Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש גרפון טיול ג'יפים מאורגן בגאורגיה של 8 ימים, כל הפרטים נמצאים באתר של גרופון:

http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/tiyuleydoron-c1301376754/24885948

אשמח מאוד מאוד לחוות דעת, אם מישהו התנסה בטיול, מה דעתכם על המחיר? האם משתלם? (הטיול של ה8 ימים ולא האופציה היותר זולה של 5 ימים)

אגב, איך לדעתכם הפג'ארו תתנהג שם בשטח, תפגין ביצועים מרשימים? :twisted:

פרטים:

ההצעה - טיול ג'יפים מאורגן בגיאורגיה בן 8 ימים, ב-4,895 ₪ בלבד לאדם בהרכב זוגי ע"ב חצי פנסיון.

קצת תמונות, לסבר את העין:

1375260408456.jpg

1327431042836.jpg

1327429905135.jpg

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

בקר טוב

ראשית, קח טיול של 8 ימים. 5 ימים זה כלום, מה גם שימי הטיסות אינם ימים מלאים.

המחיר בסדר אם מדובר ל 8 ימים.

קח בחשבון שלמעט בבירה טביליסי, שאר הטיול הוא דרכי עפר או שטח ממש.

תוודא שהמסלול כולל את חבל סוונטי, אזור הקוקז הגבוה.

שכנים וחברים טובים שלי חזרו אתמול מטיול פרטי של דורון טורס, ( 8 אנשים- 2 גיפים),אמרו שהיה בסדר גמור.

אם תרצה את מספר הטלפון שלהם לקבל פרטים ממקור ראשון- רק תבקש.

יום טוב

אילן

סלע

פורסם

תודה!

וכמו שציינתי, אני מועניין רק בטיול של ה-8 ימים ומחירו יוצא ב-4,895 ₪ בלבד לאדם בהרכב זוגי ע"ב חצי פנסיון, לא כולל דלק על הג'יפ.

לגבי הדרכי עפר, זה פשוט דרך בין לעיר לעיר שם ממה שאני הבנתי לפחות. הדרכים הללו, לפחות ממה שרואים בתמונות, לא נראות משעממות כלל. 8)

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

לא יודע לגבי הטיול או גאורגיה,

אבל תתרחק מגרופון כמו מאש!

3 פעמים כבר נפלנו איתם, האתר הכי גרוע שיצא לי להשתמש בו בחיים שלי

פורסם
לא יודע לגבי הטיול או גאורגיה,

אבל תתרחק מגרופון כמו מאש!

3 פעמים כבר נפלנו איתם, האתר הכי גרוע שיצא לי להשתמש בו בחיים שלי

דווקא קניתי מהם דברים טובים ובזול, וגם חצי ממדינת ישראל, מה הבעיה איתם?

פורסם
הייתי בטיול הזה לפני שנה, כתבתי כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=486527&highlight=%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C

אם יש עוד שאלות - בשמחה.

איזה יופי! אני שולח לך חפירה בפרטי, תתכונן נפשית :twisted:

• תוכן חדש...