Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לדעת מה זה ההתראות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי התראה, ואני לא יודע מה זה אומר.

ניסיתי לחפש מידע על זה בכללי הפורום (הקישור שיש למעלה בצד ימין) אבל לא מצאתי שם התייחסות להתראות.

קיבלתי את ההתראה בצדק, כי ניסחתי הודעה עם שלוש נקודות בחוסר תשומת לב (אני פשוט רגיל לכתוב ככה בפייסבוק ובכללי, אבל בפורום יש כללים, ואתם צודקים כמובן).

רק לא הבנתי מה זה אומר ההתראות? אני אחסם מהפורום אם אגיע למספר של התראות?

כרגע רשום לי ככה:

1 נקודות סה"כ

התראות: 0/1 (1)

ויש סמל של ריבוע אדום.

אני אוהב את הפורום ואת האנשים שבו, לכן חשוב לי לדעת. אני מקווה שלא אחסם.

תודה.

פורסם

הבנתי.

נראה שקשה לנהל פה אם ככה, אני לא הייתי מחזיק מעמד לאשר הודעה הודעה של משתמש. כל הכבוד.

אני בטוח לא אגיע למעקב, זה משהו חד פעמי שהיה לי. שכחתי שאסור שלוש נקודות, פשוט ככה אנחנו רגילים (רובנו, גם אתה כמוני ממה שאני שם לב - תציץ בחתימה שלך :wink:).

תודה על ההסבר רז.

שיהיה לנו המשך יום טוב, ושבוע מעולה! :-P

פורסם
התייחס אל עצמך כמו שהיית רוצה שאחרים יתייחסו אלייך

בחתימה שלי זה לא תחליף לסימני פיסוק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בחתימה שלי זה לא תחליף לסימני פיסוק.

צודק.

בכל מקרה, זה לא באמת משנה. אני סתם צחקתי כמובן.

יש כללים לפורום, וצריך לא לעבור עליהם. טעות שלי.

בדר"כ אני קורא את מה שאני כותב לפני שאני שולח, פעם הבאה נהיה מרוכזים יותר 8)

תודה על התשובות חבר :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...