Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בגרניק של בוש 140 BAR ו 2000 PSI.

ורציתי לרכוש את האקדח המקציף מהאינטרנט $(KGrHqVHJEQE88dE0T35BPiebM0e8g~~60_12.JPG

כזה בדיוק אבל המכיר שלו נורא יקר ! 53 יורו עם משלוח...

השאלה שלי אם אפשר למצוא כזה במחיר יותר שפוי ?

פורסם

המחיר מקפיץ את המחיר בגלל הנפח.

דרך אגב, bar ו psi הם יחידת מידה שונות לאותו דבר, אין צורך לכתוב את שניהם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בכל המקומות המחיר הוא בסביבות 150

אני הייתי שמח אם מישהו שיש לו יוכל לפרק ולשלוח לי תמונות - זה יעזור לי בפרוייקט המרסס הידני המקציף :)

פורסם

Asaf.Y ם איזה ג'רניק אתה הולך להשתמש איתו(וכמה באר?)? אתה יכול לצלם את הביצוע ? ואולי גם ווידאו אם בא לך להשקיע? :-P

פורסם
אני משתמש בזה: http://www.alltools.co.il/item-717/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%91%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%95%D7%95%D7%A1%D7%AA

כבר תקופה לא קטנה, מעולה ועושה את העבודה, תבדוק אם הוא מתאים למכשיר שלך, מיכל טוב ובא עם ווסת, ולא יקר.

זה סבבה לאללה !

איך אני יכול לבדוק אם הוא מתאים לגרניק שלי?

ועוד שאלה אליך כמה באר הגרניק שלך ? והאם הוא נותן עבודה כמו בסרטון שיש בקישור.

פורסם

לי יש 100 באר, של קרשר.

נותן קצף מצויין, בדיוק כמו בקישור אבל כמובן עם הסבון המתאים, בלי סבון מתאים כול מיכל הקצפה יוציא לך קצף עלוב במיוחד.

לא יודע איזו דרך יש לך לבדוק אם זה מתאים לגרניק שלך, חוץ מלשאול או להגיע לחנות עם הגרניק.

פורסם

לכל השואלים , עדיין לא קיבלתי את הגרניק אז השטיפה מתעכבת . מבטיח לצלם סטילס (לפחות) .

הגרניק הוא של קרצ'ר , לחץ של 100 באר.

פורסם

ראיתי היום ב-160 ש"ח בכפר סבא (הדגם עם המיכל האפור).

יש חנות גדולה וחדשה יחסית של 'המשביר לתעשיה' (או משהו כזה) באזור התעשיה מאחורי מרכז G.

בכניסה מוכרים מוצרי karcher כולל אקדחי קצף.

פורסם

כן, תודה,

את הדגם עם המיכל האפור מוכרים בהרבה מקומות יחסית במחיר הזה, הקטע הוא שהמקציף הזה נראה הרבה יותר איכותי, ושווה להשקיע בשבילו 200 ₪.

אשמח לדעת מאיפה נרכש במחיר כזה.

• תוכן חדש...