Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למכת הפתיחת דלת מלפני כמה ימים הצתרף היום שיפשוף די רציני בפגוש האחורי של הסוזוקי סוויפט החדשה שלי (פחות מחודשיים על הכביש... בחורה שיצאה מחנייה).

המכה מסתכמת בהסרה של הצבע מהפלסטיק של הטמבון בשתי נקודות יחסית קטנות, שיפשופים (שכנראה יורדים בפוליש) ומעיכה של הטמבון בנקודה אחת (כנראה בגלל שבצד השני יש איזה חיבור קשיח).

אני מעוניין לתקן את הנזק בצורה הטובה ביותר, שזה כולל יישור של הפלסטיק כמה שאפשר, צביעה נקודתית ופוליש.

אני חושב שהצבע שלי עדיין מספיק ״חדש״ כדי שלא יראו את השוני בצביעה מקומית.

אני מחפש המלצה למוסך (בכל הארץ) שידע לעשות את העבודה הטובה ביותר, רצוי של סוזוקי כדי שידעו להשיג את הצבע המקורי.

בנוסף אני מחפש מקום באזור הצפון שידע לעשות פוליש נורמלי לטמבון.

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כל מוסך יוכל להתאים לך צבע,יש קוד צבע ולפי הקוד הזה מקבלים את הגוון הרצוי.

לא חייב דווקא מוסך מורשה סוזוקי.

הפעלת ביטוח?

צלם את המכה שנראה מה הנזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תמונות יהיו בהמשך

לגבי המוסך- יש משהו מומלץ (רצוי באזור חיפה)? הפגיעות זה נקודה של 1 ס"מ שבה הוסר הצבע לגמרי, פס של 3 ס"מ שיש שם שיפשוף די עמוק, ועוד נקודה של לא יותר מ-5 ס"מ שבה הפלסטיק התעוות קצת- לא מספיק אפילו כדי לסדוק את הצבע.

קוד צבע נראה לי שיש לי, מקסימום זה לא בעיה, אני מחפש מוסך שיעשה את העבודה הכי טובה שאפשר, אבל גם רצוי לא כזה שיעשוק אותי יותר מידי. אני מקבל את זה שעל איכות צריך לשלם, אבל תיקון של שתי נקודות צבע עשו לי בחינם באיזה מוסך (בלנסר הישנה שלי)

פורסם

למה אי אפשר לערוך הודעות?

זה התמונות של אחרי הפגיעה- הרכב קצת מלוכלך, מקווה שלא יבלבל אותכם יותר מידי, בנוסף הוא התלכלך קצת בזמן הפגיעה וקצת ניגבתי את האבק עם היד כדי לראות מה הנזק (עשה גם קצת סוירלים)

2013-07-23 16.33.52.jpg

2013-07-23 16.36.56.jpg

2013-07-23 16.37.09.jpg

פורסם

חברים, אני מצטער על ההקפצה, אבל אני רוצה לטפל בפגיעות כמה שיותר מהר לפני שמתחילים קילופים נוספים.

אני צריך עצתכם לגבי מה לעשות עם הפגיעות האלה, המלצה על מוסך צבע הוגן ומקצועי, והמלצה על מקום שעודה פוליש נורמאלי.

תודה ושבת שלום.

פורסם

תודה!

אפשר המלצה לאיזה ערכה ספציפית (כדוגמא למה אני אצתרך)

יש דרך לתקן עיוותים של הפלסטיק או שזה רק תיקוני צבע?

בנוסף, השריטות השטחיות שיש לי תופסות שטח די גדול. אני עדין אצתרך לעשות פוליש לפגוש

פורסם
תודה!

אפשר המלצה לאיזה ערכה ספציפית (כדוגמא למה אני אצתרך)

יש דרך לתקן עיוותים של הפלסטיק או שזה רק תיקוני צבע?

בנוסף, השריטות השטחיות שיש לי תופסות שטח די גדול. אני עדין אצתרך לעשות פוליש לפגוש

אם יש לך עיוות של פלסטיק תוכל (אם חש לך ידיים טובות) לסדר את זה עם פן טוב. תחמם את האזור ואם יש לך גישה מאוחר פשוט דחוף את המכה החוצה. לגבי פוליש,אם יש לך העברת צבע מרכב אחר תנסה קודם עם פלסטלינה ואם לא הולך תעבור לפוליש.

לגבי הערכה עצמה. יש להם כמעט לכל צבע ולכל יצרן. רד לרכב ותבדוק את קוד הצבע ואז תחפש אותו אצלם בחנות. אם תמצא תזמין את הערכה הגדולה יותר (זו שכוללת פוליש ונייר שיוף) בהצלחה.

עריכה: הינה הדף שלהם עם כל צבעי סוזוקי רק תבחר

פורסם

יש עיוות די קטן ומשום מה כלפי חוץ ולא פנימה. חימום עם פן לא יהרוס את הצבע? אם זה לא הסתדר מהחום שיש עכשו בשמש (ועוד בטבריה), אני מניח שצריך לחמם לטמפרטורה די גבוהה כדי ליישר את זה. אין לי גישה לחלק הפנימי (אולי אם להעלות את הרכב על ליפט)

והפגיעה בצבע זה לא העברה- פשוט ירד לי הצבע בכמה נקודות (לרכב השני אין שום סימן לחלוטין).

העניין הוא שעבודה כזו- כולל היישור פלסטיק ותיקון של שני נקודות צבע אמור לעלות 100~200 ש"ח ולמרות שיש לי ידיים טובות אני מעדיף שמישהו עם ניסיון יעשה לי את זה, כי אם אני מפקשש אני יכול סתם להרוס עוד יותר את הצבע (לפחות באזור שצריך ליישר). באחד האזורים הצבע התקלף בצורה כמו של גרירה (נקודות בשורה, נראה כמו גלים מאבן שקופצת על המים) וכנראה צריך להשחיז קצת את האזור הזה.

לגבי פוליש- זה אזור גדול מידי בשבילי. אני לא רואה מתי יהייה לי זמן לעשות את זה בלי מכונה. ובהזדמנות הזו אני גם צריך ללטש איזה מכה קטנה של פתיחת דלת, על הדרך.

פורסם

עדכון- דיברתי עכשו עם מוסך צבע מורשה של סוזוקי ומבחינתם או שצובעים את כל הפגוש או שלא צובעים בכלל - 1000 שח לפני מע״מ.

ממתין להמלצות על מוסכים נורמליים יותר

פורסם

אלא המחירים של המורשים, לרוב הם שולחים את החלק לפחח צד שלישי שיש להם הסכם איתו, המחיר סביר ביותר, לאלפא שלנו עלה 1,200 צביעת טמבון במרכזי יבואן

• אחראי פורום
פורסם

זה לא רק של המורשים (שהרמה בחלקם מוטלת בספק), אלא של כל צבעי איכותי.

גם אני קיבלתי הצעה של 1200 ש"ח לפגוש קדמי, שדורש קצת תיקונים מעבר לצבע.

אתה יכול למצוא גם ב-300 ש"ח אבל את ההבדלים בגוון ואיכות הצביעה הנמוכה אתה תראה למרחק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברים, כנראה לא הבנתם אותי

יש לי שריטה של 3 ס״מ ועוד נקודה של חצי ס״מ שירד בהם הצבע, ושתי נקודות עיוות שנראות כמו צביטות קטנות. והכול בפגוש האחורי.

אני בד״כ לא מחפף ולא מתקמצן אבל במיקרה הזה אין סיבה לצבוע את כל הפגוש. זה כמו להכקגיד לי להחליף את הרכב.

בשישי אני רוצה לקפוץ למורשה שיסתכל ויתן לי הצעת מחיר, אבל אני לא סומך עליו יותר מידי, אשמח להצעות על מוסכים טובים באזור טבריה או חיפה.

יום טוב 8)

• תוכן חדש...