Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוהד (יאשה), לא כל הצעירים טיפשים ושומעים חרא שירים. למען האמת, אני דווקא אוהב מאוד את השירים של פעם -סחרוף עם פורטיס, אהוד בנאי, איינשטיין ועוד (ואני בן 25, תתפלא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוהד (יאשה), לא כל הצעירים טיפשים ושומעים חרא שירים.

רשמתי רוב הצעירים. תנשום.

אבל באמת שזה לא האישיו כאן. סתם פורק עצבים ומחשבות.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אבשלום

אריק איינשטיין

יום אחד, יום אחד,

שם נולד לטייל ביער,

ורקמה מחוטים של זהב בן מלך קטן,

אם חורגת וסוס לבן.

יום אחד, יום אחד

בית קט ונפתח השער...

נסיכה עייפה נרדמה על קרן של אור,

בא אורח על סוס שחור.

למה לא, למה לא עכשיו,

מה שבטח יבוא רק מחר.

למה לא, למה לא עכשיו

מה שבטח יבוא מחר.

לא היה, לא היה

סוס לבן, נסיכה ביער

לא היו אגדות מעולם היה רק חלום

לא באושר, אך עד היום

לא היה לא היה שלום.

למה לא, למה לא עכשיו...

אבשלום, אבשלום

כמו חלום, כמו חלום בקיץ

למה לא, למה לא, למה לא יבוא כבר עכשיו

מה שבטח יבוא מחר.

Gn'f'R

פורסם

כמה חבל. הוא היה מוסיקאי גדול, ואפילו ברעיונות מהעטים שהוא נתן ראו כמה מדובר באדם צנוע. אני מאחל למשפחתו שלא ידעו עוד צער.

אני לא חושב שיש מישהו שיכול לקרוא כל כך הרבה שמות מורכבים, עם מבטאים שונים וברצף. זכרונו לברכה.

https://www.youtube.com/watch?v=c1CZyurYYoo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא היה אחד הזמרים הישראלים הבודדים שאני באמת מכיר כמה שירים שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחד מסמלי הישראליות היפה, השורשית, האידיאליסטית. למרות שהיה תל אביבי ברמ״ח איבריו תמיד היה בו איזה ניחוח של הקיבוץ, של האדמה. כל מה שעשה היה תמיד איכותי, היה לו המון כבוד למילה, לטקסט, למוזיקה. המון כבוד לשותפיו ליצירה. יכולת לא להתחבר אולי, אבל תמיד להעריך אובייקטיבית.

יש לי הרגשה שהבן אדם הצנוע הזה ממש לא היה אוהב את הפסטיבל התקשורתי הזה לאחר מותו, אם כי אני מניח שהאדם החכם הזה היה מבין שזה בלתי נמנע.

אף פעם לא רציתי להיות מישהו אחר חוץ מעצמי. אם היו דוחקים אותי לקיר הייתי רוצה להיות אריק איינשטיין או מארק קנופלר.

מה לעשות שהגיל גובה קורבנות. הדור הזה שגדלנו עליו אוטוטו לא יהיה עוד.

על מה גדלים הילדים של היום, מי יהיה הנוסטלגיה שלהם? קצת מפחיד לחשוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אלוף ספורט ישראלי - קפיצה לגובה.

שחקן

זמר

משורר

בדרן

יפה תואר

צנוע

דוגמא ומופת לכל אדם.

נכס צאן ברזל אמיתי.

השפיע רבות על דרך המחשבה שלי, מצב הרוח שלי ובהחלט רבים משיריו, סרטיו, הופעותיו חרוטים לי בזכרון ובלב.

הבת שלי, בת שנה ושבעה חודשים - גודלת על שיריו, אין יום כמעט ולא מושמעת בבית יצירה בה הוא היה מעורב בדרך כזו או אחרת.

עצוב וחבל - זכרונו לברכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השיר אבשלום... הייתי ילד מוזר בפנימייה, תמיד שומע מוזיקה של פעם, לפני עידן הmp3, דיסקים, קסטות, תקליטים, אני זוכר שקניתי דיסק של רוקפור, בחזרה לשבלול, דיסקמן מחורבן ואוזניות.

המינידיסק הגיע, וככה העברתי שירים התקליטים, מוזיקה ליוותה, מלווה ותלווה אותי בכל מקום אליו אלך.

ואריק... רגוע, מרגיע, מנחם.

תקוע בפקק, 30 סנטימטרים שלג, אני זוכר את הרגע הזה עם חיוך, איך כל הבאסה נעלמה לה כשפשוט שרתי עם אריק, גם אני ראיתי אותה בדרך לגימנסיה...

אתמול, פקק בחזרה מלוס אנג'לס, אני נוהג ואבא לידי, הוא כבר כמעט בן 68, עזב את ישראל בסוף 84 ולא חזר מאז.

מן הסתם ניגנתי שירים ישנים, כהרגלי.

נהנתי לשמוע אותו ממלמל שירים שהוא שכח מזמן.

יש משהו בחיים הרחוקים מהמולדת, מולדת אהובה? אני חושב מולדת אנוסה, כשאתה שומע את דיוויד ברוזה שר "יהיה טוב" אתה לא יודע איך לאכול את זה, ואני חופשי רגיש, מחשבות על הילדות, על ההבטחות שכשאנחנו גדול לא יהיו מלחמות. על הגאווה הלאומית, ההיסטוריה שריתקה אותי והיום רק גורמת לי לעצב.

זה לא אריק, זאת המדינה כולה, מי כתב צביעות? אני לא חושב שיש מילה טובה יותר לתאר את מדינת ישראל של ימינו, לא אכפת לי אם יפתחו עליי ג'ורה, אבל אני מעדיף לחיות רחוק מהמולדת ולחלום על מדינה שלא קיימת יותר, 6 שנים לא הייתי בישראל, אני לא רוצה לחזור, לא רוצה להעצב יותר, אני מעדיף לחיות באשליה מאשר לבכות על מדינה מפוספסת.

נשארו לנו כמה יוצרים מבורכים ויקרים ולא רחוק הרגע שגם הם יעזבו.

haters will hate

פורסם

משתתף בצער המשפחה ,אבדה גדולה שהשאירה חותם עצום בארץ,אייקון של אמת,אהבת המולדת,יושר,נשמה,צניעות,ואיכות שהאדם המדהים הזה הכיל בתוכו.

איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא..באמת שכבר אין!

נשמתך תנוח בגן עדן.

יהי זכרו ברוך!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא רחוק היום בו נישב בסלון ונצפה בערב הוקרה לחבורת מתחנגלים

פליטי ריאלטי של תחילת שנות האלפיים, נשב ונצפה בהם כי לא יהיה משהו יותר טוב לעשות.

בחוץ יהדהד קולו של האלטעזכין:

"אל סי די, בלאזמה, אייבון, איי רובוט, קונים הכל אלטעזכין אלטעזכין"

כן, גם המניאק ההוא נהיה מתחנגל ולא בכבוד שלו להרים יותר מקררים.

הגיבוב המלא בערב.

בנימה שמחה אך מהולה בעצבות, ברכות למיליון.

Gn'f'R

פורסם

עם כל הכבוד לאריק אינשטיין ויש כבוד אני אשאל שאלה שלא קשורה אליו.

קיבלתי מכתב מהביטוח לאומי (מצורף, מחקתי פרטים שנראו לי חשובים).

מה הם רוצים ממני ? כבר להתחיל לקחת ממני כסף ?

נ.ב. יאשה, גם צפונה לחדרה מוסרים תודה לאריק.

Scan.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שמועות חזקות שגם ספי ריבלין נפטר לפני זמן קצר. מקווה שלא כך הדבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...