Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ;).

היום אני מתחיל בפרוייקט ההתקנה של מגבר המונו החדש שקניתי.

מקווה שלא אזניח את ההתקנה בטענות "זה עובד- עזבו אותי" :lol:

ברשותי 2 מגברים מסדרת הדגל של JL Audio, סדרת הסלאש:

JL Audio 450/4v2

JL Audio 1000/1v2

ההתקנה הנוכחית מעט מבולגנת, התקנה ישירה על המושבים ללא פלטה, והמונו יושב בבית (המונו יחליף מגבר 4 ערוצים שמשמש כמגבר לסאב-וופר כרגע).

מקווה שבכלל 2 הטנקים ייכנסו לי על אותה פלטה!!

שרשור זה יתעדכן בצעדי ההתקנה.

3091xd0.jpg

w811fm.jpg

JL Audio

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, מגברים מעולים, מזיכרון שמיעה אצל מור כמובן, ראיתי את המונו הזה רוצח סאב בשידור חי, וה 4 ערוצים הזה פשוט שד.

איזה hu, סט וסאב יש לך?

פורסם

אני באמת ממליץ לך להרכיב את המגברים על פלטה, ואת המגברים להרכיב בצורה אלכסונית, אני מאמין שיכנסו.

יש לך איטום ברכב? אם לא אני גם ממליץ על זה מאוד, פשוט השקעת על מגברים מעולים חבל לא לנצל הכל.

פורסם

עקב מגבלה של תקציב כרגע אין איטום, מעבר לעובדה הזו אני גם לא בטוח לגבי הרכב כמה הוא ישאר אצלי, בינתיים אני מרוצה מהתוצאה למרות שאני יודע מה אני מפספס.

JL Audio

פורסם

גם לי הייתה את אותה התלבטות לגבי הרכב, אבל בסוף הגעתי להחלטה שאשאר איתו ולכן עשיתי, והשיפור? השיפור כל כך השפיע לטובה שאני לא האמנתי בכלל שזה יעזור במשהו.

עצה מימני, לפחות תתקין את המידבאסים על טבעות עץ, ואם יש לך חתיכות ספוג גדולות, ממליץ לך לחתוך בצורה של הדיפון או בערך ולסגור ככה את הדיפון על הדלת הפנימית.

פורסם

יש לי מס׳ שיקולים שמונעים ממני לעבוד בצורה אינטנסיבית על האוטו.

אחד מהם הוא גם העובדה שאני מתגייס בקרוב ועוד לא יודע לאן אני הולך.

כרגע האוטו בשותף עם אח גדול שמזלזל באוטו (ולכן אני מעדיף שהרמקול ישאר מאחורי הדיפון בשלב זה).

ועוד שיקולי תקציב וכמה האוטו יישאר אצלנו (230k) .

JL Audio

פורסם

טוב לראות שההתקנה יוצאת לדרך בצורה מחודשת!

במקרים שבהם לא ברור מה יקרה עם הרכב- זה רעיון טוב להשקיע יותר ברכיבים ופחות בבניות/בידוד, על אף שתרומתם לסאונד הנה קריטית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בינתיים זה מה שעשיתי- צעד קטן מאוד אך עדיין התקדמות (אין עוד עדכונים מהסיבה הפשוטה שהרכב לא ברשותי והמגבר השני בפנים.)

חיתוך הפלטה במידה מתאימה וחיבור רגליים לפלטה (לשם יצירת רווח והעברת החיווט מלמטה.)

rtkf3o.jpg

107w3es.jpg

JL Audio

פורסם

יפה. למונו הזה תשדך איזה 12W7 )))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

איפה אוכל לשמוע? חשבתי בינתיים על הלבל 3.

עדכונים מההתקנה (חדשות רעות):

היום סיימתי לבנות את הפלטה לאחר שהבנתי שאין סיכוי שאכניס שם את 2 המגברים עבדתי על פלטה למגבר אחד.

852482B0-591D-46E9-9F39-22765EA354F2-87741-000004E0E7C2A493.jpg

133FA29E-BCC9-40A8-AAB1-63B84DE4BA98-87741-000004E0DD88B94B.jpg

הבנתי שזה גדול מדי (כדי לקפל את המושבים צריך ידנית להרים את התופסנים ואת זה עושים בעזרת מברג), והפלטה חוסמת לי את הגישה לשם.

עד שאחשוב על משהו זה מותקן בצורה הכי מגעילה שיש. העיקר עובד(?) :D

לסיכום: יום נורא מתיש מלווה בליטרים של זיעה שלא ממש הועילו.

JL Audio

פורסם

אני חושב שפרשתי בפניך את האפשרויות שלך:

1. מגבר אחד ברצפה.

2. הוספת מימד לבניה (סוג של שכבות).

3. כל אחד עומד בצד אחד (לא בטוח ייכנס).

4. אחד המגברים על התיבה של הסאב.

הכל תלוי במידת ההשקעה שאתה חפץ בה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש! אחלה מגברים.

בתמונה זה נראה כאילו הפלטה יכלה הייתה להיות קצת יותר גבוהה ואז שני הממוטות היו נכנסים באלכסון.

אם לא אז רצפה כפולה, לדעתי.

עוד דבר מניסיון, ברגע שתחבר הכל והכל יעבוד ללא לבד על הפלטה בטענה שעוד מעט אתה תפרק ותשים לבד, מה שיקרה בפועל הפלטה תשאר ללא ציפוי (מכוער ובולט).

SCANSPEAK

• תוכן חדש...