Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחותי 2 רמקולים אחוריים 6*9 ומגבר , הלכתי למתקין , חתך לי את המגש בצורה גרועה, התקין את המגבר וחיבר אליו את ה6*9 ואת הקדמיים , שמגבירים בס מהאחוריים נשמע מזייף , הכלתי למי שמכר לי את הרמקולים (יד שניה) והוא טען שאני לא יוכל לשמוע באס מהרמקולים כי הוא חתך לי יותר מידי אין איטום , קשה להסביר את זה במילים אבל הוא חתך יותר מהגודל של הרמקולים משמע יש ממש חורים ,

השאלה שלי אם יש קשר בוא נגיד ואני יקנה קרש ויחתוך מדויק ויכניס את הרמקולים מדוויק יהיה באס?, ובכל מקרה בטיוטה יאריס אין איטום מושלם בבגג'

1373288-5.jpg

השאלות :

הבחור צודק שאין באס בגלל ההתקנה?

ומה אפשר לעשות ?

(פתרון שיתפוס מקום בבגג' לא בא בחשבון)

פורסם

אם רכשתה רמקול 6X9 מחברה שמכבדת את עצמה זה לא אמור לקרות מה הדגם המדוייק של הרמקולים.?

אם המתקין גרם לך נזק אתה צריך לחזור אליו ולבקש שיתקן את הבעיה

אתה לא צריך לשאת בעלות נזק שהוא גרם.

המגש הזה אינו שונה ממגשים דומים ברכבים אחרים ,אם ההתקנה לא נעשתה כראוי נידרש לשפצר אותה

אין קשר לרמת האיטום בתא המטען רמקולים 6X9 עובדים FREE AIR

פורסם

הרמקולים נקנו מיד 2, בהתחלה קניתי זוג קיקר בצילים של הבאס הם זייפו החזרתי אותם לבן אדם והוא הביא רמקול אחד של גראונז זירו (נראלי) ואחד פינור ועדין בצילילים של הבאס הם מזייפים , הבן אדם האשים את המתקין שחתך לי את המגש לא טוב וכי אין אטימות

, שאחותי תחזור עם האוטו אני יוכל להביא לך את הדגם המדויק , ציירת תמונה להמחשה איך זה נראה מקווה שתבין מיזה משהו

qwgdmju0y42y.jpg

האפור זה המגש,

הלבן זה כמה שהוא חתך, (חתך הרבה יותר מגודל הרמקול )

אז בקיצור אתה אומר שאין קשר לאיטמות ברמקולים 6*9?, משמע אם אני יחבר רמקול 9*6 למערכת בבית ויתפווס אותו ביד הוא ינגן באס בוולים יחסית גבוה ?

• תוכן חדש...