Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בגלל מקרים כאלו

תמיד אני מערב שמאי פרטי ומוסך שאני בוחר ולא מעניין אותי חברת הביטוח.

ולפותח השרשור תתבע את כולם...שמאי,פחח,חברת ביטוח

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצער מאוד לקרוא. אני לתומי חשבתי שלפחחים יש איזה קטלוגים שמסייעים להם לפחות לדעת כיצד הרכב היה נראה במקור.

לא תיארתי לעצמי שתיתכן סיטואציה מעין זו, שפחח מחליט על דעת עצמו כיצד הרכב נראה במקור.

אכן, צריך כאן לתבוע את הפחח ואת השמאי.

זו חוצפה. לפחות הפחח היה צריך להרים טלפון לבעל הרכב לפני התיקון ולקבל אישור.

פורסם
זה מה שקורה שהולכים לתקן ב"מוסך הסדר" לא במוסך מורשה.

כל הכבוד "זה משפט גואל".....האם גם שם לא היו טועים ? , הבעיה היא שרכב זה הוא נדיר יחסית.....

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
^ לפי לוחית הרישוי של הרכב בתמונה המדוברת, אני מניח שלא.

כל התמונות בשרשור הזה הגיעו מגוגל. יש תמונה של הנזק?

עדיין אין תמונות של הרכב המדובר...

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בגדול, המצב בר תיקון אבל תהיה ירידת ערך.

ידוע לי מדגמים ישנים יותר שניתן לקנות את הגג, חדש מקורי מהיבואן.

ספציפית נתקלתי במקרה של 306 שהחליפו לה את הגג.

הגג מגיע בחתיכה אחת שדורשת עבודת חיתוך וריתוך. נקודות החיבור הן כמובן ה"עמודים" מסביב לגג.

מאחר ומדובר בדגם נדיר יחסית, צריך לראות האם החלק מופיע בקלוג היצרן, לבצע שאילתת מחיר דרך היבואן, ובהתאם לכך להזמין.

אם יהיה להם מזל - זה יסתכם בגג חדש + ירידת ערך (וזה הרע במיעוטו כמו שזה נשמע כרגע). אם מדובר בעבודה של אומן, לא יראו שהגג הוחלף מעולם (כמובן שבבדיקה יזהו שכבות צבע בעובי שונה, וסיכוי גבוה שעין סופר מקצועית תזהה מייד את נקודות הריתוך מתחת לגומיות הדלתות - אבל בשביל זה בדיוק קיימת ירידת הערך שיצטרכו לפצות את בעל הרכב, ומדובר בלא מעט כסף).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, שאתה קונה רכב בסכום הזה ובמיוחד את הרכב הזה, לא נראה לי שתסכים לקבל רכב כזה שבסך הכל היה צריף להחליף לו חלק מתברג.

לי יצא לראות פה בארץ 106 שהחליפו לה את הקליפה של הגג (מבלי לחתוך קורות). אולי גם פה המצב כזה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
איציק, שאתה קונה רכב בסכום הזה ובמיוחד את הרכב הזה, לא נראה לי שתסכים לקבל רכב כזה שבסך הכל היה צריף להחליף לו חלק מתברג.

לי יצא לראות פה בארץ 106 שהחליפו לה את הקליפה של הגג (מבלי לחתוך קורות). אולי גם פה המצב כזה.

אלעד

אם הייתי במקומו הייתי תובע אותו בעלות הרכב ולא מקבל את הרכב בחזרה בשום מצב.

בנוגע לדוגמא שנתת - בדיוק לזה התכוונתי: ה"קליפה" של הגג (לא חותכים את הקורות לחלוטין, אלא חותכים בחלק העליון שלהן - בערך 5-10 ס"מ מהגג - כי החלק החדש מגיע עם התחלה של הקורות ע"מ שתוכל להלחים בנקודות נכונות בשביל שהגג ישמור על הקימורים והחוזק שלו [עד כמה שאפשר בכזה מצב]).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לטעמי לא צריך להכיר את הרכב כדי לדעת אם כיפוף שיש בגג הוא מקורי או לא.

אדם מקצועי יבחין, יחשוב, ואם לא בטוח ישאל.

אני גם לא מבין איך אפשר להתבלבל בין קו עיצובי למכה מתאונה.

זה טעות גדולה מידי והמהירות שבה "תוקן" הגג ללא מחשבה על משמעות ביטחונית של "קפל בגג" מעלה הרבה שאלות.

אני חושב שהרכב צריך להמכר לפחח במחיר מחירון ולא הייתי מקבל רכב כזה בחזרה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...