Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בעוד כחודש אוכל לקנות רכב אחרי שחסכתי והגעתי לסכום בסדר (גיל 21 )

ראיתי הרבה רכבים ויש לי כמה אפשרויות שחשבתי עלייהם ... מה ההתלבטות ?

אם זה דלק , טיפולים , חלקים יקרים \ זולים , בחנתי את מייטב האפשרויות שלי וגעתי לרכבים הנל :

מאזדה 3 שנתון 2005 (אוטומט)

יונדאי אקסאנט 2006 (אוטומט)

יונדאי אלנטרה 2006 (אוטומט)

פיאט פונטו גראנדה 2007 (הילוכים)

פגו 307 2006 (אוטומט) יש אותו לדודה שלי היא אמרה שהוא מעולה לא עושה לה בעיות כמעט והאיבזור מדהים באוטו ממש 2013 מושך את העיין

עוד הצעות התקבלו בברכה בנתיים בטופ שלי זה המאזדה והפיאט מהירות לא חשובה לי העיקר שיגיע ל110 בלי תקלות

קשה לי לבחור מה אני רוצה בדיוק חשוב שלא יבלע דלק ועוד יותר חשוב שיהיה אמין!!!!!

תודה לעוזרים

פורסם

לחבר יש פיאט גרנדה פונטו 2008 ידנית (אותו הדבר כמו 2007) פשוט רכב מעולה,יש כוח,די נוח,צריכת דלק טובה והוא די מרווח.

אגב בכסף שלך אפשר לקנות 2008 ולא 2007.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה גם שהגיר הידני יהיה הרבה יותר אמין,במיוחד לעומת הגיר בפיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...