Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז רכשתי את החבילה של ה175 ש״ח מאוטוסטור , שכוללת שמפו עם ווקס , ספריי לגא׳נטים ולצמיגים, כפפה ומטלית מיקרופייבר.

התקשר אליי היום בחור מהחברה על מנת להשלים כמה פרטי קניה וציין בפניי שהמטלית של כימיקל גייז כפי שמצוין בחבילה נגמרה במלאי והוא מחליף לי למטלית של מגווירס. אין לי בעיה כל כך עם זה .

השאלה היא כזו , הוא בשיחת טלפון המליץ לי אחרי שטיפה לנגב עם ג׳ילדה פשוטה ורגילה ואחרי זה עם המטלית שנמצאת בחבילה , מה ההגיון מאחורי הדברים ? והאם באמת כך אני אמור לפעול ?

תודה

פורסם

חבל שחנות שאמורה להיות מובילה בתחום הדיטיילינג ממליצה לנגב רכב בג'ילדה פשוטה.

אם הרכב חשוב לך,נגב רק עם מיקרופייבר.

פורסם

דרך אגב...האם דיברת איתם בטלפון? אני לא מצליח להשיג אותם כבר שעות, כאילו הקו תקול......

פורסם

אהלן.

בשעה טובה קיבלתי את הסט שהזמנתי !

דבר אחד רק לא מובן לי , קיבלתי פד צהוב כזה קטן , נראה כמו פג לווקס, למה הוא משמש ? האם הוא משמש למריחת החומר של הצמיגים על הצמיגים?

תודה

• תוכן חדש...