Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תסביר איך יש היום ציונות? לא מצליח למצוא.

ההרגשה היא שאנשים נהרגו בין היתר כדי שסתומות יוכלו לצלם סלפי בבית שימוש בקניון. זה לא משמח במיוחד.

ד"א גם אני לא מאמין שיש כיבוש. מי שלא רוצה להתפשר ורק להלחם - נלחמים איתו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע אין לי מושג,

משהו גרם לי לתת סביבות ה10 שנים מהחיים לצבא.

ואני עדיין גר פה למרות שבלי שום בעיה הייתי יכול להתחפף מפה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

היה כיבוש - תתמודדו. חצי עולם נוצר בכיבוש. אמריקאים לא נולדו לתוך קליפורניה ופולנים לא נולדו לתוך גדנסק. מלחמות משנות גבולות, וככה העולם עובד משחר ההיסטוריה. ישראל היא לא המדינה הראשונה שקמה כך.

אני יודע למה אני הלכתי להיות חי"רניק. באמת ובתמים חשבתי שאני עושה משהו שתורם להגנה על אזרחי מדינת ישראל. לא היו לי שאיפות פטריוטיות, ועוד לא ידעתי מה זו ציונות [כן, בגיל 18]. למזלי לא זכיתי להתנסות בזוועה שנקראת מלחמה. מה שכן, כשמגיעים לצבא מבינים כמה העולם "לא הוגן".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מפרש כיבוש כסוג של אבולוציה, חבל שהתקשורת חושבת ההיפך ממך.

פורסם

יש לי הרבה מה להגיד על הנושא אבל תנו לי לעבור את היום הזה בשקט. נשמור את הדיון לפעם אחרת

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אתה מפרש כיבוש כסוג של אבולוציה, חבל שהתקשורת חושבת ההיפך ממך.

אני לא ממש מפרש. זו לא דעתי. ציינתי מספר עובדות שהרבה אנשים אוהבים לשכוח. פשוט הכיבוש הוא עובדה. זה לא שיש כיבוש או אין, מאמין או לא מאמין. כיבוש היה, אחר כך מלחמה והיום התוצאות לפנינו. השאלה היא לא בדבר כיבוש, אלא מה עושים הלאה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הדבק הוא לא המוות והשכול, אלא הסכנה בקיום שלו.

כל עוד יש אויבים מסביבנו נהיה (יחסית) מאוחדים.

ביום שיהיה שלום עם כל סוביביינו, זה יהיה היום שאפשר להתחיל לספור אחורה.

לא הבנתי למה להכניס את הילה בצלאלי ז"ל לנושא הזה.

היא מתה בתאונה, כמו רוב הישראלים שמתים מוות לא טבעי בארץ- בתאונה.

הנושא זכה להתייחסות בגלל המקום והתזמון- צירוף מקרים.

מתחדשת*

פורסם

היום נקבר יפה הבלורית והתואר שכל יצירתו הייתה אלגוריה מופלאה להידרדרות הסופנית של המדינה ולמותה, הוא קבר אותה סרט אחר סרט, בז לגיבורי הצבא ולחיבתם המשונה למוות ההירואי בניגוד לגיבורים שלו, שמתו סתם כך, בלי סיבה ובלי גבורה.

[video=youtube;XLC-iow89MQ]

כן אני יודע, ערב יום הזיכרון וכו', אבל אי אפשר שלא לחייך קצת שהאיש הזה נקבר בערב יום הזיכרון לחללי צה"ל, אבא שלו אחראי לרבים מהם ודמותו שלו הייתה הסמל לצבר המקריב את חייו במשך שנים רבות, אבל כמו שהוא אומר על מר באום - הוא לא הלך בשדות.

בצאלאלי באמת לא קשורה לכאן, תאונות כאלו יש בכל העולם, לעיתים עם עשרות הרוגים לצערנו. ממליץ לקרוא את אישתון והתחקירים שלו על חללי צה"ל, הוא קצת מעצבן אבל מראה באמת כמה מחללי צהל בימינו הם באמת חיילים שנפלו בעת שירות המדינה ואיך רובם - אפילו לא קרובים לזה אבל לא מספרים על זה בגלל המיתוס הגדול.

חג שמח!

פורסם

ספגטי - אם הסטת את הנושא לכוון אסי דיין - אז היצירה שלו ש"היא אלגוריה

מופלאה להידרדרות הסופנית של המדינה ולמותה" - היא לדעתי הוא עצמו ובעצמו.

לוקו - יש עוד חומרים שמרכיבים את הדבק של החברה הישראלית, חוץ ממוות ושכול.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברור, ב"מר באום" הוא משחק ממש על דמות עצמו כולל אזכורים חוזרים ונשנים ל"הוא הלך בשדות", אבל נראה לי שזה פחות מתאים לגיבוב. בכל מקרה יוצר מדהים ומרתק.

לגבי המוות והשכול- יש עוד בדבק, אבל אין ספק שכפי שרואים במיוחד היום יש למוות חלק חזק ביותר בהוויה הישראלית, הוא תמיד שם.

פורסם

ההכנות לחתונה....וואי וואי.

אחרי סינון קפדני של המוזמנים שכוללים חברים שלי (אלה שבטוח יבואו) + משפחה שלי ושלה + חברים של ההורים - המינימום עומד על 300 מוזמנים.

לקראת החתונה אני יעשה וידוי של המוזמנים, ההערכות שלי עומדות על 350-400 מוזמנים.

אמא של הכלה ואני רוצים את יום חמישי (אצלי זה הכי נוח לחברים, והמשפחה שלה מגיעה מהצפון), אני יודע שזה יקר יותר, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרא הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תן לאולם לעשות וידוי,תארגן להם רשימה מסודרת עם מס' טלפון והם מתקשרים אחד אחד לוודא הגעה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא ממש מפרש. זו לא דעתי. ציינתי מספר עובדות שהרבה אנשים אוהבים לשכוח. פשוט הכיבוש הוא עובדה. זה לא שיש כיבוש או אין, מאמין או לא מאמין. כיבוש היה, אחר כך מלחמה והיום התוצאות לפנינו. השאלה היא לא בדבר כיבוש, אלא מה עושים הלאה.

אכן עובדה. אבל לעובדות יש כמה משמעויות שונות לגמרי, הכל תלוי בדרך ההצגה. לרוב האנשים, המילה "כיבוש" אוטומטית מעלה תמונה של אומת בריונים רודה בעם חסר ישע. אני לא חושב שזה מתאר את המציאות.

• תוכן חדש...