Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר כפעמיים שחידשתי את הפנסים בעצמי, עדיין איכות החידוש של הפנס לא 100% והוא לא חוזר להיות למה שהייתי רוצה.

הפנס עצמו במצב מעולה (רכב בן 4) , החידוש הראשוני נעשה בגלל חלק קטן שרוף מהפנס ושנית לאחר שהלקה נפגעה קצת.

מעוניין במקום שיודע לחדש את הפנסים בצורה טובה מאוד, כולל לקה מקצועית.

אודה לעזרתכם.

באיזור המרכז - פ"ת - ת"א והאיזור.

פורסם

קארפיקס תל אביב 03-5622804

למראה חדש של הפנס עובר טסט ב- 100%,חידוש פנסים לרכב בקארפיקס בשיטות המותאמות לשווי הפנס ולתקציב הלקוח ,ישנם מספר שיטות לחידוש פנסים החל מ 45 שקל לפנס .

פורסם

1 מיליון

אתה היחצן של העסק? דברייך ממש לא נשמעים כמו ביקורות של לקוח, יותר בכיוון של ספאם מסחרי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
שלום,

לאחר כפעמיים שחידשתי את הפנסים בעצמי, עדיין איכות החידוש של הפנס לא 100% והוא לא חוזר להיות למה שהייתי רוצה.

הפנס עצמו במצב מעולה (רכב בן 4) , החידוש הראשוני נעשה בגלל חלק קטן שרוף מהפנס ושנית לאחר שהלקה נפגעה קצת.

מעוניין במקום שיודע לחדש את הפנסים בצורה טובה מאוד, כולל לקה מקצועית.

אודה לעזרתכם.

באיזור המרכז - פ"ת - ת"א והאיזור.

אם תביא תמונה,נראה את מצבו של הפנס עכשיו..

לפי דעתי,סתם בזבוז ללכת למקומות ולעשות את זה..

יש מלא מדריכים בפורום מצויינים,הרבה הצליחו,גם אתה בסוף תצליח..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם
אם תביא תמונה,נראה את מצבו של הפנס עכשיו..

לפי דעתי,סתם בזבוז ללכת למקומות ולעשות את זה..

יש מלא מדריכים בפורום מצויינים,הרבה הצליחו,גם אתה בסוף תצליח..

מסכים +1

יש פה מדריך מצויין ,חבל ללכת לבזבז כסף ,אני עשיתי דרך המדריך לשכן שלי "נהג מונית" לא היו יודעים עם יש פנס או משהו אחר

יצא מעולה הוא רצה שאני יעשה לחברים שלו בתשלום, אבל לא היה לי זמן.

אני עשיתי לעצמי אנשים השתגעו .

זה ממש קלי קלות ומחזיק המון המון זמן

זה המדריך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

בהצלחה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

באזור תעשייה סגולה צמוד ל"צומת סלע" יש לך מקום שמבצע פנס ב-30 ש"ח. בשביל מחיר כזה לא שווה לבזבז זמן בעבודה עצמית.

• תוכן חדש...