Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני רואה מלא מבצעים בעיקר של רכבי יוקרה

באים עם הרכב הישן מקבלים מחיר מחירון ועם ההפרש קונים את הרכב החדש.

אני שואל את עצמי מה זה מחיר מחירון? או האם זה לחברות הליסינג? האם מורידים על בלאי רכב?

הדבר באמת נחשב או שזאת סתם פרסומת שמשמעותה במציאות שונה לגמרי ממה שהראש התמים חושב?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בד״כ, התקנון של מבצע כזה הוא דרקוני, בעיקר ברכבים עממיים. ברכבי יוקרה יש יותר משחק במחיר, לכן יותר קל לקבל מחירון על הרכב הישן.

אם אתה חושב להביא רכב מהשכרה לשעבר עם קילומטראז׳ גבוה ולקבל מחירון, זה לא יקרה.

פורסם

תביא בחשבון שתי אפשויות:

שתקבל "מחיר מחירון" משוקלל מינוס 30%.

שתקבל "מחיר מחירון" משוקלל, אבל יבטלו לך את כל ההטבות על רכב הנרכש.

הסוחר צריך להרויח, ולא משנה באיזה צד של המשואה כותבים את ההפרש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קשקוש אחד גדול ! בלוף ועבודה בעיניים !

בדקתי בעצמי כמה סוכנויות כאלה , עם רכב פרטי , ק"ם נמוך מאוד , נראה כאילו מעולם לא נסע ,{מצב תצוגה} ובכל זאת "שחטו" אותי במחיר , אפילו בטלפון , עוד לפני שראו את את הרכב . זה בדרך כלל 20% מתחת למחירון , וזה לפני בדיקה , שהיא גם על חשבון הלקוח .

יבואני הרכב אינם מתעסקים עם TRADE IN אלה מעבירים את הרכב ל"טיפול" לחברות שהתמחותם זה "לקרוע" כמה שיותר ממחיר המחירון , ולא משנה איך נראה הרכב כלל .

יש אנשים שבבעלותם רכבים שדי עשו את שלהם ולא אכפת להם ממש , אלא רוצים להיפטר ממנו . אבל זה קטע כואב לכאלה ששמרו על המכונית , לא עשו מעולם אף תאונה וטיפלו כל הזמן במוסכים מורשים עם קבלות , וכל מבוקשם זה להתקדם בשנים .

אז , אין שום דבר חדש פה . נמשיך להשתמש ב-YAD2 ,ומה שנותר זה להמתין בסבלנות ולמכור את הרכב , במחיר שפוי .

פורסם

הניסיון שלי בנידון הוא דווקא טוב מאוד.

באחד המבצעים של יונדאי החלפתי גטס ב-I10 במחירון תמורת מחירון.

כמובן שניסו להוריד 1500 ש"ח על שטויות אבל התעקשתי, החלפתי צמיג אחד, ולבסוף קבלתי מחירון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי רק אני נתקלתי, עזרתי לקרובת משפחה בתהליך קניית הונדה גאז.

היה מבצע עד לפני שבוע בהונדה על טריידאין במחיר מחירון.

ואכן קיבלנו כמעט מחיר מחירון(גאז 2010 רובוטית במצב טוב עם כמה דפיקות חנייה) הורידו לנו 3000 על המכות שאני חושב שזה דיי הגיוני(בתיקון לא בטוח שהיה יוצא פחות מ2K) ולא הוסיפו ליקויים בבדיקות הטכניות.

אני חייב לציין שלפני חצי שנה שקלנו את הקנייה ואז ההונדה עלתה K10 יותר וללא המבצע הטריידאין, וזה פער של כמעט 30K מהרכישה כעת!

אז אולי זה מקרה יוצא דופן, אבל זאת ההתנסות שלי.

פורסם

בן דודי נהג ב306 חבוטה ומקרטעת.החליף אותה לפני כשנתיים בספארק וזיכו אותו במחיר המלא לפי המחירון. אני הייתי המום. אבל זה קרה!!

מעניין אם גם היום כשהם מפרסמים את הקפטיבה באותו מבצע הם יזכו במחיר מחירון

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מחיר המחירון נקבע ע"י מחירון לוי יצחק ,עם זאת חשוב לציין שמחירו הסופי של הרכב יקבע לאחר הצגת הרכב ובדיקת קנייה,

כל ליקויי, נסועה גבוהה, מקוריות הרכב, ישפיעו על מחיר המחירון הסופי של הרכב.

מעבר לכך כל פרסום מגיע וכפוף לתקנון שקובע איזה רכבים יכנסו לקטגוריה של מחיר מחירון ואיזה לא.

בהצלחה!

• תוכן חדש...