Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון מאד, ובמקביל - להכין את התביעה הזו. גם לאיים וגם (אם צריך) לקיים.

דני

איום זו עבירה.

לא מאיימים.

עושים.

שולחים מכתב אזהרה מעו"ד.

פונים לתקשורת.

אם לא נענים - תובעים.

אולי לא ייראה את כל הכסף, בכיסוי הוצאות עורך דין, אבל את חלקו כן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה? מוסיפים לתביעה גם את הוצאות המשפט, ויש שופטים שגם בלי שיוסיפו לכתב התביעה משיתים על הצד המפסיד את הוצאות המשפט של הצד המנצח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
באמת נראה לך? איזה שם אתה חושב שהקבלן הנוכחי עושה לפדקס? הרי על המשאיות כתוב פדקס בגודל פונט שאפשר לקרוא מהירח, ו-Flying cargo אפשר לקרוא רק אם אתה עומד ברמזור במקרה ליד אחד כזה.

הקבלן הנוכחי פוגע במוניטין של פדקס, ואני לא אתפלא אם יזרקו את הקבלן הנוכחי לכלבים, וזה לא שחסר חברות שילוח אחרות בישראל שישמחו לקבל את הזכיון של פדקס.

זאת לא פעם ראשונה שתובעים את פדקס ישראל,לא פעם ראשונה שיש תאונה ובטח לא אחרונה,פדקס העולמית לא יחליפו קבלן בגלל תאונה.

פורסם
אמר משתמש שזו הודעתו הראשונה.

אם זה קבלן (וזה אכן קבלן), אז אדרבה. ברגע שפדקס ארה"ב יבינו שהוא מביא להם צרות, הם ישקלו להחליף אותו (והם ידאגו שהוא ידע את זה).

אני מצטרף להמלצה לשלוח מכתב לפדקס ארה"ב. אפילו תוכל לשלוח אותו עם פדקס.

באמת נראה לך? איזה שם אתה חושב שהקבלן הנוכחי עושה לפדקס? הרי על המשאיות כתוב פדקס בגודל פונט שאפשר לקרוא מהירח, ו-Flying cargo אפשר לקרוא רק אם אתה עומד ברמזור במקרה ליד אחד כזה.

הקבלן הנוכחי פוגע במוניטין של פדקס, ואני לא אתפלא אם יזרקו את הקבלן הנוכחי לכלבים, וזה לא שחסר חברות שילוח אחרות בישראל שישמחו לקבל את הזכיון של פדקס.

אתה חי בסרט, FDX תבטל חוזה של מליונים ורווחים של הרבה מעבר לכל דמיון, רק משום שיש אדם שטוען שרכב פדקס פגע לו ברכבו?

מעבר לכך שאמנם FC מהווה כבעל הזכיון בארץ, הוא גם מחזיק את כל הלקוחות המקומיים, נראה לך שFDX תוותר על השוק הזה?

סביר להניח שלא.

הסיטואציה שאתה מעלה יותר מתאימה לחנות פלאפל שלא מרוצה מספק הירקות שלה, אז מחליפה לאחר, לא מעבר.

ולפותח השרשור, אני לא מבין מה כל ההתנהלות המשפטית מעל גבי הפורום, פגעו בך? גרמו לך נזק? יש דרכים מקובלות בעולם המשפט למקרים כאלו, גש דרכם.

שים לב ששרשורים כאלו עלולים לפתוח פתח להוצאת דיבה ואם הנתבע שלך מספיק מנייאק, הוא בעל זכות לתבוע ממך נזקים תדמיתיים. תעבוד בחוכמה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
זאת לא פעם ראשונה שתובעים את פדקס ישראל,לא פעם ראשונה שיש תאונה ובטח לא אחרונה,פדקס העולמית לא יחליפו קבלן בגלל תאונה.

+ elians - גם לך זה רלוונטי

זה מה שלא הבנתם - לא בגלל התאונה אלא בגלל היחס שלאחריה, שהוא כמובן גם משליך על היחס ללקוחות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
+ elians - גם לך זה רלוונטי

זה מה שלא הבנתם - לא בגלל התאונה אלא בגלל היחס שלאחריה, שהוא כמובן גם משליך על היחס ללקוחות.

כולנו ישראלים ולמרבה הצער, לרוב המדינה הזאת יש זכרון של דג,

חרם חברתי ? לא יקרה,

בוחרים בראש ממשלה שהרס לנו את החיים בכל פעם מחדש,

חיידקי קקא בחומוס ? עוד יומיים יחזרו לאכול כרגיל.

מסעדה שהשתינו לכם באוכל בה - תיפתח תחת שם חדש בעוד שבועיים ותחזור לפעילות מלאה.

אני לא רואה שום קשר בין יחס ללקוחות לאירוע המדובר.

פורסם

ששש... אל תספר את זה לחברות אמריקאיות.

אגב לא מדובר בהכרח רק ביחס ללקוחות, פגע וברח היא עבירה פלילית.

זכיין שמבצע עבירה פלילית כזו, בעיני החברה האם ייתכן שהוא עושה עבירות פליליות אחרות גם.

לא לדבר על הבעיית PR של עבירה פלילית בפני עצמה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ששש... אל תספר את זה לחברות אמריקאיות.

אגב לא מדובר בהכרח רק ביחס ללקוחות, פגע וברח היא עבירה פלילית.

זכיין שמבצע עבירה פלילית כזו, בעיני החברה האם ייתכן שהוא עושה עבירות פליליות אחרות גם.

לא לדבר על הבעיית PR של עבירה פלילית בפני עצמה.

פגע וברח , זה יותר לעניין של פגע באדם וברח מבלי לתת עזרה רפואית. זה המינוח הנכון למיטב ידיעתי.

מקווה שיסתדר כל הסיפור בצורה טובה לכל הצדדים.

פורסם

ההגדרה של פגע וברח היא עזיבת מקום תאונה מבלי להשאיר פרטים, ואם יש צורך בכך הזעקת משטרה/מד"א/מכבי אש (מחק את המיותר) ואם יש נפגעים הגשת עזרה ראשונה לפי הכשרתך עד להגעת מד"א.

תאונה עם נפגעים היא המקרה הפרטי, בכל תאונה יש להשאיר פרטים, ואי ביצוע זו עבירה פלילית, שכפי שנכתב בתחילת השרשור בד"כ תסתכם בסגירת התיק עקב "חוסר עניין לציבור" וקבלת פרטי הנהג הפוגע לצורך הגשת תביעה אזרחית לפיצויים.

יוצאי הדופן הם באמת מקרים שבהם יש תאונת פגע וברח שבה יש נפגעים, ואז כן מבוצעת חקירה והגשת כתב אישום.

ברמת החוק אין התייחסות לפגע וברח עם הפרדה האם היו נפגעים או רק נזק לרכוש, אלא שיש תיעדוף אצל המשטרה ותאונות פגע וברח עם נזק לרכוש בלבד נמצאות הרחק בתחתית התיעדוף.

תיאורטית אם מוסיפים 5000 חוקרים חדשים למשטרה, יכול להיות שיגיעו לחקור ולהגיש כתבי אישום נגד כל פוגע ובורח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עזוב אותך מתלונה במשטרה. רוצה לזרז עניינים? תגיד לה שאם הם לא לוקחים אחריות, ומיד,

אתה רץ עם הסרטון לאתרי הYNET למינהם (הם מתים על הסרטונים האלו), תראה איך פתאום

הם רצים אחריך.

פורסם

קראתי את כל השרשור, והיו כמה דברים שדיי חסרים פה! חודשים שאתה בתהליכים עם פדקס לגבי הפגיעה ברכב, אתה טוען שיש סרטון ותמונות של הרכב הנפגע, למה אתה לא מפרסם את זה? שנראה גם את הנזק שהפוגע גרם.

26 אלף שקל תיקון? באיזה רכב מדובר?

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם
איום זו עבירה.

איום בתביעה זו עבירה? אתה בטוח? ומה זה כל מכתב מעו"ד - "אם לא תעשה כך וכך אתבע אותך"? כל מכתב כזה הוא עבירה?

דני

פורסם

איום בהגשת תלונה במשטר ו/או פרסום במדיה באם דרישותיך לא ייענו, תוך הצהרה כי כוונתך לפגוע במהלך עסקי החברה, עלול להחשב כסחיטה באיומים.

לא כדאי לאיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל כאן מדובר על הגשת תביעה בבית המשפט. האם יש מצב כלשהו שבו זה יכול להחשב לאיום במובן הפלילי?

על פי ההגיון (שלא בהכרח קובע כאן, אני יודע) - זה לא יתכן, שכן מערכת המשפט לעולם לא תחשיב את עצמה לפגומה, ולכן לעולם לא תוכל לקבל שאדם שאינו אשם יבהל מתביעה.

דני

נ.ב. גם אני מציע לפות"ש לתקן את המצמד, ואולי גם להמשיך מול היבואן, אבל אחרי שהרכב נוסע באופן תקין. הרי הענין יכול להסחב גם עוד שנה ויותר, במיוחד אם תוגש תביעה.

• תוכן חדש...