Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RT B ידני .1400, 2001.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, היום הלכתי לראות רנו קליאו B. נפח מנוע 1400, דגם RT, ידני, 2001.

הרכב יד שניה, בעל 155,000 ק"מ.

הוא נראה מצויין מבחוץ ומבפנים.

הבן אדם שמוכר אותו רוצה 7500 ש"ח ולא זז מהמחיר הזה.

כמה דברים מעלים בי חשש:

1) כשפתחתי את מכסה המנוע התרשמתי ביותר, מנוע נקי ללא קומבינות כלשהם, אבל בחלק הקדמי של המנוע יש סוג של פח שמכסה משהו, והיה בו סדק קטן.

2) בנסיעת המבחן כשעמדנו ברמזור הרכב היה בסל"ד נמוך, מתחת ל1000 והרכב רעד.

חוץ מזה הרכב נראה שמור ביותר.

ושאלה שפחות מדאיגה אותי, אם הקלאץ' הוחלף לפני 50,000 ק"מ, מתי תהיה הפעם הבאה שצריך להחליף אותה?

פורסם

1. זה מגן חום לסעפת פליטה. אין הרבה משמעות לסדק הזה.

2. בעמידה ברמזור הסל"ד אמור להיות פחות מ 1000, סביב 700-800. רעידות לא אמורות להיות, לרוב מדובר בתושבות מנוע לא תקינות.

קלאץ' יכול להחזיק 300.000 ויותר בשימוש נכון ועדין, ואפשר גם לשרוף קלאץ' ב 10 דקות נסיעה.

זה תלוי אך ורק במי שנוהג ברכב.

פורסם

הבן אדם טען שכנראה צריך "לכוון את הטורים".

בכל מקרה מחר אני אלך איתו למוסך לבדוק את הרכב.

אחזור לעדכן.

פורסם

טוב, החלטתי לדרת מהרכב, הבן אדם נמצא כלא אמין.

לקחתי את הרכב לבידקה במוסך שאני בוטח בו, המוסכניק שאל אותו שאלות הבן אדם התחיל לגםגם והמציא תירוצים.

עלו לי יותר מידי נורות אדמות. אז נסגתי מהעיניין.

ועוד משהו, חזרתי הביתה נכנסתי ליד 2 ומה אני רואה?

מודעה לרנו קליאו B, אותן תמונות אותו תיאור ואותו קילומאטרז' +מס' ידיים, רק שהמחיר שונה, עלה ל 8200, והשם של הבן אדם שונה.... חשוד...

• תוכן חדש...