Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופס, אבל המשטרה שלנו בוחרת לא לעשות עם זה כלום כל עוד אין נפגעים/פצועים בתאונה.

אני מצטרף לחבר'ה פה וממליץ על פניה למשטרה.

ניסית להיות אזרח נחמד ופנית אל החברה (אני מקווה שגם היית אזרח נבון והקלטת את השיחה) אבל הם נפנפו אותך באופן מזלזל.

מרגע זה, זה אינטרס של החברה ליצור אתך קשר בשביל למנוע את הסחבת לבתי משפט + תלונה (פגיעה) בנהג שלהם.

אני לא הייתי מפעיל ביטוח. כן הייתי פונה לסוכן הביטוח שלי ומעביר פניה דרכו לקצין רכב כדי לראות האם הם מכחישים את התאונה.

במידה והם ממשיכים עם הסיפור שלהם אז תתקן את האוטו (כמובן הכל מגובה בדו"ח שמאי) ותתבע בבית משפט.

עם כל ההוכחות תקבל את כל הכסף שלך + ריבית ואולי גם קצת עוגמת נפש (במידה ולשופט יש מצב רוח להעניש את החברות הגדולות שמטרטרות את האזרח הקטן).

זה ממש לא מקרה גבולי שצריך להפעיל את הביטוח שלך (דבר שעלול להכניס אותך לסתם פינות לא נחמדות בעתיד).

* כל האמור לעיל הוא בתנאי שיש לך עצבים להתעסק עם הבירוקרטיה + לא אכפת לך שיקח לכסף קצת זמן להגיע אלייך (כנראה שהחיוב כבר ירד הרבה לפני שיהיה פסיקה של בית משפט).

במידה ואתה מחפש את הפתרון המהיר עם הוצאה של מינימום כסף מהכיס פשוט תפעיל ביטוח ותן לחברת ביטוח להתנגח אתם (מניסיון זה יקח הרבה זמן עד שתקבל זיכוי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל בתלונות של נזק בלבד אתה תגיש תלונה, לאחר X זמן כלשהו תקבל מכתב כי התיק נסגר מחוסר עניין לציבור, ואת פרטי הרכב הפוגע (בהנחה כי קיים תיעוד של מס' הרכב) ובעליו לצורך הגשת תביעה אזרחית או לשימוש הביטוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה פינות לא נחמדות בעתיד? אם הוא לא אשם בתאונה לא צריך להיות שום בעיה. הכול על החברה שכן יש הוכחות מוצקות.

החברה רק מרוויחה מהעניין שתתבע את הביטוח של האשם ותחייב אותו להחזיר את כל הכסף למבוטח.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

עד שיתבצע שיבוב - אבם יבוצע - תרשם לחובתו תביעה, הביטוח בשנים הבאות יתייקר (הפסד הה"ת) ואם תהיה תביעה נוספת הוא כבר עלול להקלע לסירוב לביטוח.

שיבוב אמור לפתור את הבעיה, אבל לך תדע אם יבתצע ובאיזה לוח זמנים, וגם אז - לך תרדוף אחרי חברת הביטוח שתשיב את זכויותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פנה לפדקס העולמית עם הסיפור וכול הפרטים. אם אני לא טועה את פדקס בארץ מפעיל זכיין. אני מאמין שזה ישנה הרבה את צורת ההתייחסות אליך

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כמו שנאמר פה מעליי כבר, ברר מול שירות לקוחות פדקס את מס' הטלפון של קצין הרכב של החברה.

פנה אליו ותאמר לו שרכב פדקס פגעה ברכבך וכי יש צילומי מצלמה. תן לו את כתובתך וע"פ זה הוא כבר ידע לאתר את הנהג ע"פ איזורי החלוקה.

כמובן אמור לו שאם זה לא יטופל במישור הביטוחי, אז אתה תיגש למשטרה בטענת נזק עקב פגע וברח.

הם לא מתעסקים עם הדברים הללו, הביטוח שלהם מטפל בצי שלם של נהגים שפוגעים ברכבים על בסיס יומי.

אין צורך בחתימה....

פורסם

עדכון:

אחרי שקצינת הרכב שלהם לא חזרה אליי התקשרתי אליה והיא בכלל לא בדקה כלום והייתי צריך להזכיר לה מי אני ומה אני

בקיצור לא מישהי שמבינה עניין.

בכל מקרה אחרי שהבנתי עם מי יש לי עסק אמרתי לה שאם היום היא לא מטפלת לי בעניין אני הולך למשטרה

ומגיש תלונה על פגע וברח והיא ענתה שזו זכותי, כנראה לא בא לה לעזור או שהיא לא רוצה שיקרה משהו לנהג

לא יודע מה

אז אם עד היום בשעה 5 אני לא מקבל תשובה אני הולך להגיש תלונה

*יש לי את שם הנהג ומספר החבילה ,להגיש תלונה נגדו או נגד פדקס?

מספר רכב אין לי כי הוא לא נתפס במצלמה.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

אני לא בטוח שהוא מגיש תלונה נגד הנהג, אני חושב שעדיף לו להגיש את התלונה כנגד החברה, כשהמשטרה תפנה אליהם הם יהיו חייבים לאתר את הנהג הפוגע על פי רישומי יומן רכב\לו״ז עבודה וכדומה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את התלונה תגיש על פדקס.

למרות שאתה בטוח שזה הנהג, זה לא מוכח. יש לך רכב של פדקס מצולם ללא לוחית רישוי, וספח מהמשלוח של השכן שלך עם שם השליח. למרות שזה נראה מבטיח ואתה וכולנו בטוחים שזה הוא, צריך לעבוד פה לפי החוק.

יכול להיות מצב, אמנם קלוש אבל עדיין יכול להיות, שזה במקרה רכב אחר של פדקס שהיה שם. אפילו אם אנחנו חושבים שאין מצב שבעולם, ושכל רכב עובד לפי אזורים ולא יודע מה, מבחינה משפטית זה עדיין יכול להיות. בגלל זה את התלונה אתה צריך להגיש נגד פדקס, ואז המשטרה אמורה לפנות אליהם ולברר את פרטי הנהג. מבחינתך, אתה לא יודע מי הנהג.

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ושהבנת אותי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
עדכון:

אחרי שקצינת הרכב שלהם לא חזרה אליי התקשרתי אליה והיא בכלל לא בדקה כלום והייתי צריך להזכיר לה מי אני ומה אני

בקיצור לא מישהי שמבינה עניין.

בכל מקרה אחרי שהבנתי עם מי יש לי עסק אמרתי לה שאם היום היא לא מטפלת לי בעניין אני הולך למשטרה

ומגיש תלונה על פגע וברח והיא ענתה שזו זכותי, כנראה לא בא לה לעזור או שהיא לא רוצה שיקרה משהו לנהג

לא יודע מה

אז אם עד היום בשעה 5 אני לא מקבל תשובה אני הולך להגיש תלונה

*יש לי את שם הנהג ומספר החבילה ,להגיש תלונה נגדו או נגד פדקס?

מספר רכב אין לי כי הוא לא נתפס במצלמה.

מה שבטוח לא הגעת לשום קצינת רכב ושום בטיח, איזו נציגת שירות לקוחות פשוט לא רצתה להעביר את השיחה הלאה.

תנסה שוב לנסות להשיג את קצין הרכב של החברה, ואם לא פנה למשטרה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

עדכון:

קיבלתי שיחת טלפון בשעה 6 הערב והמזכירה של מנהל צי הרכב אמרה שהם לא מתנערים מאחריות ויום ראשון יתחילו להזיז דברים.

נקווה לטוב

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

• תוכן חדש...