Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכה הינו הונדה סיויק 2006, צורה חדשה.

רכשתי את הרכב לפני מספר חודשים וביצעתי לו טיפול פוליש עדין, אוטם ווקס (הפוליש והווקס עם מכונה בראשים מתאימים ומהירות של בערך 1600 סל"ד). האוטו מבריק ומחמאות והצעות למכור את הרכב אני מקבל בלי סוף אבל פלסטלינה האוטו לא עבר. הזמנתי מ ebay פלסטלינה של 3M במחיר של 70 ש"ח, 5 חבילות שכל חבילה 180 גרם, המחיר כולל משלוח. היום הפלסטלינה היגיעה ולהלן התוצאות.

ראשית אלו תמונות של הרכב לפני הפלסטלינה ולאחר שטיפה בלבד:

tz5izkig1oyy.jpg

tnu2etyy4gzi.jpg

dmw3ozz03kti.jpg

אבל היום היגיעה הפלסטלינה מסין. שטפתי את הרכב בשמפו עם ווקס ייעודי, שפשפתי בעדינות עם הספוג שאני משתמש בו תמיד ולאחר מכן הסרתי את כל שאריות השמפו עם מים.

לאחר מכן עבדתי באיזורים קטנים עם חתיכה מהפלסטלינה (בערך 60 גרם) ועבדתי לאט לאט והשתמשתי בשמפו שאני משתמש בו תמיד כחומר סיכוך. הפלסטלינה עשתה עבודה מעולה והסירה המון כתמים שאפילו הפוליש לא הצליח להסיר.

לאחר מכן ביצעתי איטום צבע ולאחר מכן ווקס.

וזו תמונה של הפלסטלינה לאחר הטיפול (וזה רק צד אחד!):

2wtiynjm2iwn.jpg

אני פשוט לא מאמין שיצא כל כך הרבה לכלוך מרכב שניראה באמת מבריק ולא מפסיק לקבל מחמאות בשכונה, בעבודה ובכל מקום.

עכשיו כבר ערב אז אני לא מצליח לראות כ"כ טוב, אני מאמין שכעת היפיפייה שלי מבריקה כמו תמיד, ואפילו הרבה יותר. :lol::lol:

פורסם

הפלסטלינה שלך מלמדת אותי שהרכב שלך התלכלך באבק בסופת החול האחרונה... אלא אם כן תביא תמונות של לפני ואחרי, שמראות איך הכתמים נעלמים

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

למה אתה מזלזל בי? אני זילזלתי בך? כתבתי ששטפתי את הרכב במים וסבון ולאחר מכן ביצעתי פלסטלינה בטווח מאוד קצר (עניין של כמה דקות).

חבל שאתה מזלזל סתם.

פורסם

עבודה יפה ,

רואים שהשקעת

אתה בדרך הנכונה.

בהצלחה בהמשך

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם
הפלסטלינה שלך מלמדת אותי שהרכב שלך התלכלך באבק בסופת החול האחרונה... אלא אם כן תביא תמונות של לפני ואחרי, שמראות איך הכתמים נעלמים

למה סתם לקשקש?

מה לך ולדיטיילינג?!

• תוכן חדש...