Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שולחנות שאותם אני מעוניין לחדש צבועים כיום בצבע שמצהיב ומתקלף .

יש לי הרגשה שהשולחנות נצבעו בצבע שמיועד לקירות , איך אני יכול לאמת אם הם נצבעו בצבע שמתאים לקירות ? .

הצבע הוא צבע אטום (ז"א לא רואים את הטקסטורה של העץ) , השולחנות עומדים בחוץ לכן הם צריכים צבע שעמיד לשמש .

בנוסף לכך נדרש צבע שיהיה בעל שחיקה גבוהה בגלל אופן השימוש .

כמובן שע"מ לחדש אותם השולחנות ילוטשו תחילה בנייר עם גרעין 120 ולאחר מכן עם נייר עם גרעין 320 .

אני חושש שאם אני יישם על השולחנות הללו צבע פוליאורטני דו רכיבי כדוגמת (אוניקריל , טמגלס PE ) - המדלל של שניהם הוא מדלל 11 או מדלל 10 . החשש שלי שמכיוון שהשלחונות צבועים בצבע שאני לא יודע על איזה בסיס אז הצבע החדש שאני יישם על גבי השולחנות "לא יתפוס כהלכה" , יתקלף .

יש לי נסיון רב בצביעת שולחנות מעץ , השלבים שאני מבצע בחידוש הוא : שפכטל (חומר מילוי עדין של רכב עם מקשה) , לאחר מכן ליטוש כל השולחן בעזרת נייר 120 ולאחר מכן עם נייר 320 לאחר מכן ניקוי בעזרת לחץ אוויר ואז בעזרת סמרטוט כותנה ניגוב כל השולחן להוריד את כל השומן שעדיין קיים על העץ .

לאחר מכן יישום הצבע הנבחר .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לשמר , מדוע כדאי לפני הליטוש ליישם מסיר צבע ? .

האם מבחינת חיסכון בזמן הליטוש ? , או מכיוון שהצבע החדש "יתפס " טוב בוודאות ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

1. עבודה יותר קלה בהכנה.

2. אם הצבע חדר לתוך העץ, המסיר יוציא אותו בצורה טובה יותר ולא רק את השכבה העליונה.

3. צבע ישן עלול להתקלף מתחת לצבע החדש וליצור לך חור בצביעה.

פורסם

אשכנזי בלאי. אני בלונדיני-תכול-עיניים ומשיג את המחירים של שמר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה רוצה לקצר את התהליך מבלי להתחיל לעשות לשולחן\רהיט "טיפול שורש", בצע הסרת חלקים רופפים + מילוי היכן שצריך, ליטוש, *צבע יסוד* ואח"כ את הצבע שאתה רוצה ליישם.

בלי צבע יסוד המתאים לצבע שבחרת - הצבע החדש לא יגלה עמידות כלל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

60 ש"ח ~ לליטר צבע עץ בקניית 5 ליטר, ואתה עוד קורא לזה מחיר הוגן ?

תחשוב שפח 18 ליטר סופרקריל היה עולה 1080 ש"ח, גם אז המחיר היה נראה לך סביר ?

פורסם

אתה רוצה צבע עמיד ל-UV ולתנאי חוץ באופן כללי? תהיה מוכן לשלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
60 ש"ח ~ לליטר צבע עץ בקניית 5 ליטר, ואתה עוד קורא לזה מחיר הוגן ?

תחשוב שפח 18 ליטר סופרקריל היה עולה 1080 ש"ח, גם אז המחיר היה נראה לך סביר ?

בצבעים אקריליים יש המון סוגים. המחיר הוא פונקציה (גם) של איכות.

בצבעים אטומים גם כן יש המון סוגים (בסיס מים, בסיס שמן וכיוצ"ב). המחיר הוא גם פונקציה של איכות (ומיתוג כמובן, כמו בכל דבר).

סופרקריל אומנם עולה 250-300 שח לפח של 15 או 18 ליטר, אבל כמה עולה אקרינול ?

הרי גם אקרינול הוא למעשה צבע אקרילי כמו סופרקריל, רק שיש לו 1-3% נוגדנים (רעלנים) לעובש.

בקניית ליטר בודד אתה משלם בערך 60 שח לליטר, בקניה של 5 ליטר זה עולה 200-250 שח. צבע לבן, אקרילי.

הרי אותו הצבע ללא הנוגדנים לכעורה, עולה חצי מחיר (100-120 שח לפח של 5 ליטר), אז למה כ"כ יקר ?

בקיצור - צבע טוב עולה לא מעט, אבל גם צריך לדעת להתאים את הצבע למטרה הספציפית ולשיקולים שלך (תקציב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא כדאי לך. ההגה הפוך, לא יתאים לך.

בלי קשר - הלינקים שנתת מפנים לפחי שמן, לא לזור. אני קונה פח 18 קילו ב-400 ומשהו שקל (כולל), או 80 ליש"ט, כך שהמחירים שמצאת הם לא כזה להיט.

עוד דבר - עלויות ההובלה לישראל גבוהות יותר מאשר לאירופה, כולל בריטניה.

• תוכן חדש...