Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון:

קיבלתי שיחת טלפון בשעה 6 הערב והמזכירה של מנהל צי הרכב אמרה שהם לא מתנערים מאחריות ויום ראשון יתחילו להזיז דברים.

נקווה לטוב

טוב שנזכרו באמת. הקלטת אולי ''בטעות'' את השיחת טלפון הראשונה שהייתה לך איתם?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גועל נפש של חברה בסדר גודל שכזה. רכב הובלות של חברה קטנה פגע לי ברכב ועשה נזק פח לא קטן. הוא אפילו לא הרגיש אבל שכן שראה רשם מספר רכב. איתרתי את החברה, הזמינו אותי, לפי המקום חשבתי שזה הולך להיגמר במכות. הראתי להם את הרכב, התנצלו! שלחו מישהו מטעמם איתי לפחח לקבל הצעת מחיר ואישרו אותה במקום. בהחלט ראוי לציון. לא מבין איך חברה כמו פדקס מעיזה להתנהג ככה. נראה לי שנפלת על האיש הלא נכון. תתקשר ליחסי הציבור שלהם ותגיד שזה הולך לעלות בכל אתר ועמוד פייסבוק אפשרי פלוס תלונה במשטרה. זה עובד מניסיון . אל תוותר.

פורסם

האמת היא שעבר די הרבה זמן מאז ואינני עוד בקשר עם הבחור, אבל למיטב זכרוני זה נגמר בהחלפת פרטי ביטוח או משהו בסגנון.

כתב אישום בכל מקרה לא היה שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד עדכון:

דברי הנהג "שלטענתי" פגע וברח:לא זוכר...(באותה שנייה ששמעתי את זה התחלתי לצרוח )

שחשבתי על זה היו לו את כל הסיבות לא לברוח כי פדקס מסודרת ויש להם ביטוח וכנראה גם לא היה קורה לו כלום,

מילא אם זה היה מישהו שאין לו ביטוח או סתם מישהו פרטי אני עוד איכשהו יכול להבין.

היום שלחתי לפדקס את מה שהם ביקשו ממני -תמונות +דוח תאונה

עירבתי את חברת הביטוח שלי ואני מקווה שמחר הכל יסגר ביניהם

מחר בבוקר אני צריך ללכת למוסך שיבדקו מה נפגע +שמאות ולקבל הצעת מחיר.

רציתי לדעת אני מחר הולך להפסיד חצי יום עבודה ושהחלקים יגיעו לארץ (כי אין חלקים לרכב שלי בנמצא)אני הולך להפסיד עוד יום כי אני רוצה לראות שעושים לי תיקון כמו שצריך (אני לא מאלו שמשאירים את הרכב והולכים וגם לא סומך)

אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לקבל מהם פיצוי גם על זה.

*התקנתי מצלמות אבטחה גם בבית שלי לכל מקרה.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

שחשבתי על זה היו לו את כל הסיבות לא לברוח כי פדקס מסודרת ויש להם ביטוח וכנראה גם לא היה קורה לו כלום,

מילא אם זה היה מישהו שאין לו ביטוח או סתם מישהו פרטי אני עוד איכשהו יכול להבין.

אז כנראה שכן, לא יודע מה הנוהג בפדקס אך יש חברות שבהם גובים את ההשתתפות העצמאית מהנהג הפוגע.

ייתכן שהרכב של פדקס לא נפגע כלל, כך שהנהג חשב שאף אחד לא ישים לב.

פורסם

עוד עדכון:

הרכב היום נכנס למוסך מורשה להערכת מצב+שמאות.

היום הרכב נכנס למוסך והלך לי חצי יום עבודה כמו שחשבתי.

כמובן ששום חלק אין לרכב שלי בארץ אז צריך להזמין הכל מחו"ל.

עכשיו לחלק מוזר:אחרי שדיברתי במשך כמה ימים עם זו שטיפלה בי היא אמרה בסוף שהיא לא אחראית על זה ושייצרו איתי קשר.

אחרי כחצי שעה התקשר אליי מנהל סניף דרום ואמר לי שמחר בבוקר הוא בא לראות את הרכב שלי ???

מה אתם אומרים מנסים לסבן אותי?

ללכת להתלונן במשטרה וזהו?

פורסם

אני לא הכי רוצה ללכת להתלונן במשטרה כי למרות שהנהג פגע בי וברח אני לא רוצה לפגוע לו בפרנסה

אולי יש לו משפחה וילדים.

פורסם
אני לא הכי רוצה ללכת להתלונן במשטרה כי למרות שהנהג פגע בי וברח אני לא רוצה לפגוע לו בפרנסה

אולי יש לו משפחה וילדים.

צודק, מאוד יכול להיות שיש לו אישה וילדים ואתה לא רוצה לפגוע בהם. גם אני הייתי חושב על זה.

אבל, זה אומר שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ולברוח מאחריות? על טעויות שהוא עשה, אתה צריך לשלם מכיסך האישי?

עם כל הצער שבדבר, אין ברירה. אחרת כל אחד יעשה שטויות ויגיד "יש לי אישה וילדים, אל תפגעו לי בפרנסה כדי שהם לא יפגעו".

כמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי, לדעתי התלונה במשטרה צריכה להיות כנגד החברה ולא כנגד הנהג, מכיוון ואתה לא אמור לדעת מי היה הנהג. היה לך מזל ושכן שלך אמר לך מי היה הנהג יחד עם הוכחת הימצאות שלו במקום, כמובן שזה יעזור בהמשך, אבל מבחינת הסדר התקין, לדעתי, עליך להגיש את התלונה למשטרה כנגד החברה, המשטרה תברר את העניין מול החברה, והחברה תחליט מה היא עושה עם הנהג.

שוב, זה לדעתי הבלתי מקצועית, אלא מתוך הגיון בריא וקצת הכרה של עולם המשפטים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אולי יש לו משפחה וילדים.

אני רוצה שתחזור על המשפט הזה אם חס וחלילה מחר הוא יפגע בבנאדם שקרוב אלייך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי יש לו משפחה וילדים.

מי שיש לו משפחה וילדים צריך להתנהג כמו בנאדם פי כמה וכמה דווקא כי יכולים לפגוע לו בפרנסה.

* הכוונה כמובן למי שהמשפחה והילדים חשובים לו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עוד עדכון:

הרכב היום נכנס למוסך מורשה להערכת מצב+שמאות.

היום הרכב נכנס למוסך והלך לי חצי יום עבודה כמו שחשבתי.

כמובן ששום חלק אין לרכב שלי בארץ אז צריך להזמין הכל מחו"ל.

עכשיו לחלק מוזר:אחרי שדיברתי במשך כמה ימים עם זו שטיפלה בי היא אמרה בסוף שהיא לא אחראית על זה ושייצרו איתי קשר.

אחרי כחצי שעה התקשר אליי מנהל סניף דרום ואמר לי שמחר בבוקר הוא בא לראות את הרכב שלי ???

מה אתם אומרים מנסים לסבן אותי?

ללכת להתלונן במשטרה וזהו?

קצת מוקדם להניח שהם מנסים לסבן אותך.

דו"ח השמאי יהיה מוכן עד שהוא יגיע אליך מחר בבוקר? מה טוב.

בכל מקרה שיבוא יראה את הרכב, תשתדל גם להראות לו היכן עמד הרכב שלך, היכן עמד הרכב של פדקס, את הסרטון.

אל תתייחס אליו בתור "הוא בא לסבן אותי", תרתום אותו לצד שלך, תנגן על הנתונים הנכונים:

1. הסיפור - תתחיל מהעובדות, איפה עמד כל רכב, מתי זה קרה וכו'.

2. ההוכחה - תראה לו את הסרטון.

3. ה"טובה" - תגיד לו שאתה בעצם בנאדם טוב ובמקום לפנות למשטרה ולתת לפדקס לשבור את הראש מול המשטרה, אתה עשית את כל העבודה והטרטורים ופנית ישירות אליהם, גם כדי לחסוך מאותו עובד את הבעייתיות במצב.

4. הסיום - אל תנסה לקבל יותר ממה שמגיע, תודיע לו ששמאי מטעמך הוזמן וכותב דו"ח שמאי, ושתמשיכו משם ואתה מצפה שהוא ישלם את התיקון כפי שהשמאי ישקף בדו"ח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...