Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השם משתמש המקורי של הקטר היה eran26 אם אני לא טועה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה היה רופני עם המשקפיים.

גנאדי הוא הפרוקטולוג של הקטר. מסתבר שלא רק קטרים נכנסים למנהרות, לפעמים נכנסים למנהרות של הקטרים.

הכינוי הקודם של הקטר היה ערן משהו ואז שינה ללוקומוטיב.

לגבי השאלה הרביעית- אין לי שמץ ואני כאן עוד מההתחלה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
ברור...

1. מה הוא שם המשתמש המקורי של הקטר ?

2. מי זה גנדי ?

3. מי רדף אחרי בנצי בכדי לקבל את המשקפים שבנצי הבטיח לשלוח מחו"ל.

4. למי יצא גוש חרא באורך כמה מטרים מהמעיים ?

זה היה רופני עם המשקפיים.

גנאדי הוא הפרוקטולוג של הקטר. מסתבר שלא רק קטרים נכנסים למנהרות, לפעמים נכנסים למנהרות של הקטרים.

הכינוי הקודם של הקטר היה ערן משהו ואז שינה ללוקומוטיב.

לגבי השאלה הרביעית- אין לי שמץ ואני כאן עוד מההתחלה

פרנקוס שהיה ילד. בצע חיפוש או תבקש ממנו שיחזור לכתוב שוב את הסיפור מכיוון שאני לא זוכר את הפרטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה ישר עונש ? פשוט לא התקבלת.

בנתיים אתה בתקופת צינון של שעתיים במהלכם תוכל לנסח בקשה חדשה ולעלות מול ועדת מגובבים שוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

90% מהזמן מת פה אז זה לא כזה נחשק כמו פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רועי אתה לא יודע את זה, אבל ההודעה הראשונה בשרשור, זו שהתחילה את הגיבוב, היא לא הראשונה שנכתבה בשרשור. אפסיק לכתוב כי יש דברים שהשתיקה יפה להם.

וואלק איפה פרוקסימה? איפה שי השרת? תמיד הייתי רואה תסימלון שלו ורץ לראות את הרגעים הכי טובים של השרת מסקראבס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הודעה אחרונה לפני הצום של השעתיים, הנה התופס קבלה.

שמי רועי, כבר שנה וחצי בפורום, בהתחלה ניסיתי כמה שיותר לזי*ן לכם את השכל על מנת להיות יותר מקובל,

וזה למה שמחתי גם להקים את הכנופיה שאוכל לפגוש אתכם.

לאחר שקיבלתי את ההרשאה לאופ טופיק, שבוע ימים אוננתי רק על זה, אשכרה חסכתי באינטרנט.

פגשתי כבר כמה מכם, כמו את ניקו, (עד היום אני מודה לך על הארוחה הזאת), והספקתם להכיר אותי

מקווה שאשרתי רושם טוב.

מקווה שאוכל לשוב ולגובב, למען עתיד מגובב יותר.

תודה וסליחה, צוות הנהלת הכנופיה.

רועי

פורסם
אני כבר אתחתן ואביא נינים עד שאני אעבור על הכל:-(.

הנהללה החליטה לע מה העונש?

תתחיל מקריאה של האשכול בקישור המצורף. החל מהודעה 182 מצורפת אזהרת קריאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?486129-%D7%A2%D7%9C-%D7%A4%D7%97%D7%93-%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92-(%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91)&p=3953948&viewfull=1#post3953948

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

גדול, גם לי כשהייתי קטן זה היה קורה, אף פעם לא יחסתי לזה חשיבות.

רק שתיתי מרק וזה עזר,פעם אחת ישבתי שעתיים בשירותים,זה היה אחד הלילות הכי גרועים בחיים שלי.

אבל, ההרגשה והכאב הכי טובים, זה להתאפק יומים, והרגע בין שהחתיכה יוצאת לרגע שהיא נופלת, יש

תחושה כאילו יולדים, זה תענוג.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

עוזרי, כמה הערות.

1. שגיאות כתיב - יש לשפר את הנושא, יקל משמעותית על אנשים לקרוא.

2. אין היום ועדת קבלה מסודרת, היא מפורקת ומחולקת בין כל קצוות תבל.

3. לגיבוב לא הייתה אף פעם ועדת קבלה, הגיבוב הוא של כולם ובשביל כולם, תעשה מה שבא לך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...