Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פדקס ארצות הברית לקחו ממני את הפרטים ופנו לפדקס ישראל לשאול למה הם לא עוזרים לי ולמה הם מתעכבים בטיפול.

יום אחרי כבר פדקס ישראל התחילו להזיז דברים.

יש הרבה דברים שלצערי אני לא אוכל לפרט כי אני הולך לתבוע אותם וזה כנראה ימשך זמן

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרך אגב אני מחפש עורך דין לתביעה נגד פדקס אז אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב אני אשמח

שלחתי לך ה"פ.

דני

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד עדכון:

רק מחר הרכב שלי יכנס בבוקר לתיקון ,שום דבר לא זז ואני צריך להביא צ'ק ביטחון אחר בגלל שהצ'ק שהבאתי לא מספיק לכיסוי הנזק.

כמו כן התיקון יקח יומיים וזה אומר שאני צריך לקחת חופש יומיים מהעבודה בגלל שאני לא יכול להשאיר את הרכב שם בלי השגחה.

חודשיים וחצי בלי רכב בגלל פדקס ישראל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד עדכון: הרכב תוקן לשביעות רצוני, שילמתי 26 אלף על התיקון.

פדקס לא שילמו על התיקון ,אלא אני שמתי צ'ק של 26 אלף ש"ח.

בבוקר התקשרו אליי מחברת הביטוח שלי ואמרו שפדקס לא משתפים פעולה והפסיקו לענות לטלפונים

הפוליסה שנתנו לי היא לביטוח חובה בלבד שזה אומר שלפדקס אין ביטוח מקיף.

****המנהל שאחראי על זה בפדקס ישראל נמנע מלדבר איתי או לענות לי מתחמק ומבחינתו אני באתי לקחת כסף מפדקס

לפני שאני עוד שנייה מתפוצץ,מה הייתם עושים במקומי?

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

הבהרה-איני עו"ד וזו דעתי האישית.

מכתב תקיף מעו"ד (שיישלח בעותק לפדקס בארה"ב למחלקת שירות הלקוחות) שמבהיר להם שבמידה והם לא יקחו אחריות על הפגיעה הזו במיידי וימשיכו בהתחמקויות, תוגש תביעה לבית משפט ויתכן גם פרסום במדיה מקומית לגבי התנהלות החברה ופס"ד (במידה ויפסק לטובת התובע בבית משפט). הדבר שהכי שנוא על חברות בארה"ב זה יחסי ציבור גרועים.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתנהל כאן בפורום?

תעבור לדממת אלחוט וקח עו"ד שיתקע אותם עד העצם.

בנוסף, אל תתפתה להגיב אם אמשתמשים חדשים כותבים לך כאן או בפרטי. אתה לעולם לא תדע מי הם באמת ומה האינטרס שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכתב תקיף מעו"ד (שיישלח בעותק לפדקס בארה"ב למחלקת שירות הלקוחות) שמבהיר להם שבמידה והם לא יקחו אחריות על הפגיעה הזו במיידי וימשיכו בהתחמקויות, תוגש תביעה לבית משפט ויתכן גם פרסום במדיה מקומית לגבי התנהלות החברה ופס"ד (במידה ויפסק לטובת התובע בבית משפט). הדבר שהכי שנוא על חברות בארה"ב זה יחסי ציבור גרועים.

נכון מאד, ובמקביל - להכין את התביעה הזו. גם לאיים וגם (אם צריך) לקיים.

דני

פורסם

אין טעם לפנות לפדקס ארה"ב ,בארץ זה סך הכל קבלן,אם כבר אז לפנות לקבלן שהוא פליינג קרגו (flying cargo)

פורסם
אין טעם לפנות לפדקס ארה"ב ,בארץ זה סך הכל קבלן,אם כבר אז לפנות לקבלן שהוא פליינג קרגו (flying cargo)

אמר משתמש שזו הודעתו הראשונה.

אם זה קבלן (וזה אכן קבלן), אז אדרבה. ברגע שפדקס ארה"ב יבינו שהוא מביא להם צרות, הם ישקלו להחליף אותו (והם ידאגו שהוא ידע את זה).

אני מצטרף להמלצה לשלוח מכתב לפדקס ארה"ב. אפילו תוכל לשלוח אותו עם פדקס.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
אמר משתמש שזו הודעתו הראשונה.

אם זה קבלן (וזה אכן קבלן), אז אדרבה. ברגע שפדקס ארה"ב יבינו שהוא מביא להם צרות, הם ישקלו להחליף אותו (והם ידאגו שהוא ידע את זה).

אני מצטרף להמלצה לשלוח מכתב לפדקס ארה"ב. אפילו תוכל לשלוח אותו עם פדקס.

ומה הנקודה שלך? אז מה אם זאת הודעה ראשונה.

פדקס ארה"ב לא "יחליפו" קבלן בגלל שרכב קבלן פדקס פגע ברכב אחר.

ובטח לא יכולים לכפות עליו לשלם.

פורסם

או בUPS.. ידגיש את הטענה שלך :wink:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה שבטוח, אתה חייב כבר להתחיל לפעול ברצינות. כבר חלף פרק זמן סביר לקבלת התייחסות רצינית מפדקס וזהו.

א) תבדוק מול המשטרה מה קורה עם התלונה שלך. שהעובד ייענש כבר...

ב) מכתב מעורך דין וכן תכתב את אנשי הקשר שהכרת בארה"ב. אולי עדיף קודם לעדכן אותם ולוודא שאין להם איך לעזור מעבר למה שעשו עד כה. יכול להיות שהם נתנו הנחייה לקבלן המקומי והקבלן מתנהג בניגוד להנחייה.

ג) לתבוע אם שום דבר אחר לא עזר!

ד) לפנות לחדשות. לפני שבוע בערך היה בדיוק קטע מצולם של רכב שהתקלקל באמצע כביש מהיר בנתיב האמצעי. מישהו נכנס בו במהירות מלאה ואיכשהו המשטרה קבעו ש"היו נסיבות" והנהג לא אשם או אחראי על מה שקרה.

בטוח ממש ירצו להראות את הקטע שלך, שהרי כולנו שונאים מי שפוגע ובורח! ממליץ על זה בחום.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
ומה הנקודה שלך? אז מה אם זאת הודעה ראשונה.

פדקס ארה"ב לא "יחליפו" קבלן בגלל שרכב קבלן פדקס פגע ברכב אחר.

ובטח לא יכולים לכפות עליו לשלם.

באמת נראה לך? איזה שם אתה חושב שהקבלן הנוכחי עושה לפדקס? הרי על המשאיות כתוב פדקס בגודל פונט שאפשר לקרוא מהירח, ו-Flying cargo אפשר לקרוא רק אם אתה עומד ברמזור במקרה ליד אחד כזה.

הקבלן הנוכחי פוגע במוניטין של פדקס, ואני לא אתפלא אם יזרקו את הקבלן הנוכחי לכלבים, וזה לא שחסר חברות שילוח אחרות בישראל שישמחו לקבל את הזכיון של פדקס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...