Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכב של פדקס מהגדולים פגע לי ברכב לפני כמה ימים וכמובן שהנבלה ברח ולא השאיר פרטים

מזל גדול שלשכנים שלי יש מצלמה.

היום השכנים שלי חזרו מחול , וראיתי שפשוט הוא נסע על הרכב שלי רוורס נתקע בו פתח את הדלת הסתכל ופשוט ברח.

הנזק הוא לפי הערכתי טמבון מעוך חיישני רוורס דלת בגאז שגם שהיא סגורה האור אומר שהיא פתוחה

וקרעים בחוטי חשמל שעושים אור למספר. זה מה שראיתי עד כה

היום בבוקר התקשרתי למנהלת צי רכב בפדקס ופשוט היא התנערה מכל דבר,לא יכול להיות אין דבר כזה,הנהגים שלנו אחראים וכו,

אחרי שאמרתי לה שיש בידיי צילום היא אמרה שזה תמוהה שחיכיתי כמה ימים ושהסברתי לה שהשכנים שלי היו בחול

היא אמרה שהיא בודקת משהו וחוזרת אליי ועד עכשיו היא לא חזרה.

אם קרה דבר כזה למישהו פה אז איך מטפלים בכזה דבר?

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רואים מספר בצילום אבל השכן שצמוד אליי קיבל חבילה מהם בדיוק באותו זמן

פורסם

אני דיי בטוח שיש להם איזה שהוא מעקב איפה כל אחד נמצא ומתי.

נגיד ברגע שאדם חתם על זה שהוא קיבל חבילה, באותו רגע החתימה ממקמת את הנהג במקום X בשעה Y.

תתקשר שוב לנציגה החוצפנית ואל תוותר, אם עדיין לא תקבל מענה נורמלי, שליחת מכתב קטן מעורך דין וכל היחס ישתנה.

צלם טוב את הנזק, וגש לקבל הצעת תיקון ממוסך מורשה.

פורסם

בקש מהשכן את הספח שקיבל.

שם השליח מופיע.

אם הוא כבר זרק אותו - התקשר לשרות לקוחות.

ספר את המקרה.

ציין שיש לך צילום.

שיבררו מי השליח שבשעה הזו מסר חבילה במקום מגוריך.

כשיסתיים הסיפור, הקפץ את השרשור ועדכן בבקשה בפורום איך נגמר. תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני דיי בטוח שיש להם איזה שהוא מעקב איפה כל אחד נמצא ומתי.

נגיד ברגע שאדם חתם על זה שהוא קיבל חבילה, באותו רגע החתימה ממקמת את הנהג במקום X בשעה Y.

תתקשר שוב לנציגה החוצפנית ואל תוותר, אם עדיין לא תקבל מענה נורמלי, שליחת מכתב קטן מעורך דין וכל היחס ישתנה.

צלם טוב את הנזק, וגש לקבל הצעת תיקון ממוסך מורשה.

צודק בהחלט.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יש לי את השם של הנהג ואת הספח.

ולא דיברתי אם נציגה אלא אם אחראית צי הרכב שלהם.

היא פשוט התנערה עד שאמרתי לה שיש בידיי צילום והיא אמרה שהיא בודקת משהו וחוזרת אליי עוד 5 דקות ולא חזרה.

אז אני רוצה לדעת מה לעשות במידה והיא לא חוזרת.

עורך דין?

להתקשר שוב?

ללכת לקבל הצעת מחיר לתיקון לפני שאני סוגר עם פדקס?

פורסם

תסביר לגברת דבר מאוד פשוט: יש בידיך את שם הנהג ובנוסף גם צילום של רכב שלהם פוגע במכוניתך. אם לא תקבל פיצוי תוך X זמן, אותו נהג יוזמן לחקירה במשטרת ישראל בחשד לגרימת תאונת פגע וברח.

שיחליטו עם מה עדיף להם להתמודד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל חברה המחזיקה צי רכב, יודעת בכל דקה ודקה, גם בדיעבד, היכן הרכב נמצא/היה באמצעות רישומי gps . הרישומים נשארים ולא נמחקים, כך שבנקל ניתן לדעת, מי הפוגע.

במקרה שלך, הדבר לא רלוונטי, שכן די בכך שרכב שלהם פגע ברכב שלך, כדי להטיל את האחריות עליהם. פנה לביטוח שלך והם יטפלו בכך.

פורסם

לפי התאור שלך מדובר נזק גדול, יתכן קצה שלדה. הייתי מהמר על נזק 5 ספרתי וירידת ערך.

פנה לסוכן הביטוח שלך ופעל לפי הנחיותיו לגבי הכנסת הרכב לתיקון והזמנת שמאי, וקרוב לודאי שיוכל לטפל גם מול פדקס. את המוסך בחר לפי רצונך ואל תסתפק במוסך הסדר אם אין לך אמון בו, אם ההוכחות שאתה מתאר הנזק ישולם על ידי פדקס או המבטח שלה.

שמור את כל התיעוד כולל צילומי מצלמת האבטחה וכולל גיבויים.

צריך להעיר כי קשה להאמין שנהג המשלוח לא ידווח על הארוע לחברה, שכן סביר שגם רכבו ניזוק בצורה משמעותית.

להערכתי פדקס מנסה לעשות שרירים, מכתב מעו"ד או כתב תביעה ירככו אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא הייתי נחפז לגשת בשלב זה לערכאות משפטיות. בשביל מקרים מהסוג הזה יש סוכן ביטוח, ובשביל תאונות פגע וברח יש משטרה, שמניסיון מטפלת בתלונות כאלה במהירות וביעילות.

הליך משפטי עשוי לארוך זמן רב, ובחלק בלתי מבוטל מהמקרים תוצאתו קשורה באופן ישיר לצד שעליו השופט קם באותו בוקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

^מחזק את דבריו של אלעד.לפני שרצים לשלם אגרות שונות לבימ"ש ולשרוף זמן,פנה אל סוכן הביטוח שלך עם כל הפרטים שיש סידך,כולל הסרט מהמצלמה ותן לחברות הביטוח לשבור את הראש ביניהין,מה שחשוב הוא,להזדרז ולדאוג לדוח שמאי מפורט על הנזק שנגרם,אל תדחה את הערכת השמאי יותר מידי זמן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
תסביר לגברת דבר מאוד פשוט: יש בידיך את שם הנהג ובנוסף גם צילום של רכב שלהם פוגע במכוניתך. אם לא תקבל פיצוי תוך X זמן, אותו נהג יוזמן לחקירה במשטרת ישראל בחשד לגרימת תאונת פגע וברח.

שיחליטו עם מה עדיף להם להתמודד.

הנהג יקבל קנס על עזיבת המקום ללא השארת פרטים.

פורסם

תאונת פגע וברח היא עבירה שאין בה ברירת קנס, אלא משפט ולצדו רישום פלילי. שנהג המשאית יעשה לעצמו את החשבון האם הוא מעדיף את זה או לחילופין מעדיף לשפות את פותח השרשור על הנזק שנגרם לו.

• תוכן חדש...