Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL GTO-1004 או Rockford P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

רציתי לשאול את דעתכם לגבי המגברים הנ"ל.

לא החלטתי עדיין לגבי רמקולים או סאב אבל אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם סה"כ...

תודה

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם

לי היה את ה1004. אחלה מגבר עושה את העבודה.

היה מחובר אליו סט קומפוננט וסאב בגישור.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

ROCKFORD פחות עוצמתי כמעט בחצי מהנתונים של JBLויקר יותר. JBL עושה את העבודה שלו מצויין. מה הציוד שאתה רוצה לחבר למגבר? אני אישית היתי הולך על JBL.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

אוקיי אז החלטתי

מאחורה:

Infinity Kappa 693.9i 6x9

מקדימה:

Hertz HSK 165 6x5

וסאב כנראה אני לבנתיים אשאר עם ה JBL שיש לי זה גם כי האינפינטי דופקים כמו לא יודע מה...

מה דעתכם? יש לכם בטווח מחירים הזה משהו יותר מומלץ?

פורסם

במחיר עד 1000 ש''ח היתי הולך על JBL, כמובן עם אתה פתוח ליד שתיים אפשר למצוא משהו מעניין. אצלי ההיי אנרג'י 6.5 ואחוריים R1693 Rockford מחוברים ל Sundown sax 100.4 אני מאוד מרוצה מהצליל.

פורסם

מה KUTURGA סוף סוף חיברת את המערכת שלך?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
במחיר עד 1000 ש''ח היתי הולך על JBL, כמובן עם אתה פתוח ליד שתיים אפשר למצוא משהו מעניין. אצלי ההיי אנרג'י 6.5 ואחוריים R1693 Rockford מחוברים ל Sundown sax 100.4 אני מאוד מרוצה מהצליל.

גם אני בהתחלה רציתי להביא את ה SAX אבל הוא קצת יקר לי :} ה GTO יספיק לי אני מאמין...

פורסם
גם אני בהתחלה רציתי להביא את ה SAX אבל הוא קצת יקר לי :} ה GTO יספיק לי אני מאמין...

JBL יעשה את העבודה :)

dim4ik007 כן צריך לכוון :)

• תוכן חדש...