Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לא הייתי בטוח איפה הפורום המתאים, אך אני זקוק לעזרה.

בחודש יוני האחרון הייתי בגרמניה, קיבלתי דוח חניה\עמידה על סך 15 יורו

שכמובן לא קיבלתי במקום, אלא המשטרה פנתה לסיקסט שלקחה עמלה של 25 יורו על כך שהביאו להם את פרטי.

הדוח שהתקבל ברובו בגרמנית, ומסתבר ששום בנק אינו יודע איך לעזור לי לשלם את זה על ידי העברה בנקאית (סביר להניח שגם העמלה עליה גבוהה מעלות הדוח אבל מילא..)

מספר הטלפון שמופיע בדוח על מנת תשלום ככל הנראה אינו עוזר כלל מכיוון שאין שם דובר אנגלית.

אני מתכתב מול שגרירות גרמניה בישראל (ניסיתי גם את שגרירות ישראל בגרמניה אך מכיוון שהשירותים הקונסוליריים שובתים אין מי שיעזור בנושא) לגבי הנושא, אני מחכה לתשובה מהם.

בעוד שבועיים וחצי אני טס שוב לגרמניה, אני מאמין ששם לא תהיה לי הבעיה לשלם את הדוח ולהיעזר בדובר גרמנית,

אך הפחד שלי הוא שהגרמנים יעשו לי בעיות כלשהם ויעקבו אותי בשדה התעופה או משהו בסגנון.

האם מישהו יכול לעזור\להרגיע אותי?

תודה וסליחה על החפירה

פורסם

היי. היה לי מקרה דומה במינכן -שמתי תו חניה ל90 דקות ,איחרתי ב7 דקות, וכבר היה קנס על סך 5 יורו. שאלתי אנשים ברחוב - הפנו אותי לשלם בדואר. שם, עם קצת קשיים בתקשורת - שולם הקנס, קיבלתי מספר תשלום וזהו.

ובנימה רצינית יותר :haven't the jewish people suffered enough?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אף אחד לא יעשה לך בעיות על דו"ח כל כך טרי שעוד לא שולם.

קח אותו איתך ושלם אותו שם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אני לא טועה אתה יכול לשלם בויזה דרך האתר של הדואר הגרמני ללא עמלות העברה בנקאית. במקרה הכי גרוע תעביר את התשלום בפעם הבאה שאתה בגרמניה. כאן בדנמרק אתה יכול לשלם דרך האינטרנט. אני לא מאמין שבגרמניה זה שונה. אם אתה בפיגור תשלום יכול להיות שהם ידרשו ממך לשלם עוד לפני הכניסה לגרמניה בקונטרול.

פורסם

לא מצאתי שום אפשרות לשלם דרך האינטרנט, גם אחרי חיפוש ארוך בגוגל בנושא נשמע שזה לא אפשרי.

אקח אותו איתי ואשלם שם, אקווה שלא יעשו לי בעיות כלשהן

• תוכן חדש...