Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן סולר של חברת motoline

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום במסגרת רכישת חלפים לביצוע טיפול רכשתי מסנן סולר. אני רציתי של מאן אבל בעל הבית אמר שהוא יקר ולא מצדיק את המחיר לעומת הפילטר הנ״ל מדגם MOG 2256.

ממה שראיתי על הקופסא רשום שהוא מיוצר ע״י AL Filter בולגריה. (א.ל מסננים מאשדוד?)

רשום למטה גם alonim filter marketing ltd.

לפי ההרגשה שלי זה פילטר של א.ל הישראלית. אני צודק?

האם להשתמש בפילטר הזה או להחליף למאן? מקריאה בפורום הבנתי שהם די איכותיים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כמה כבר עולה המקורי וכל כמה זמן מחליפים מסמן זה השאלות שאתה צריך לשאול ואז אין עוד דילמה לגבי איכות החלק ותאימותו לרכב ולמרווח הטיפולים

פורסם

צודק, אבל אני בכל אופן סקרן.

אגב, יש מסנני שמן למשל שהם יותר איכותיים מהמקורי. לפעמים המקורי פשוט תוצרת חברה אחרת כמו FRAM (שהוא לא טוב) עם המדבקה של יצרן הרכב.

מסנני שמן K&N, AC Delco, Mobil1, וPurolator מצויינים וכנראה יותר איכותיים ממקורי חברה.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

הוא לא אמר לי כמה עולה המאן.

אני מעריך שבסביבות ה100 ש״ח. על המסנן הזה הוא גבה ממני 50 ש״ח.

ההחלפה היא כל 30,000. לפי הנסיעה שלי זה שנה וקצת.

להחליף או להשאיר?

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...