Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

רכבי נצבע לפני כשבועיים צביעה מלאה, אינני מתמצא כמותכם בטיב הצבע וכו',

זו לא הצביעה האיכותית ביותר, אולם התוצאה השביעה את רצוני. (ביחס לרכב משנת 2002 כמובן)

הבעיה היא שלאחר הצביעה, גיליתי שריטה קטנה בדלת שנעשתה בשוגג, הצבע תיקן אותה וצבע את הדלת מחדש.

הנקודה היא שהוא התעצל ולא כיסה את כל הרכב בעיתון, אלא רק את אותה דלת ועוד קצת מהדלת הקדמית.

כעת לאחר הצביעה מרגישים על הדלת השניה שלא נצבעה מהיכן שלא היה כיסוי קצת מחוספס, נראה שהותז עליה מעט לכה או צבע, וכן בשמש ישירה רואים את הסימן היכן שנפסק העיתון.

מה אפשר לעשות בענין? הוצע לי ע''י חבר לשייף מעט עם נייר 2000 רטוב.

יש דברים בגו? יש לכם רעיונות אחרים? זו עבודה שאפשר לבצע לבד?

אשמח מאוד לרעיונות.

תודה ויום טוב.

פורסם

העצה הכי טובה היא לחזור לאותו פחח שעשה לך את העבודה ושהוא יתקן את הנזקן, למה לך בכלל להתעסק עם זה?

אתה יכול לגרום לנזק חמור יותר, לא כל אחד יודע לעבוד עם נייר מים והדרך לנזק היא מהירה ביותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה על תגובתך.

אני אחזור אל הפחח כמובן, אולם אינני סומך עליו מספיק, לכן אני מתעניין במהות העבודה, וכיצד היא מבוצעת.

העבודה תתבצע על ידו.

פורסם

שלייף סבון יכול לפתור.

אבל אל תעשה זאת לבד!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלייף סבון מסוכן לעשות לבד, יש דיסקית שנקראת טרייזקט 3000 של חברת 3M ניתן לעשות איתה שלייף ללא סבון אחריו פוליש לקבל תוצאה מדהימה בלי לעשות נזק.

פורסם
שלייף סבון מסוכן לעשות לבד' date=' יש דיסקית שנקראת טרייזקט 3000 של חברת [b']3M[/b] ניתן לעשות איתה שלייף ללא סבון אחריו פוליש לקבל תוצאה מדהימה בלי לעשות נזק.

מה ההבדל בין המוצר הזה לבין שלייף סבון?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...