Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה פיאט פונטו איבו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבעלים ותיק של פונטו ספייס 2001 ידנית, אני מעוניין לשדרג לאחת חדשה יותר.

יש לי הצעה לפונטו איבו ידנית 2010 אקטיב,יד ראשונה מפרטי, 62000 ק"מ, במחיר של 47000 ש"ח.

תוצאות הבדיקה שלה:

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק והצתה - רעש מערכת תיזמון ושסתומים, נזילות שמן, לברר החלפת רצועת תזמון

סרן קדמי ומערכת היגוי - נקישות/רעשים ממערכת היגוי ומיתלים

העברת כח - רעידות במצמד, מצמד מפריד גבוה - בלאי, נזילות שמן תיבת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, דפרנציאל נוזל

מה דעתכם? יש משהו בעייתי רציני בבדיקה?

תודה.

פורסם

היי מייק, אני לא רואה בעייה חמורה אך נזילה מדיפרנציאל ומתיבת הילוכים צריך לבדוק במוסך.

הנה כמה עצות, עשה מה שאתה מבין כמובן, אני ממש לא מקצוען.

אם הבדיקה לא נעשתה על ידך, אל תסמוך על אמינותה .

אם האוטו מליסינג בדוק היטב כמה לשלם, בדוק גם אם טופלה במוסכי היבואן.

אם הדגם הוא 1.2 קח סיבוב ארוך ובדוק גם אם הוא לא חלש לטעמך.

אם אתה יכול קח ובדוק את האוטו במוסך שלך, אם לא אולי הוא ימליץ לך על מוסך איפה שאתה הולך לקנות. בדוק את הנזילות

אם הרכב טופל אצל היבואן, יש קבלות על טיפולים, תבדוק למשל אם עשו טיימינג או זה נופל עליך בקרוב וכמה עולה.

אין לי בעיה עם פיאט אבל להרבה יש. זה צריך להשתקף במחיר.

בהצלחה

בר.

• תוכן חדש...