Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סדר די ברור בנוגע למי אני נותן זכות קדימה, לפי הסדר, כאשר הראשון זה "אני יותר נחמד ממה שאני צריך להיות" והאחרון זה "גם אם אצטרך להתנגש בך לא אתן לך להכנס יא זבל עופות"

1) הולכי רגל

2) אוטובוסים

3) מוניות

4) רכבי פרייבט קטנים

5) משאיות

6) ג'יפים

עכשיו מוניות שירות נכנסות בתיאוריה בקטגוריה שבין 2 ל-3, הבעיה שפעמים רבות הם נבלות ממש, וברוב המקרים הם נכנסים היישר לקטגוריה 7. מה אתם אומרים?

פורסם

אין שום התלבטות. הוא מספר 0. ואוי למי שינסה להוכיח משהו אחר.

נהגי השירות הם אחת הסיבות העיקריות שבגללן אני מברך את כביש 22. חוסך ממני את ההתמודדות עם נהגי השירות של קו חיפה-עכו על כביש 4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי מוניות שירות דינן כמוניות רגילות.

אבל עזוב את זה, איך לעזאזל אתה נותן זכות קדימה למוניות לפני פרייבטים?! כמות הפעמים שנהגי מוניות חתכו אותי, עצרו באמצע כביש וחוסמים אותו לגמרי בשביל לאסוף או להוריד נוסע, ועוד ועוד, פשוט גרמו לי לאבד כל תקווה שזה לא כל נהגי המוניות וכרגע מבחינתי אני מכליל על כל נהגי המוניות.

אוטובוסים ומשאיות גם לא טלית שכולה תכלת. חותכים אנשים על הכביש כמו לא יודע מה.

פעם הייתי מחזיק מנהגי אגד נהגים מקצועיים שיודעים את העבודה ומודעים לעובדה שהם גדולים עם שדה ראייה לא משהו, ועקב כך נזהרים יותר. לצערי גיליתי שבדיוק ההיפך - הם משתמשים בגודל שלהם ועוברים נתיבים ממש על רכבים כאשר לא פעם ולא פעמיים נאלצתי לבלום בלימות חירום כדי שאוטובוס של אגד לא ימרח אותי על גדר הפרדה.

הולכי רגל, פרייבטים, ואז כל השאר. לא משנה הסדר...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

השאלה היא שונה לחלוטין.

האם יש לך ביצים לא לתת להם להיכנס?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. הולכי רגל

2. רוכבי אופניים(אחרי טיול ביוון)

3. אוטובוסים(תחבורה ציבוריות בלבד)

4. רכבים רגילים

5. משאיות

6. כלב

7. חתול

8. עכבר

9. בקטריות

10. מוניות.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

שמע, לפעמים אם אתה נראה נחוש, מאיים מספיק ומגיע במהירות טובה, הביצים שלהם חוזרות למימדיהן הטבעיות :)

אין שום התלבטות. הוא מספר 0. ואוי למי שינסה להוכיח משהו אחר.

נהגי השירות הם אחת הסיבות העיקריות שבגללן אני מברך את כביש 22. חוסך ממני את ההתמודדות עם נהגי השירות של קו חיפה-עכו על כביש 4.

+1

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

סתם משחקי כביש עד שיקרה תאונת דרכים \מכות \ דקירה מערס שלא יוכל לסלוח לך על זה שלא נתתה לו לעבור .

אז בסדר , אז לא נתנו לך זכות קדימה , מה הבעיה לחכות שניה שיעבור ואז להיכנס ?

תחשוב קצת עם הראש , אתה מנסה לעשות חינוך בכביש וזה יקרה כשתיפול על אחד שלא דופק חשבון

וייתחשבן איתך .

לא חבל ?

תן לממהרים ולאנשי מקצוע שעובדים 12 שעות לעבור את הצומת .

אל תיהיה צודק - תיהיה חכם .

פורסם

^^ גישה כזאת גורמת לנהגים לא לדעת בכלל מה זה זכות קדימה ולמי יש אותה.

מבחינתם למי שיש הכי הרבה ביצים יש לו את הזכות קדימה.

ואח"כ אנחנו תוהים למה יש נהגים שנוסעים 60 בכביש מהיר בנתיב השמאלי, ואיך זה ש-20 מכוניות, משאית, ואוטובוס עושים פקק בכביש עם 3 נתיבים שבגרמניה משרת אלפי נהגים בשעה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סתם משחקי כביש עד שיקרה תאונת דרכים \מכות \ דקירה מערס שלא יוכל לסלוח לך על זה שלא נתתה לו לעבור .

אז בסדר , אז לא נתנו לך זכות קדימה , מה הבעיה לחכות שניה שיעבור ואז להיכנס ?

תחשוב קצת עם הראש , אתה מנסה לעשות חינוך בכביש וזה יקרה כשתיפול על אחד שלא דופק חשבון

וייתחשבן איתך .

לא חבל ?

תן לממהרים ולאנשי מקצוע שעובדים 12 שעות לעבור את הצומת .

אל תיהיה צודק - תיהיה חכם .

אני לא מתכוון לזה. תאמין לי שאם הם לא למדו עד עכשיו, מפגש אחד איתי לא ישנה דבר. בכל זאת, לפעמים יש מקרים שהזבלים האלה כאילו מנסים להדחף או להתפרץ לכיכר, אני פשוט מונע מהם את האפשרות להגיע למצב הזה ע"י תגובה מהירה. סה טו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בלי להכליל..

אבל יש הרבה נהגי מוניות מטורפים, במיוחד מוניות שירות.

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות מונית שירות בנתיב הכי שמאלי (5 נתיבים) שפתאום חותכת לנתיב הכי ימני כי הנהג קלט מישהו שמחכה לו בצד.

מקרה שקרה לי עם נהג מונית ספיישל,

בפנייה ימינה, הייתי צריך לתת זכות קדימה לנהג המונית שהיה כ700 מטר מהצומת.

חשבתי שהוא מספיק רחוק כדי שאני אוכל להשתלב ולהאיץ למהירות מתאימה.

אבל מה? הנהג נסע בערך ב80 קמ"ש בכביש של 50 (עירוני) והגיע אלי די מהר

יצא שעיכבתי אותו וכביכול לא נתתי לו זכות קדימה כי גרמתי לו להאט.

אבל לא. הוא לא יאט, הוא יחתוך פס לבן ואחרי שעקף אותי עשה בלימת חירום בתקווה שאני אתנגש בו

לצערי באותו היום המצלמת DVR הייתה בבית.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

מוניות? 7 לפי הסולם שלך, 554 לפי הסולם שלי. אני אתן זכות קדימה לבית דו קומתי ולאוניית משא לפני שאתן אותו למונית, אלא אם החוק מצווה עלי ע"י תמרור.

עד היום לא נתקלתי במונית אחת שלא מפריעה לתנועה. אחת. הם עושים מה שהם רוצים, איפה שהם רוצים, מתי שהם רוצים. כל משתמשי הדרך האחרים על ה-Z שאין להם.

בשאר המקרים, אין לי סולם. כולם מקבלים אצלי את אותה העדיפות (למעט נדחפים למיניהם).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מוניות שירות לא מקבלות זכות קדימה, לרוב הנהגים פשוט לוקחים. בידיעה עם מי יש לכם עסק אני ממליץ לא להתעסק: רואים מונית שירות - תנו לו ספייס ותתרחקו ממנו כמה שניתן.

אז בשרשרת מזון בדרך כלל זכות קדימה לרכב הכבד, אבל מונית צריך להחשיב בתור קטר של רכבת לפי המשקל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנהגים - אלימים, מקללים :x

הנהגים - משליכים אשפה לכביש :evil:

הנהגים - מקלפים את הביצה של ארוחת הבוקר לכביש :loco:

הנהגים - חסרי סבלנות לחלוטין :onfire:

הנהגים - נדירה אדיבותם :fist:

הנהגים - עוצרים בכל מקום שרוצים :mad2:

הנהגים - חוסמי דרך שיטתיים :bad-word:

הנהגים - "משתלבים" בכוח :viking:

הנהגים - חותכים גם אם יש 3-4 נתיבים 8)

הנהגים - מדברים בקשר ובנייד במקביל:mm_eek:

הנהגים - "מוסיפים" נתיבי פניה תוך הסבת אחרים לכך:roflmao: :roflmao: :roflmao:

המוניות - לא שולטות בנהגים ולא אשמות :roll:

פורסם
1. הולכי רגל

2. רוכבי אופניים(אחרי טיול ביוון)

3. אוטובוסים(תחבורה ציבוריות בלבד)

4. רכבים רגילים

5. משאיות

6. כלב

7. חתול

8. עכבר

9. בקטריות

10. מוניות.

+++++++++++++++++++++++++1

ובין סעיף 8 - ל -9 אפשר להוסיף בלי בעיה גם גיוקים !

לא מספיק יש פה באילת כאלה כמו זבל , עכשיו גם באים מהמרכז כדי לעבוד .

• תוכן חדש...