Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

gps בפולו TSI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

המשפחה רכשה אוטו חדש פולו 1.2 TSI פשוט רכב מעולה והוא הגיע עם מערכת מולטימדיה מתקדמת בעברית עם מסך טאצ'.

הכל בעיקרון עובד חוץ משני דברים- כשאני לוחץ על ניווט הוא אומר לי שהמערכת לא פועלת...

מישהו שיש לו מערכת מולטימדיה כמו שלי או יודע מה הבעיה אני אשמח לעזרה..

הדבר השני זה הטלוויזיה ששמעתי שיש אפשרות לראות סרטים וטלוויזיה במסך הזה..לא בשביל הנהג אלא בשביל היושב לידו כמובן

איך הדבר הזה הולך, צריך לחבר אנטנה מסוימת?..

סליחה על הבורות אני לא מבין בזה הרבה..

נ.ב - אני יודע שהפתרון הטבעי זה לגשת למוסך מורשה שיודע לטפל בבעיות האלה פשוט אני רוצה לשמוע מאחרים שאולי יודעים מה הבעיה..אני לא רוצה להישאר סקרן כל השישי שבת ואולי יש אפשרות לפתור את זה מבלי לגשת למוסך כי זה אוטו חדש דנדש הכל עובד חוץ מהניווט

פורסם

תבדוק אם יש כרטיס sd במערכת בלוח שלה מקדימה, שעליו מותקן הgps.

במקרה ואין יכול להיות שנתנו לכם את המערכת ללא gps, בלוטוס יש לכם?

קניתם את המערכת מולטימדיה ?

פורסם

ראיתי שיש פתח לכרטיס SD.

יש בלוטוס.

לא התקנו את המערכת מולטימדיה אלא היא הייתה באוטו כשרכשנו אותו. זה שדרוג שנתנו לרכב.

אם אני אלך עכשיו לרדיו מילאנו אני אצטרך לשלם כדי שישימו כרטיס SD ?

יש מצב שאני יכול לעשות את זה בעצמי בבית? יעני אם יש לי כרטיס SD ולמצוא תוכנה של GPS ?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר לא שמו לך כרטיס זיכרון, בדרך כלל אם קיימת מערכת gps מקבלים עידכון ראשון חינם.

לגבי להתקין לבד עוד לא שמעתי על האפשרות הזאת , תתעניין.

תצלם בבקשה את המערכת ותעלה לפה את הצילום, גם את המיקום של הכרטיס sd.

לגבי רדיו מילאנו, אתה תצטרך לשלם על התוכנה.

פורסם
לפי מה שאתה מתאר לא שמו לך כרטיס זיכרון, בדרך כלל אם קיימת מערכת gps מקבלים עידכון ראשון חינם.

לגבי להתקין לבד עוד לא שמעתי על האפשרות הזאת , תתעניין.

תצלם בבקשה את המערכת ותעלה לפה את הצילום, גם את המיקום של הכרטיס sd.

לגבי רדיו מילאנו, אתה תצטרך לשלם על התוכנה.

כבר התחלתי להתעניין מאז התגובה הקודמת שלך-לא מצאתי בדיוק איך להוריד תוכנת ניווט כמו waze למשל על sd card.

מבחינתי אם לשלם זה על התוכנה עצמה כמו שאמרת ועם זה אין לי בעיה...

אני עכשיו ארד למטה לצלם את הכל כולל מה הוא מראה לי כשאני לוחץ על "ניווט"...אצלם גם את הפתח של הsd.

פורסם

יש לי את הרכב הנ"ל. אני פשוט הורדתי תוכנת IGO מהאינטרנט ושמתי אותה על כרטיס SD שהכנסתי למערכת.

בהגדרות של המערכת יש לך אופציה לבחור את המיקום של תוכנת הניווט, פשוט תבחר את המיקום של הקובץ IGO.EXE מהכרטיס SD, ואז גם כפתור ההפעלה של ה-GPS יעבוד.

אם אתה צריך עזרה צור איתי קשר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי

לגבי מערכת המולטימדיה המגיעה עם פולקסווגן פולו יש ברשותי את המערכת הזאת וגם שהכנסתי SD micro עם התוכנה של IGO היא לא עבדה המערכת נכבית ונדלקת מחדש כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה (ייתכן שזו בעיה בתוכנה הורדתי אותה מהאינטרנט).

האם המערכת פעלה ברגע שהותקנה עליה תוכנת הניווט או שהיית צריך לאקטב את הג'י פי אס קודם בתחנת שירות כלשהיא?

תודה.

• תוכן חדש...