Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב..יש לי סובארו B4 מנוע 3.0 245 כ''ס שנת 2005 יש לי תקלה בגיר בהתחלה היו דולקות מנורות של הגיר והאוטו לא היה זז, זה היה בעיה חשמלית, סידרו לי את זה ומאז ניהיה לי דפיקה בגיר בין הילוך ראשון לשני (פעם נותן מכה פעם לא) לפעמים גם במהירות אם אני נותן קיק אז יש מכה חזקה בגיר,חזרתי למכון גירים אמרו שזה רק לפתוח גיר ולשפץ שזה עלות של בערך 10.000 ש''ח חיפשתי גיר כזה בפירוקיות ולא מצאתי, חבר אמר לי שהוא בדק בשטחים שיפוץ גיר יעלה בין 4000-5000 אבל אני לא מעוניין להכניס לשם וחשבתי עם אני לא ימצא בעל מקצוע במחיר סביר אני מוכן להשקיע טיפה יותר ולעשות הסבה לידני, גם אני אישית מעדיף מבחינת כוח והכל וגם כשאני ירצה למכור זה יעלה את הערך כי אין בקושי להשיג כאלה ידניות, מישהו מכיר בן אדם שמתעסק עם הסבה כזאת? מישהו יודע מה בערך העלות של גיר כזה עם ההסבה? או רק העבודה ואני ישיג גיר כזה מebay או משהו...

פורסם

אתה רוצה להביא גיר מאיביי?

אני לא חושב שזה אפשרי כי אתה צריך רישיון יבוא או משהו כזה, דבר שני יעלה לך יחסית הרבה למשלוח + הקנייה של הגיר

דבר שלישי זה חתול בשק כי אין לך אחריות ואתה לא יודע עד כמה הגיר תקין

תוסיף לזה קלאץ', כבל או משאבות, קונסולה, דוושה, כנראה שינוי במחשב או החלפה של המחשב, צמת חשמל חדשה ובקיצור יש עוד מסביב, לא יודע כמה זה ישתלם לך.

עדיף שתחפש במכוני גיר אולי תמצא

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

גיר ידני של B4 2 ליטר יתאים? אם היו כאלו בכלל באותן שנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה-B4 3.0 הידניות שווקו בזמנו עם גיר של אימפרזה STI, רכב שלדעתי כן יהיה אפשר למצוא בפירוקיות.

יהיה מעניין לראות הסבה כזאת. 8)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תפנה לסדנת טיג מוטורספורט. הם מומחים לדברים האלה וסובראו בפרט. תוכל להתייעץ איתם. ממליץ בחום.

• תוכן חדש...