Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניין משותף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מצטער, לא ידעתי היכן לכתוב את ההודעה, בפורום הנוכחי או ב"אוף טופיק".

אתחיל:

אני גר בבניין משותף בן שלוש קומות כשבכל קומה יש דירה אחת, סה"כ שלוש משפחות כשאני בקומה שניה.

הבעיה: השכנים מקומה ראשונה חושבים שיש להם מיני קוטג' והם השתלטו על הדשא המשותף ורכשו בריכה ענקית שמכילה לפחות 20-30 אנשים ללא הסכמתנו וללא הסכמת המשפחה בקומה השלישית והציבו את אותה הבריכה כעובדה מוגמרת בגינה המשותפת.

אותם שתלטנים לא מוכנים לפנות את הבריכה כי היא עלתה להם כמה אלפי שקלים, בנוסף אותם שכנים השתלטו על המקלט ועשו ממנו מחסן.

*נקודה לציון: המים הינם מביתם וכך גם החשמל בכל הקשור לבריכה.

באילו צעדים אני יכול להשתמש על מנת למצוא פיתרון יעיל ומהיר?

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
אתם חברים באגודה לתרבות הדיור?

אם כן, יש להם מחלקה משפטית טובה שפותרת בעיות כאלה ביעילות.

אנחנו לא חברים באגודה...

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

חור בבריכה וזהו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מדובר בהסגת גבול ברכוש המשותף.

סעיף 31 (א) לחוק המקרקעין קובע כי באין הסכמה אחרת שנתקבלה כדין, רשאי כל דייר בבנין, ללא צורך בהסכמת יתר הדיירים, לעשות שימוש סביר במקרקעין משותפים ובלבד שלא ימנע שימוש כזה מדייר אחר.

כלומר ברגע שהם השתלטו על האזור הציבורי בגינה, הם מונעים ממך להשתמש בה ולכן הדבר אינו חוקי.

אם הפניות אליהם לא נענות, פנו לעורך דין.

מאמר לדוגמא:

http://www.ot-law.co.il/page.asp?pageID=17

פורסם

מזמין את כל חבריי למסיבת בריכה מתחת לחלון שלהם.

אם הם שמו בריכה ברכוש המשותף, הרי זה רכוש משותף לכולם.

לא לשכוח להביא אביטח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מזמין את כל חבריי למסיבת בריכה מתחת לחלון שלהם.

אם הם שמו בריכה ברכוש המשותף, הרי זה רכוש משותף לכולם.

לא לשכוח להביא אביטח.

עידן

נראה לי שמצאנו מקום נחמד לעשות מפגש פורום.

:)

פורסם

תלונה לעירייה על שימוש בשטח ציבורי ללא היתר, הם אמורים לקבל אזהרה לפינוי ולאחר מכן קנס.

לגבי המחסן , כנ"ל - אתם יכולים לערב את העירייה ואת פקע"ר, במציאות של היום הם מחוייבים לפנות את המקלט. לדוגמא בעיר הולדתי , רוקנו את המקלטים ביום בהיר אחד בכלל השכונה. כל הציוד הושלך מחוץ למקלט ללא השגחה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לי פתיל קצר, ויכול להיות שזה רק אני- אבל התהפכתי בפנים בזמן שקראתי את הפוסט שלך,

שונא אנשים כאלה, שחושבים שהכל שלהם ובאים בגישה של "אם לא שאלנו אז לא ידענו שאסור".

חוץ מזה, למי שהציע לרדת לבריכה הזו, מה הוא קשור לשם?

באמת אני שואל, הבריכה הוצבה בשביל לשמש את המשפחה הזו, וחברים שלהם, לא נראה לי שהוא ירגיש בנוח

להיות מוקף באנשים האלה.

אני אומר, אם זה מפריע לך באמת, תיגש ותגיד מה אתה חושב, ואם הם עדיין לא מסכימים לפנות

את הח*א הזה קח את זה צעד הלאה ותפנה לגורמים המתאימים.

פורסם
לא מן הנמנע כי הצבת הבריכה טעונה היתר. פנו לעירייה.

שמעתי לא מזמן כמה חברה דנים על כמה שזה טיפשי שצריך לקבל אישור לבריכה עם מים עומדים. אז כנראה שבאמת צריך היתר להצבת בריכה בגינה שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

1. עירייה.

2. עו"ד שמתעסק בסכסוכי שכנים.

הבעיה תיפתר בקלות. הבעיה היותר קשה היא יחסי השכנות העכורים שיש/יהיו לכם. מריבות שכנים זה דבר מתיש, מעצבן ומקלקל את החיים.

• תוכן חדש...