Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הזמנה למשפט ממצלמת גאטסו בפתח תקווה, צומת ז'בוטינסקי שחם ממערב.

בתביעה כתוב מהירות מירבית שם היא 50 - אני לא בטוח, בשבת אעשה סיבוב רגוע, אבל אף פעם לא ראיתי שם שלטי מהירות בכלל...

כתוב שנסעתי 84 קמש, בזמן שבצילום כתוב 89 (הפחתה של 5 קמש, לפי מה שקראתי בשירשורים אחרים).

גם קראתי משהו על כך, שכאשר יש הפרדה מוגבהת או מגודרת (ויש שם מגודר מהנתיבי תחבורה ציבורית בצד), המהירות היא 90? אם כן אוכל לרדת לדרגה שניה של עבירה..

בקיצור, לא נראה שיש לי איך לברוח מזה - היה לי כמה קנסות של 250 שקל (האחרון לפני כמה חודשים) אז העבר כנראה לא נקי.

השאלה המרכזית היא, האם אני יכול ליצור קשר עם התובע המשטרתי מראש, ולנסות לסכם פשרה להצגה לשופט?

אני מניח שאין פה סיכון אמיתי של שלילה (אני חי בכפר, אז בלי רכב לא יכול להגיע לעבודה, אני סטודנט במקביל, וכו'), אז אין צורך לבזבז כסף על עורך דין, נכון?

את הלקח שלי למדתי - אסור לצאת מחניה לפני ש WAZE פועלת.. במיוחד בכבישים שאני לא נוהג בהם יום יום.

פורסם

בכניסה לרחוב ז'בוטינסקי ממערב (צומת גהה) יש שלט "שטח בנוי". לפיכך המהירות המירבית המותרת היא 50 קמ"ש.

גם אם יש בכביש עירוני שלטי הגבלת מהירות המתירים נסיעה במהירות גבוהה יותר, המהירות המירבית המותרת לא תעלה על 80 קמ"ש.

הנסיעה במהירות 90 קמ"ש בכביש עם הפרדה בנויה היא רק בכביש בינעירוני. אי אפשר לטעות ולחשוב שרחוב זבוטינסקי הוא בינעירוני.

פורסם

שלום רב

הרעיון ביצוג משפטי הוא לא רק לסיים את התיק בפסילה קצרה או ללא פסילה

אלא הרבה יותר מזה..

מאחר ואין לך ניסיון בתחום ואינך יודע לקרוא ולנתח את ראיות התביעה, לא תוכל לדעת

האם המדידה תקינה ובוצעה עפ"י ההנחיות, האם המכשיר שעימו בוצעה המדידה היה תקין,

והאם בוצעו בדיקות, כיול, פיתוח כנדרש וכו' וכו'

לא יהיה נכון להגיע להסדר טיעון (עיסקת טיעון) כאשר קיימת בעיה ראייתית בתיק.

שלא לדבר על כך שהעונש יכלול רכיב של פסילה מותניית קנס וניקוד.. ואלו רכיבי

ענישה בעלי משקל והשלכה לעתידך כנהג

אם השיקול הכספי, האם לפנות לעורך דין ולקבל יעוץ ויצוג הוא השיקול היחיד אשר

חשוב לך ומעניין אותך אז עלה והצלח..

מניסיון אמליץ לך לשקול ולתת דגש לכל המרכיבים ולקבל החלטה לאחר ששקלת

את העניין.

פורסם

אני בספק רב אם אפשר לעשות משהו נגד צילום של מצלמת גסטו. לא קראתי ולא שמעתי על שום בעית כיול, תקינה וכו'.

עורך דין בכל מקרה יעלה פי כמה יותר מכל דו"ח שתקבל. עדיף כבר לתת את הכסף למדינה.

פורסם

עם כל הכבוד לתגובה של העורך דין בפורום-אם אתה לא חייב עורך דין רצוי להימנע ולפתור את הבעיה לבד.

פורסם

תודה על התגובות!

בכניסה לרחוב ז'בוטינסקי ממערב (צומת גהה) יש שלט "שטח בנוי". לפיכך המהירות המירבית המותרת היא 50 קמ"ש.

גם אם יש בכביש עירוני שלטי הגבלת מהירות המתירים נסיעה במהירות גבוהה יותר, המהירות המירבית המותרת לא תעלה על 80 קמ"ש.

מה אם אגיד שפניתי לכביש מרחוב אינשטיין? צריך לבדוק, אם קצת מזל אם אין שם תמרור מהירות מיד אחרי הפנייה, אפשר לטעון משהו על כך?

מאחר ואין לך ניסיון בתחום ואינך יודע לקרוא ולנתח את ראיות התביעה, לא תוכל לדעת

האם המדידה תקינה ובוצעה עפ"י ההנחיות, האם המכשיר שעימו בוצעה המדידה היה תקין,

והאם בוצעו בדיקות, כיול, פיתוח כנדרש וכו' וכו'

זוהי מצלמת גאטסו, ולפי ההבנה שלי, אין פה הרבה מה לערער עליהן - אם היה, כבר היינו שומעים על מומחים שמעידים על היותן לא אמינות וכו'...

הייתי מעריך אם תגיד איך ליצור קשר מראש עם התובע המשטרתי לנסות ולהגיע לעסקן טיעון נוחה.

בכל מקרה קנס, פסילה מותניית ונקודות הן מחיר יותר זול לשלם מאלפי שקלים לעורך דין - פשוט אצטרך להיות זהיר מאוד שנה-שנתיים וזהו.

אני חוזר, השאלה העיקרית שלי כרגע - היא איך ליצור קשר עם התובע המשטרתי כדי לנסות לסגור עסקת טיעון נוחה?

פורסם

אני מניח כי ההזמנה היא לבימ"ש לתעבורה בפ"ת ?

תנסה לברר כאן.

אפשר גם לתפוס את התובע/ת לפני המשפט ולסגור על עסקת טיעון.

• תוכן חדש...