוש במוצרים אני אשמח תודה לעוזרים.

פורסם

באילו מוצרים? אתה שואל לגבי כל מוצר? כי בנתיים ציינת מוצר מסויים בשמו (915)

האם קראת את הוראות השימוש ויש משהו מסויים שלא הבנת? לכל מוצר יש הוראות שימוש והן משתנות מחברה לחברה.

ממליץ לך לקרוא את ההוראות (הן בעברית) ולהתקדם משם, או לחילופין נסה לשאול שאלות ממוקדות וברורות.

עד כן לגבי אופן השימוש.

לגבי השלבים:

http://www.youtube.com/watch?v=eDRwnhcZWoc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עריכה:

גם התמונה של Danix60 מצויינת :mm_yeah:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שמפו mr pink פלסטלינה מגוורייס שמן סיכוך jojo גלייז blacklight ווקס קולינייט 915.לגבי המוצר הגלייז והשימוש אני לא יודע ממש זמן המתנה מריחה

פורסם

אשאל שוב ברשותך,

האם קראת את הוראות השימוש ויש משהו מסוים שלא הבנת? לכל מוצר יש הוראות שימוש והן משתנות מחברה לחברה.

ממליץ לך לקרוא את ההוראות (הן בעברית במידה ורכשת בארץ) ולהתקדם משם, או לחילופין נסה לשאול שאלות ממוקדות וברורות.

לא בכדי (לחינם) אתה לא מקבל מענה מחברי הפורום, תנסה לחדד את השאלות ויהיה נחמד אם תעשה זאת לאחר השקעה כלשהי מצדך.

בין מוצר למוצר רצוי לפסק אחרת זה נראה כמו משפט ארוך ולא ברור.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

How to Use Glaze:

1. Wash vehicle

2. Apply Black Light by hand or DA/Rotary with Hex logic finishing pads (red or black)

3. Leave to dry for 15 minutes, then buff off with microfiber towels

For a more impressive shine...wait 30 minutes

4. Apply a 2nd coat of Black Light by hand

5. Leave to dry for 15 minutes

6. Wipe down using Hybrid V7 Hi-Gloss Spray Sealant for a brilliant finish

אופן שימוש בגלייז:

1. שטוף את רכבך
  2. יישם את המוצר בעזרת פד ידני או מכונה
  3. השאר לייבוש כ15 דקות, לאחר מכן נגב עם מטלית מיקרופייבר
  4. לקבלת ברק מרשים יותר, המתן 30 דק'
  5. יישם שכבה נוספת באופן ידני (לא חובה לדעתי)
  6. המתן 15 דק'
  7. נגב עם מגבת מיקרופייבר או בעזרת תכשיר QD איכותי כמו היבריד V-7 לקבלת פיניש "brilliant"
  8. מוזמן להביט ברכב ולהנות מהתוצאה 8)

פורסם

תודה רבה מקווה מאוד שמחר יגיעו המוצרים ונתחיל לעלות תמונות הרבה אנשים לא מעלים תמונות וחבל צריך לעשות אשכול של תמונות+תכשירים שאנשים יוכלו להתרשם

• תוכן חדש...