Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין.

נתקע לי איזה שיר של מטאליקה בראש, קטע בלי מילים, ואני יודע שאני לא מכיר אותו ממש טוב אבל כן שמעתי אותו מספר פעמים.

אני גם מנתח את מה שרץ בראש ואני יכול להגיד שזה שיר שהגיע מאלבום אחרי Master Of Puppets אבל לא יותר מדי אחרי.

את And Justice For All כמעט לא שמעתי, לא כזה אהבתי.

בקיצור, תקוע בראש, עובר על מלא שירים, מ LOAD וRELOAD וכו' וכו' (אלבומים שממש לא אהבתי והתרחקתי מהם כמו מאש)

שובר שובר שובר את הראש.

ואז נזכר, סעמק זה ONE... בושה.

למרות שגם ככה אני מעדיף את MegadetH

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא כזה מעריץ של מטאליקה, כמובן שיש להם כמה ריפים ישנים שאני

מטורף עליהם.

Mama said ו hero of the day הם שני שירים שאני מוצא

בהם משהו מיוחד שגורם לי להתרפק מעט כשאני שומע אותם.

Gn'f'R

פורסם

אני דווקא הייתי חולה עליהם.

יש כמה הרכבים שאני גדלצי עליהם.

1)פרודיג'י

2)מטאליקה

3)סקין

כאשר היא עד היום מעלה לי את השערות בידיים.

אני מעדיף גם יום חמישי ולא יום שבת.

בתור ילד קשה לי לוותר על זה-

uploadfromtaptalk1391246413853.jpg

החיים הם כמו....

פורסם
הבעיה של ההיטקיסטים עם אפל, זה שהם לא יכולים לעשות למכשירים שלהם כל מיני פעלים לועזיים מעוברתים, כמו לקנפג, לקסטם וכו׳. הם משתגעים שיש מכשיר שאי אפשר לנבור לו בקוד. ראבאק, תעזבו את המספרים, יש לכם חפץ ביד. או שהוא עובד או שלא, לא צריך ישר לנסות לשנות אותו ולגרום לו לעשות כמו שאתם חושבים שנכון. תשקיעו קצת מחשבה בלהבין איך צוות שלם של מוחות חשב שנכון.

אני לא פאנבוי, רחוק מזה. כן יש לי מקינטוש וכן יש לי אייפון. הסיבה? הם עובדים. פשוט עובדים. אני לא סובל לקנפג, לקסטם, להתקין, להסיר, לבדוק, לתקן, לשפר, לחזור לגיבוי... אני פשוט רוצה מכשיר עובד. הגישה הזו מוכיחה עצמה כל פעם מחדש, עבורי לפחות.

אגב, עכשיו יש לי גלקסי, ואני מבסוט גם ממנו. לא מתכוון לשנות בו כלום, כמו שהוא זה מצויין. מדי פעם קופץ לי איזה תפריט שמבקש ממני לבחור משהו וזה מרגיז אותי. אתה סמרטפון? תחליט לבד מה טוב בשבילי, אני רק רוצה לקרוא את הקובץ PDF הזה, לא אכפת לי עם מה תפתח אותו. למה אני צריך לבחור? מה שכן, המכשיר עצמו מרגיש כמו צעצוע סיני זול. את הכסף שלי הייתי שם על אייפון.

לעומת זאת הפיסי מהעבודה פשוט מרגיז אותי. זו מערכת מגוחכת שלא מבינה שיש בצד השני משתמש במחשב, ולא תוכניתן. היא כל הזמן דורשת תשומת לב, כל הזמן לקרוא, כל הזמן לנסות להבין מה היא רוצה. בנוסף היא נראית חרא, ועלי זה משפיע לרעה. המחשב עצמו (לנובו כל שהוא) גם הוא מעפן, הכל עובד כמו צעצוע סיני זול. אני מוכן לשלם כפול (ועשיתי זאת) עבור מקבוק פרו.

אני מוכן להתפשר על פחות גמישות במערכת ההפעלה עבור מוצר איכותי שעושה את העבודה בכל יום נתון.

זה מוזר, כי הגישה הזו שלי שונה 180 מעלות מהגישה לגבי רכבים למשל. שם אני לא סובל שמחליטים בשבילי, בקרות, תיבות אוטומטיות, חיישנים. אבל האמת - זה בגלל שברוב המכוניות זה פשוט לא עובד מספיק טוב. סיבוב בשטח בדיסקברי 4 גרם לי להבין שבקרות זה אחלה, כשהן עובדות מושלם. והן עובדות מושלם.

היי, גיבבתי על גאדג׳טים ואלקטרוניקה! אני מרגיש מחולל.

מצטער על חוסר התגובה והרגישות לסובלים כאן בגיבוב, תנחומי ותהיו חזקים.

העבודה שלי עם מכשירי אפל (וגם לא אפל) היא בנקודה שהם מפסיקים לעבוד כמו שצריך ואז הם גם חוסמים לך אופציות לתקן את המכשיר כדי שימשיך לעבוד כמו שצריך.

הם עובדים כמו שצריך לתקופה ואז מתחילים עם בעיות שהתפרונות שלהם זה לעשות ריסטור בלי לשחזר את הנתונים וכל מיני כאלה.

בקיצור זה עובד עד שזה לא, ומשם זה וודו מג'יק עד שהם חוזרים לעבוד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או, אלכוהול לארוחת בוקר, סימן אצלי שאני בסופ"ש או בחופש. מימוזה או בלאדי מרי (לבחורות גם קיר רויאל), ארוחת בוקר טובה, קצת היתנדנדות וישר לשנ"ץ. אושר צרוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז המפגש יתקיים ב13 לפברואר? זה יוצא יום חמישי. אבל קחו בחשבון שב14 זה יום האהבה או משהו כזה (ותודה לחברה על התזכורת העדינה)

פורסם

Saay

איזה זכרון יש לי! קטע הסקסופון שמתחיל ב 0:40 היה הפסקול בסצינה מ"נשואים פלוס";

ג'פרסון מכר את אוסף הברביות של מרסי

ללא ידיעתה וכשגילתה זאת הוא נאלץ להשיב

אותן איכשהו. הוא ואל באנדי יצאו לשיטוט לילי

ברחבי שיקגו מצויידים בתמונה של בארבי

ומציגים אותה לכל עובר ושב.

Zx,

בחג האהבה אנחנו מאמינים בט"ו באב.

בט"ו באב אנחנו מאמינים ביום האישה.

ככה זה עובד.

Gn'f'R

פורסם (נערך)

גם אני קיבלתי תזכורת עדינה היום מהחברה.

יום האהבה פעמיים בשנה, יום האשה, יום הולדת, והיום של השנה (/נישואין) וגם על יום המשפחה הן השתלטו כבר, לנשואים שביניכם. מה נסגר עם החרא הזה???

חשבתי שאני חכם, אמרתי לחברה שלי לפני שנה וחצי שכל שנה ה11/11 מוגדר להיות "יום החבר", הביעה התנגדות קלה בהתחלה אבל לבסוף הסכימה, ובאמת קיבלתי התייחסות בתאריך הזה, קנתה לי כמה שוקולדים שאני אוהב ושישיית בירה מלכה. ואז הוסיפה כבדרך אגב שזה רעיון מגניב וקבעה שב12/12 יהיה יום החברה. יופי, הוסיפה לעצמה עוד יום.

Fuck My Life

(כל יום זה יום החברה!! דאמיט. שפוטים אנחנו אחד אחד)

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
Saay

Zx,

בחג האהבה אנחנו מאמינים בט"ו באב.

בט"ו באב אנחנו מאמינים ביום האישה.

ככה זה עובד.

אם ככה אני שמח שיש לך איך לצאת מזה! :wink:

• תוכן חדש...