Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נוסע לגיאורגיה בעוד שבועיים.

אני צריך שם סים לשיחות עם הארץ וקצת לאינטרנט.

ראיתי באתר הדואר הצעה לטעינת סים

http://www.israelpost.co.il/PostShirut.nsf/misparid/international_sim?OpenDocument

זו טבלת תעריפים יותר מדוייקת:

http://www.world8.co.il/pages/show/29

האם זו נחשבת הצעה טובה?

איזה אפשרויות יש לאינטרנט מחו"ל במחירים סבירים?

אני צריך קצת מיילים וגלישה באתרים שונים.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כעיקרון אתה יכול להיכנס לאחת מחנויות התקשורת שם ולבקש כרטיס PREPAID לגלישה,לא יודע לגבי שיחות,

ולא יודע אם זה קיים בכלל גאורגיה,אולי עדיין אין להם 3GS :lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כעיקרון אתה יכול להיכנס לאחת מחנויות התקשורת שם ולבקש כרטיס PREPAID לגלישה,לא יודע לגבי שיחות,

ולא יודע אם זה קיים בכלל גאורגיה,אולי עדיין אין להם 3GS :lol:

אוקיי. זה רעיון טוב. סביר להניח שזה יוצא יותר זול.

ראיתי את זה. גיאורגיה לא מופיעה בקישור שיש שם:lol:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

דווקא כן, אם כי העדכון האחרון משנת 2010. אבל יש לך קישור לחברות הסלולר המקומיות, כך שאולי תוכל לנבור באתרים שלהן (במידת הצורך באמצעות שירות התרגום של גוגל או $M).

אתה יכול להרשם ולהעלות שאלה בפורום באותו אתר.

הני מניח שלא מצאת את גיאורגיה כי חיפשת באירופה - אבל גיאורגיה נמצאת באסיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הני מניח שלא מצאת את גיאורגיה כי חיפשת באירופה - אבל גיאורגיה נמצאת באסיה.

וואלה:oops:

תודה רבה.

פורסם

לעניות דעתי אורנג' (ו012) מחזיקות בהצעת חבילת האינטרנט המשתלמת ביותר.

150 ש"ח ( עד לפני חודש וחצי 99 ש"ח) לגלישה ללא הגבלה בחו"ל( צריך לבדוק אם גאורגיה נמצאת ברשימת המדינות הנתמכות).

ואז את השיחות טלפון ניתן לבצע על ידי שיחות על גבי הרשת(viber,skype,bphone).

פורסם

אור, החבילה היא פח יקוש. קרא את תנאיה. אתה משלם 150 ש"ח כדי לקבל מחיר של 1.4 ש"ח לדקה או 2 ש"ח למ"ב.

לגבי הרבה מדינות שאליהן ישראלים מרבים לנסוע, לפחות נושא השיחה יוצא הרבה יותר זול בגולן, ובלי כל מיני התחייבויות יקרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...