Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מגיב מלבד, אני מקווה שזו טעות. :cry: (גדלתי עליו)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטענה היא שמישהו מערוץ 10 הדליף זאת בפייסבוק שלהם, ולאחר שהשמועה התפשטה והפרסום לא אושר בינתיים, הוא הוסר מערוץ הפייסבוק שלהם. הכל בגדר שמועות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הטענה היא שמישהו מערוץ 10 הדליף זאת בפייסבוק שלהם, ולאחר שהשמועה התפשטה והפרסום לא אושר בינתיים, הוא הוסר מערוץ הפייסבוק שלהם. הכל בגדר שמועות.

בויקיפדיה מופיע תאריך פטירה (לא שויקיפדיה הוא מקור למידע אמין כל שהוא...)

מצד שני כרגע הודיעו שספי רבלין מאושפז בתל השומר כבר שבוע, נלחם על חייו במחלת הסרטן.

שמועות במדיה הנוכחית פשוט מתפשטות כאש בשדה קוצים.

ספי רבלין.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עם כל הכבוד לאריק אינשטיין ויש כבוד אני אשאל שאלה שלא קשורה אליו.

קיבלתי מכתב מהביטוח לאומי (מצורף, מחקתי פרטים שנראו לי חשובים).

מה הם רוצים ממני ? כבר להתחיל לקחת ממני כסף ?

נ.ב. יאשה, גם צפונה לחדרה מוסרים תודה לאריק.

אתה מתגייס עוד מעט, לא? תעזוב את זה, כשתהייה חייל לא תצטרך לשלם להם כלום. אחרי שתשתחרר תדאג לשטויות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם

מפורסם על ריבלין בכל מיני אתרי ג׳אנק שכל הקשר בינם לבין עיתונאות אמיתית הוא רופף מאוד.

עריכה: כמה מהעורבים האלה חוזרים בהם. גם ויקיפדיה החייה אותו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לדעתי פשוט עוד לא הותר לפירסום, לכן מורידים את כל הפירסומים הללו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עם כל הכבוד לאריק אינשטיין ויש כבוד אני אשאל שאלה שלא קשורה אליו.

נ.ב. יאשה, גם צפונה לחדרה מוסרים תודה לאריק.

בזמו השירות צהל משלם. מהנסיון האישי עד הגיות יש לך חובת תשלום. אל תתפלא שבעוד 5 שנים תקבל הודעת תשלום עם ריבית. אני קיבלתי לאחר הצבא והוסיפו לי על הדרך גם את השנתיים של הלימודים :screwy:

החיים הם כמו....

פורסם
בזמו השירות צהל משלם. מהנסיון האישי עד הגיות יש לך חובת תשלום. אל תתפלא שבעוד 5 שנים תקבל הודעת תשלום עם ריבית. אני קיבלתי לאחר הצבא והוסיפו לי על הדרך גם את השנתיים של הלימודים :screwy:

גם לי בדיוק אותו דבר, וככה כל מי שלמד איתי.

המזל שלי היה שעבדתי באותה תקופה כאחראי מיחשוב וכו' בחברה של אבא שלי, ככה ששולם עליי ביטוח לאומי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן. ואם הם יכלו לקחת כסף עוד כשהיית ברחם, הם היו עושים את זה.

אתה מתגייס עוד מעט, לא? תעזוב את זה, כשתהייה חייל לא תצטרך לשלם להם כלום. אחרי שתשתחרר תדאג לשטויות שלהם.

אבל לפני שתהיה חייל, ואחרי שתשתחרר, אתה תהיה חייב לשלם להם, אחרת ימצאו לך חובות עם ריביות מעניינות. כמו שעשו לי, כשפתחתי את העסק, הם מצאו לי חוב לא קטן, עם לא מעט ריבית. מעניין מה קרה שהם נזכרו בי פתאום, ולמה לקח להם כל כך מעט זמן לחכות- הרי בעוד כמה שנים הריבית הייתה הרבה יותר משמעותית.

בכל מקרה, בינואר\פברואר אני מסיים לשלם להם... לפחות הם וויתרו על הריבית.

ריבית. ריבית. מילה מצחיקה. מזכירה לי קול של צפרדע.

http://www.youtube.com/watch?v=skh7uaNiw9U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

wait for it... wait for it...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דחיתי את הגיוס ב4 חודשים ולא שילמתי להם אגורה. אחרי הגיוס התחלתי לשלם להם כמו איזה גימלאי בפנקס תשלומים בדואר עד שנמאס לי מזה, וכיום כל פעם שאני מקבל מכתב הביתה עם "קיים חוב בדמי ביטוח" אני זורק להם 1000 ש"ח באשראי דרך האינטרנט, שיעזבו אותי עד הפעם הבאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה היה יום מוזר עם המון מחשבות שליוו אותי לאורכו, מידי פעם ניגנתי שיר אחר

של אריק ושקעתי עמוק יותר בנבכי הנפש.

לא יכלתי שלא לחשוב על אבא שלי, הוא נולד באותו השנתון כשל אריק.

היו פעמים שרציתי להרים את הכפפה ולנסות ליישר את ההדורים, לשבת פעם אחת וראשונה

בחיים לשיחה ולנסות להבין מיהו.

עברו הרבה שנים. יותר מידי שנים. לפני 4 שנים אזרתי אומץ, הרבה אומץ, המון אומץ, וחייגתי

וניתקתי ושוב חייגתי וניתקתי וכעבור מספר שעות של ניסיונות לא ניתקתי ונשארתי על הקו.

בצד השני נשמע קול זקן ושביר שחזר על המילה "הלו", ובדיוק כשהוא התכוון לנתק אמרתי "זה ערן".

ניהלנו שיחה מאוד קצרה, סיפר לי שהוא חי בצניעות עם אישתו החדשה והפסיק לעשן.

הדמעות חנקו אותי אך נשארתי יציב, שאל אותי היכן אני גר וסיפר לי ששמע שהתחתנתי.

אמרתי לו שאגיע לבקר, ועקבותיי נעלמו שוב.

זה היה יותר מידי בשבילי, תסביך שאני נושא איתי וכנראה אקח אותו איתי לקבר.

הדחקתי שוב פעם והיום כעבור 4 שנים המחשבות גאו שוב.

אני מצטער.

Gn'f'R

פורסם

זוכרים שלפני שבוע נחתכתי מכוס (אימאימא שלה) תוך כדי שטיפת כלים? אז כמו מושבניק טוב טיפלתי בפציעה בדרך הכי טובה שאני מכיר - התעלמות. קצת יוד ביום הראשון, ואז שהזמן יעשה את שלו. עבדתי כרגיל, חייתי כרגיל, אבל החתך לא נסגר, והיה נראה לי שמפתח איזה זיהום. הוא ממוקם בנקודה שאין לה מנוחה ממש, בין האגודל לאצבע, זה כל הזמן זז. הוא גם היה די עמוק.

היום החלטתי שזה מוגזם וקפצתי למרפאה השכונתית. הרופאה שלי הייתה שם למזלי, כי היא כבר מכירה אותי מספיק טוב. פעם סיפרתי לה איך בכל פציעה שהייתה לי בחיים (חוץ מהשבר האחרון) הגעתי מאוחר מדי לבית החולים מתוך אדישות ואמונה ביכולות הריפוי הטבעיות של הגוף. היא מצידה טענה שאני אדיוט. לגיטימי, שמעתי את הטענה הזו כמה פעמים (בערך כל פעם שהגעתי לבית חולים עם פציעה שהייתה יכולה להיות פשוטה יחסית אם לא הייתי מזניח). בכל מקרה, הסתכלה על החתך, אמרה שצריך תפרים. או יותר נכון, שהיה צריך תפרים ועכשיו זה יכאב הרבה יותר. הודעתי לה שאין מצב, ושתחשוב על פתרון אחר. השתמשתי בטיעון ״את רופאה ולכן הפתרון המיידי שלך הוא פעולה כירורגית, אני מכיר את עצמי מספיק טוב כדי לדעת שזה לא חתך של תפרים, יותר בכיוון של משחה אנטיספטית וחבישה״. טענתה הנגדית הייתה שאני אדיוט. טוב נו, כבר אמרת את זה קודם.

סיכומו של עניין, שלחה אותי לעזאזל. עזאזל לשיטתה הוא מרפאה אחרת שבה יש אחות. האחות שמה לי פולידין על החתך ופלסטר. מעולה, מזל שהלכתי קילומטר וחצי ברגל באמצע האוגוסט הזה (היה חם היום). בבית המרקחת רכשתי לי אמצעי חבישה ומשחה אנטיספטית בשם ויטה מרפן (נשמע כמו שחקנית קולנוע משנות ה-40), ועכשיו אני חבוש בצורה ערבית לגמרי אבל נראה לי שדי אפקטיבית.

לגבי ויטה מרפן: לפי הרוקחת מדובר על משחה מצויינת שמשתמשים בה אחרי ברית מילה. ״אם זה זה טוב לתינוק שלך זה טוב גם לך״. תגובתי - ״לא ראית אותו, הוא לא כזה תינוק״.

הלוואי. מהמצבים האלה שהתגובה שהיית רוצה להשתמש בה באה לך בהברקה אחרי שאתה כבר ברחוב. ממש חשבתי לחזור לשם כדי לספר לה את זה, ואז ויתרתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

במעבר חד, לוקו, הגיבוב חצה את רף המליון.

זוכר שכמעט נגדע במאה אלף?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...