Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היפסטר זה יענו פריקים?

כי יש לי כאלה בבית ספר, והן (בעיקר הבנות), מפחידות אותי, ברמה שאתמול אחת הבנות הרביצה לי עם נעל.:shock:

ככה נראה היפסטר:

moda-hipster-barba.jpg

זהה את האויב!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יחשב. רובם לא מסוגלים להצמיח שיער פנים שלא נראה כמו תלתלי בי3ים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים שנראים ככה כמעט תמיד יחפרו לך במח למה לאכול בשר זה רצח, למה פמיניזם זה טוב, למה מוצרים של אפל הכי טובים, למה זה בסדר לעשות חרם על ישראל, למה כל הדתיים טיפשים הומופוביים והכי גרוע, למה מכוניות זה תחביב מטומטם ושכולם צריכים לעבור לפריוס ואופניים חשמליות.

פורסם

אוי, מכאלו אנשים אני יכול להתחרפן, אני בדרך כלל בן אדם רגוע, אבל זה ממש מוציא אותי מדעתי.

הכי מעצבן אותי זה הקטע של האחרון שאמרת, על האהבה לרכבים.

אני רב\מתווכח, עם אנשים שאומרים לי את זה.

רועי

פורסם
אצלי הזקן משמש כהכרזת עצלנות.

0 תחזוקה. אומר לספר לכסח קצת כשאני טורח להופיע אצלו (מילת היום, ילדים, היא עצלנות) ובא לציון גואל ולעפעפיי תנומה לעוד כמה דקות בבוקר.

כשאתה ישן, אתה שם את הזקן מעל השמיכה, או מתחת לשמיכה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גולש להנאתי בפורום, רוצה לחזור לעמוד הראשי, לוחץ על "פורום רכב" בראש העמוד, ומופיע לי העמוד הבא:

cf warning.jpg

WTF

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
גולש להנאתי בפורום, רוצה לחזור לעמוד הראשי, לוחץ על "פורום רכב" בראש העמוד, ומופיע לי העמוד הבא:

[ATTACH=CONFIG]441339[/ATTACH]

WTF

זה אומר שצריך להתקשר לבזב"ל, ולהגיד שינתקו אותך מהתועבה העונה לשם safenet

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

[ATTACH=CONFIG]441339[/ATTACH]

WTF

" איך מאבחנים נגיעות בתולעים?

הרבה פעמים האבחנה מתקבלת ע"י מציאת תולעת בצואה או על הפרווה באזור פי הטבעת. אפשרות אחרת היא לגלות ביצי תולעים בבדיקת צואה פשוטה"

אתה לא צריך את בזק

The first one to get angry loses

פורסם

:roflmao:

גדול.

בהתחלה קצת התאכזבתי כי צפיתי שהתמונה מתקשרת לתולעים, אבל זה היה שווה את האכזבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה כתוב שם?

• תוכן חדש...