Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון קלאצ' פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,קניתי לא מזמן פיג'ו 206 2001 1400 ידנית עם 121K ק"מ והקלאצ' שלה נורא גבוה אז לפני שאני גוזר את הדין של הקלאצ' הזה הייתי רוצה לנסות לכוון אותו שיהיה נמוך יותר.

יש את הראש הטכני את הידיים הטכניות את הכלים,אבל רק נשאר ההסבר הטכני,במידה ואבין שזה גדול עלי כמובן אפנה לאיש מקצוע אבל הייתי רוצה לנסות לבד אז אנא ממכם חסכו ממני תגובות של"אל תיגע לך לאיש מקצוע".

אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר טכני איך לעשות זאת.

תודה מראש לעונים.

פורסם

שלום,

אני קניתי רכב עם מצמד שמפריד גבוה ונסעתי עליו עוד 90 אלף ק"מ.

כל עוד הילוך כלשהו לא מחליק, אין צורך להחליף מצמד.

לא בכל רכב ניתן לכוון גובה נקודת חיכוך . תתייעץ עם בעל מקצוע, האם ניתן לכוון ברכב שלך.

אם לא תקבל תשובה כאן לגבי אפשרות הכיוון, תוכל לשאול את המוסכניק שלי:

http://garage4u.co.il/FORUM2.asp?i1=121

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון יכול להיות שהקלאצ' במצב טוב עדיין ,פשוט לא נוח לנסוע עם הקלאצ' נורא גבוה.

אני חושב שהקלאצ' אצלי זה כבל ועד כמה שאני מבין ומתאר לעצמי הכיוון צריך להיות פשוט ברמה של לשחרר את האום שתופס את הכבל,למשוך את המנוף של הקלאצ' טיפה ואז לחזק את האום בגובה הרצוי (ממש כמו בברקסים של אופניים) אבל שוב אני לא בטוח בהשערה שלי אז רציתי שיאשרו לי אותה ויתנו לי טיפים או דברים שצריך לשים לב אליהם כמו לראות שלא מותחים יותר מדי פחות מדי.

אני בטוח שיש פה אנשים שידעו לתת לי הסבר טכני מפורט הרבה טיפים ודברים שצריך לשים לב אליהם ולאשר לי את ההשערה שלי או לשלול אותה לגמרי.

פורסם

מה שאני עושה ברכבים כדי לכוון גובה קלאצ' פשוט אני עוקב אחרי מנגנון הכבל מתחילתו מהדוושה ועד לחיבורו אל מזלג הקלאצ' ורואה אם אכן קיימת האופצייה לכיוונון. אם היא קיימת אתה תזהה את זה. בכל מיקרה אני מקווה שכן יענו לך על זה בהקדם.

• תוכן חדש...