Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנלוגי ביום הראשון שלי בעבודה הנוחכית (שאני עוד לא יודע בדיוק אם סיימתי אותה או לא, יש מצב שיהיה עוד סיבוב שבוע הבא) (אתה מושבניק אז אני מרשה לעצמי לדבר במושגים של מושבניקים, אם לא תבין היהודי יבוא וסביר לך) פירקתי את השאריות של הטפטפות מהשושנות, זה מתבצע בעזרת סכין יפני [או יפנית ?], בקיצור החלטתי להתחכם ובמקום לחתוך מהגוף החוצה עשיתי את זה הפוך, התוצאה חתך יפה יפה ביד, מה עושה גד"שניק טוב ? לוקח את האגודל של היד השניה לוחץ על החתך עד שהדם מפסיק וממשיך בעבודה, וכך היה, היום חזרתי הביתה וסיפרתי את זה לאמא שלי והיא כמעט חטפה התקף לב, נחש מה היא טענה, שצריך תפרים כמובן, צוחק מלגלג על על שפתי כשהראתי לה שזה כבר התרפא [או נרפא ?]בלי תפר אחד.

עצה קטנה, במידה והחתך גדול מידי בשביל לעצור אותו עם האצבע הפתרון הוא נייר טואלט וסלוטייפ ומודבק חזק חזק, עוצר כל דימום.

נקנח בשיר של יוצר אלמוני אך מוכשר:

http://www.youtube.com/watch?v=L9ErZ6NbCUM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קישור

(הוא לא באמת צריך את זה, הוא יכול לנגן את זה לעצמו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אני זוכר היטב. למען האמת זה היה בסביבות ה50 אלף צפיות שהוא עמד להגדע בהם ו 920 תגובות.

מה שיפה בשרשור הזה הוא העובדה שהוא צמח מהאנדרדוג אבל איפשהו הוא עדיין נמצא שם.

אני גם שם לב לעובדה שהוא צובר 100 אלף צפיות בממוצע לשבוע, שזה די פסיכי כשלעצמו.

היום לבד הוא צבר קרוב ל 40 אלף, זה כבר מפגר לחלוטין.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אומר, להפציץ את הדף בפרסומות ומהכסף להקים את עמותת "אור אדום".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה למטרה טובה. וחוץ מזה, אם אתה מגובב טוב, אל תעשה את זה בחינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לוקו הוא בפליליסט "

" שלי, ביחד עם לד זפלין, רד הוט, GNR, נירוונה, מוניקה סקס ועוד רבים וטובים (למען האמת יש גם טובים פחות אבל מי סופר)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, לגבי החבישה - אני אעשה כמנהג גדולים ממני ואצטט את עצמי, היישר מהודעה 5307:

הכוס הבאה שהרמתי הייתה שלמה, עד שסיבנתי אותה מבפנים. נשברה וחתכה אותי עמוק, הבת זונה.

מיד ניצלתי את כל כישורי הרפואה שרכשתי ברבות השנים, ובעזרת מיטב הציוד ביצעתי חבישה מקצועית. או במילים אחרות, ליפפתי נייר סופג והידקתי עם איזולירבנד. אחרי כמה סשנים של ספיגה נרגע קצת הזרם, מספיק כדי שאפציץ את החתך ביוד. עכשיו הכל בסדר, איכשהו הצלחתי לא לקרוע גיד. איך מחר אני רוכב ועובד - עוד נראה. לפחות ירדה עוד כוס ממצבת שטיפת הכלים.

האם אין זה מקרה קלאסי של החבישה הכי גברית לפציעה הכי נשית?

עובד לי מצויין כבר הרבה שנים הקטע עם ההתעלמות והמשך כרגיל, אני חושב שזה בריא לנפש. לגבי הגוף - יש לי כמה וכמה צלקות, וכמה נכויות, כדי להוכיח שיש פציעות ששווה ללכת לבית חולים עבורן, ועדיף מוקדם ממאוחר. לשאלה איך יודעים ברגע האמת מה לעשות עוד לא מצאתי תשובה, אני הולך על תחושה. בינתיים אני עדיין כאן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שחכתי שעשית את זה.

אבל הבעיה עם איזולירבנד זה שהוא נמתח אז הוא לא לוחץ מספיק (לא ניסיתי לעשות את זה עם איזו אבל משימוש שלי איתו נראה לי שהוא פחות מתאים למשימה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לוקו הוא בפליליסט "
" שלי, ביחד עם לד זפלין, רד הוט, GNR, נירוונה, מוניקה סקס ועוד רבים וטובים (למען האמת יש גם טובים פחות אבל מי סופר)

רק שתדע שמאוד ריגשת אותי.

Gn'f'R

פורסם

להיפך, עם איזולירבנד קל יותר להפעיל לחץ, מותח בהתחלה ועם כמה ליפופים זה יושב מעולה. גם פחות תולש שערות מסלוטייפ.

נייר סופג מתאים יותר מנייר טואלט, שנוטה להתפורר ולהישאר בתוך הפצע. מניסיון רב שנים...

החל מהיום יש לי תחבושות וסלוטייפ רפואי (לויקופלסט). התרככתי.

ר. פרסקי

פורסם

בפעם הבאה כשאתה נחתך (לא שאני מאחל ), תשרוף צמר גפן

ותניח ישירות על הדימום.

אפשרות אחרת היא לפזר קפה שחור (אבקה, לא קפה ראסמי ) על הדימום.

Gn'f'R

פורסם

גילוי לב מפתיע - אני לא מסוגל לגעת בצמר גפן. זה עושה לי צמרמורת. מישהו מכיר את התופעה? עוד לא פגשתי או שמעתי על שום דבר דומה.

עראק אני שם בקיבה.

ר. פרסקי

פורסם

רבותיי, נייר סופג ונייר טואלט אינם יעילים לעצירת דימום. הסיבה: הם סופגים, הנבלות.

נייר עיתון לעומת זאת הוא יעיל בהרבה. מה שכן, עדיף לשים על החתך חתיכה ללא הדיו (יש כאלו בשולי העיתון, אתם יודעים). עוצר את הדימום מהר משמעותית מאשר טואלט\סופג\עראק יקר היום עדיף כבר וודקה.

אנאלוגי, אני סובל מתופעה דומה, עם חומרים מסויימים- כמו הספוג של המזרונים הצבאיים. לא מסוגל לגעת בזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...