Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב שני נשרף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה מתפלא שהוא נשרף מהר?

זה סאב מועד לפורענות שנראה במבט מהיר שהוא נותן הרבה כוח בקצת כסף, אז הוא משמש בעיקר אוכלוסיה שחלקה הגדול גם לא יודע איך לשמור עליו.

עדיף להשקיע פעם אחת במשהו טוב מאשר 3 פעמים בדברים פחות טובים.

פורסם

אני לא חושב שזה המקום להגיד נו נו נו ולדרוך על הפצעים...

אני לא חושב שזה עניין מקרי ששניי סאבים נהרסו באותה צורה בהפרש כל כך צפוף...

לבנתיים כיוונתי את המערכת מחדש ככה שבשיא אני לא מגיע ל60...

היום אני יפתח את הסאב ויסתכל בפנים יראה אם יש שם משהו מעניין..

רוב הזמן הסאב עובד... פעם באפעם הוא נזכר שהוא מקולקל ומפסיק לעבוד עד שאני נוגע בו והוא חוזר לחיים...

פורסם

הכוונה לא להעמיד אותך במקום אלא לפזר את הערפל סביב ההרס המהיר של הסאב ה"חזק".

ואם הוא עובד מדי פעם, אז כנראה שזה ניתן לתיקון, אולי יש חלק רופף.אבל לא הייתי מפתח ציפיות לאריכות ימים.

פורסם

לפי דעתי האישית אני לא חושב שזה הסאב, גם לי יש קיקר CVR והיה לי את אותה בעייה כמו שלך, התייאשתי ולא ידעתי מה לעשות וסתם שמתי לו מונו אחר והוא פשוט עובד כמו שדצריך וזה מה שסידר לי את הבעייה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

בדיקה עם מונו אחר לא היתה...

אבל הוצאתי את הסאב מהתיבה וראיתי שבאחד הפלוסים יש נתק מהמברנה (הכבל שיוצא מהטרמינל למברנה)

הנתק ממש ממש צמון לסאב ככה שאין אפשרות ללפף או משהו וקצת מפחיד להלחים באזור כזה....

חוץ מזה בדקתי את הסליל השני עם רב מודד ולא הצלחתי לקבל נתון מיוצב... זה פשוט עולה ויורד......

מישהו יכול להגיד לי אם בכלל משתלם תקלה כזאת... ואם כן הערכה גסה כמה זה יעלה

פורסם

אם לא קיבלת התנגדות יציבה- זה לא טוב.

לגבי החוט (טינסיל בשמו המקצועי)- במידה וזה בר תיקון- אני מאמין שזה יעלה בין 100 ל- 200 שקלים, כמובן שזו הערכה בלבד.

אני גם מעריך, מניסיון עם תיקוני טינסיל- שהסיכוי שהתקלה תחזור הוא גדול יותר מאשר בתיקונים מסוג אחר. מניסיון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

RoNeR- למה אתה חושב שכדאי לתקן?

אני משתדל לכתוב ולהמליץ מניסיון אישי, ולא לבדות רעיונות ולנחש על חשבון הכסף שלך.

ממש בימים אלו אני מחכה לרמקול מסוים שיחזור מתיקון טינסיל לאחר שהוא כבר תוקן.

מקרה דומה היה עם שני מידבאסים של פוקאל אשר תקלת הטינסיל חזרה.

עוד כמה וכמה מקרים היו עם סאבים של הרץ es ו hx אשר טינסילים שנפגמו ותוקנו- חזרו לסורם הרע.

ההתנגדות הלא יציבה? היה לי האבוק כזה, שנשרף לאחר מספר שבועות ועבר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אותו דבר קרה לי גם בקיקר השני ואין לי מושג מה גורם לזה.....

אני מעדיף לתקן בכמה שקלים לפחות עד שאני ימצא בבירור את הבעיה לפני שאני זורק עוד כסף על סאב חדש

פורסם

לאחר התחשבות רבה בניסיון של ישראל , הבנתי שלא משתלם להוציא כסף מיותר על סאב עם פוטנציאל גדול לקלול... החלטתי לתקן את הסאב בעצמי ולהתחיל לחסוך לסאב חדש בתקווה שלא יזקק לכסף הזה.

הלחמתי את הטינסיל בעדינות ושמתי קצת סיליקון אדום עמיד בחום שיחזק את על העסק מסביב...

לאחר התיקון הסאב חזר לעצמו.... ונבדק במשך יותר משעה על ווליום יחסית גבוה..

עד עכשיו הכל בסדר מקווה להנות ממנו כמה שיותר... למרות שמצפה ממנו לצערי למכה בעתיד הקרוב...

• תוכן חדש...