Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בתהליכים של הוספת יציאת אגזוז נוספת (זהה למקורית) בצידו השני של הפגוש האחורי.

כעת אני נדרש לבצע חיתוך של הבאמפר האחורי בצורה סימטרית ואסתטית ככל הניתן (כפי שמוצג בתמונה).

כיצד הייתם ממליצים לבצע את החיתוך שיצא הכי חלק והכי דומה למקור?

או לחילופין, האם ישנו בעל מקצוע שיעשה את זה בצורה מיטבית?

IMG_4320.JPG

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

TIG מתעסקים בזה , PITSTOP מספקים להרבה מכוניות מערכות אגזוז עם 4 יציאות במקום 2 ואז נדרש חיתוך סימטרי.

לTIG יש ניסיון עם זה.

לומר לך את האמת , לשים 2 יציאות דמה לטעמי זה נראה פאטתי כי רואים שזה לא מחובר לכלום ושזה גם לא מלוכלך מפיח לעומת המקורי.

בקיצור זה נראה ילדותי ומתאים יותר לרכבים כמו קולט או סיויק ישנה.

פורסם
TIG מתעסקים בזה , PITSTOP מספקים להרבה מכוניות מערכות אגזוז עם 4 יציאות במקום 2 ואז נדרש חיתוך סימטרי.

לTIG יש ניסיון עם זה.

לומר לך את האמת , לשים 2 יציאות דמה לטעמי זה נראה פאטתי כי רואים שזה לא מחובר לכלום ושזה גם לא מלוכלך מפיח לעומת המקורי.

בקיצור זה נראה ילדותי ומתאים יותר לרכבים כמו קולט או סיויק ישנה.

אני לא מאמין שיראו כי אני שם דוד אחורי והכל ואם מישהו יזחל מתחת לרכב לחפש את המשך הצינור שיוצא מהצד האחורי של הדוד - אז שיהיה לו המון בהצלחה וחיים ארוכים (או חסרי חיים, תלוי איך מסתכלים על זה).

שקלתי בהתחלה לבצע פיצול אמיתי של הצנרת אבל אחרי התייעצויות רבות עם בעלי מקצוע הבנתי שזה יפגע בביצועים של הצנרת ואחרי כל ההשקעה ששמתי עליה זה יהיה פשוט חבל בשביל אקט דקורטיבי בלבד.

הפתרון הזה הוא הטוב מבין 2 העולמות (מבחינתי) - אני מקבל את האפקט מבלי לקלקל את הדרמה.

ואין לי שום בעיה עם הילדותיות שלי - אני מאמץ אותה בחום :)

שקלתי גם לקנות Diffuser עם 2 יציאות בילט-אין מהחברה אבל לא מצאתי כזה בשום מקום באינטרנט לכן אני נאלץ להתפשר על חיתוך אבל הוא חייב להיות איכותי ואמין כמו המקורי.

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
תגיד, אתה גם דוחף גרביים בתחתונים?

:wink:

אין מקום...:lol:

ועכשיו ברצינות, אם לב.מ.וו מותר לשים רמקולים שמדמים רעש של 5 ליטר V10 בM5 החדשה אז גם לאיביזה הקטנה מותר לרמות - זה פן אסתטי בלבד - את השיניים האמיתיות שלה היא קיבלה מזמן. אם קודם השקעתי בתכלית, עכשיו אני משקיע גם בצורה.

פורסם

אני האחרון שיתווכח על טעם וריח. אם לבן-אדם זה עושה טוב בבוקר שהוא ניגש לאוטו וגורם לו להביט שוב חזרה אליו שהוא נועל אותו בערב אז זה מבחינתי ראוי. מה כולם חושבים? אני מכיר ביצה שזה מעניין אותה - אבל לא אותי.

אמרו לי דברים דומים על הניקלים ועל הפסים בהתחלה ואחרי זה פתאום כולם הסכימו שזה נראה טוב.

השכנים בטוחים שהם גרים ליד ערס עבריין ושאני יוצא מהרכב הם המומים ומופתעים מהאשכנזי הקטן שמתגלה ככה שלא מפריע לי בכלל.:beerchug:

פורסם

בכל מקרה, לצורך ההמחשה הכנתי הדמייה ממוחשבת של איך המוצר המוגמר יראה - לפי דעתי זה רק מוסיף ולא גורע

ibizaex01.jpg

פורסם

תודה.

האמת שזה תחביב, התחלתי ללמוד עצמאית בגיל 13 ואני כבר 15 שנה מתעסק בזה כתחביב מתי שיש קצת זמן פנוי.

את המודל עצמו בניתי לפני שנה ומאז אני כל פעם משדרג אותו לפי השינויים שאני עושה ברכב - ככה אני פחות או יותר יודע מה תהיה התוצאה הסופית ואני לא צריך להסתכן בשינוי ויזואלי שאני בסוף לא יאהב

פורסם

קח קרטון, צור שבלונה, הפוך 180 מעלות לצד שני, סמן, וקדימה לחתוך! הסוד זה לעבוד לאט ובסבלנות.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
+1

לדעתי זה מגוחך, אין ספק שהייתי נקרע מצחוק אם הייתי רואה דבר כזה במציאות.

יש המון תוספות וקישוטים לרכב שברמה העקרונית מגוחכים ולא מוסיפים כלום לרכב חוץ ממראה חיצוני מיוחד יותר - ולמרות זאת שאתה קונה את הרכב בחברה אתה מוסיף עשרות אלפי שקלים בשביל זה.

למה צובעים קאליפרים באדום?

למה שמים קסנונים?

למה מתקינים סאנרוף שנפתח כלפי חוץ?

או ספויילר לרכב משפחתי?

ספליטרים וחצאיות?

הכל יכול להיחשב מגוחך וקורע מצחוק - אלא אם כן זה הגיע מקורי מהחברה, אז זה מכובד ויפה, נכון?

תבדוק כמה קישוטים חסרי משמעות יש על הלאון שלך...

פורסם

יש לי קסנון מקורי שמגיע כסטנדרט, זאת תוספת מעולה בפן הפונקציונלי וסאנרוף שמגיע כסטנדרט שגם כן ב-FR. לא הייתי מוסיף שקל על סאנרוף, זה דבר מיותר בהחלט.

יש תוספות שנועדו כדאי ליצור בידול בין רמות אבזור שונות, למשל בין לאון רגילה ל-FR\קופרה. אגב תודה לאל שהסירו מהלאון FR את הבאדג'ים שהיו על המושבים, זה כבר היה נראה מגוחך.

לטעמי יש תוספות שלא מגיעות מהחברה ואכן "משדרגות" את הרכב, פשוט מה שאתה עושה זה לא לטעמי.

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה - זאת זכותך המלאה

• תוכן חדש...