Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על שטיפת מכוניות

אחי הצעיר, שלגמרי במקרה הוא גם אביה של הילדה החמודה בעולם, לא ממש מאמין בשטיפת מכוניות. כלומר אולי היה מאמין אם היה מנסה מדי פעם. הוא לא משתמש באוטו באופן יומיומי, וגם כשכן זה לנסיעות קצרות בד״כ. הוא וזוגתו שתחיה אינם פריקים של ניקיון, ובתוספת פעוטה ברכב - נו, רובכם כבר מבינים איך נראה האוטו מבפנים. הם גרים במרכז ת״א, מעוזם של הפיקוסים האימתניים, וחלקכם גם מבין איך נראה האוטו מבחוץ.

אחרי הפעם הראשונה ששאלתי ממנו את הרכב הייתי קצת המום. אני לא איזה איסטניסט או משהו, אבל באמת שהשתדלתי לא לגעת יותר מדי במה שלא צריך. על הדשבורד גדלה פרווה עשוייה מאבק ושערות, נראה כאילו חי באוטו גולדן רטריבר. בין המושבים היה מאגר פירורי מזון לשעת חירום - אני חושב שהיה אפשר לשרוד עליו איזה שבוע של מלחמה. בשאר הרכב היו מפוזרים ספורדית ניירות, בקבוקים, צעצועים, שאריות במבה, מוצצים אבודים - אללה איסטור.

החלטתי להפתיע את אחי ועל הדרך גם לדאוג לאיכות החיים שלי. לקחתי את היאריס לשטיפה, פשוטה, בתחנת הדלק הקרובה למקום מגורי. 40 ש״ח בבקשה אומר בעל התחנה, שילמתי. שטף עם הגרניק, נכנס למנהרה, יוצא מהצד השני והיישר לעמדת ניקוי הפנים. פותח דלתות ומתחיל בריקון הרכב - פירוק כיסא התינוקת, סדר זריז של מה לפח ומה נשמר. תוך כדי מגיע בעל השטיפה ואומר ״תשמע, האוטו מלוכלך מדי. זה לא במחיר הרגיל״. אני עונה בתשובה המפתיעה משהו ״חביבי, אם האוטו היה נקי לא הייתי בא אליך. מה כבר ההבדל? שואב האבק עושה את רוב העבודה״. הוא בשלו ״צריך לשלם עוד״. אני במצב רוח פעלתני משהו ״תחזיר לי את הכסף מינוס השטיפה החיצונית אם אתה רוצה, או תן לי לעזור לנקות, אבל אני לא משלם יותר״. הוא משועשע מהמצב, סה״כ בחור נחמד ״יאללה תפוס סמרטוט״.

כך אני מוצא עצמי פועל בתחנת שטיפה. מטפל בנקודות הקשות, מוציא ערימה של עלים מהבגאז׳ ובוץ מהמסגרת שלו, מנקה את הטאסות, חופר תחת המושבים ומוציא משם כל מיני דברים שפעם ענו להגדרה צומח והיום הם סוג של חי, מחזיר כל מיני פלסטיקים למקום... אחי באמת הזניח. העובד מקלל אותי בטח בשפה אפריקאית כלשהי, אבל ממשיך בעבודתו. אני קצת מרגיז אותו כשאני עובר אחריו ועושה פינישים. איפשהו בתהליך הקמת תחנות השטיפה מישהו שכח להעמיד סטנדרטים פשוטים: העברת סמרטוט על הדשבורד? למה אני רואה את סימני ההעברה המעגלית ואתה לא מגיע לפינות? מנקה את החלונות, למה לא מעביר סמרטוט יבש אח״כ? ככה אנחנו מנקים בדואט, בשתיקה, ובעל התחנה עומד מרחוק וצוחק. מה׳כפת לי, גם ככה אני לא מאלה שמסוגלים לשבת ולהסתכל על מהגר עבודה מנקה לי את הרכב.

סוף סוף האוטו נקי. כלומר, אם אשטוף אותו עכשיו במקום רציני הוא יהיה נקי, אבל נקודת ההתחלה טובה מאוד. נותן 10 ש״ח לעובד המסכן, למרות התנגדותי האוטומטית לטיפים, בטח ובטח שלא באמת הגיע לו. הולך לבעל התחנה להגיד שלום ומבקש ממנו טיפ. הוא כמובן שולח אותי לבקש מבעל הרכב. אני נפרד ממנו במילים ״עזוב לא משנה, קמצן הבן יונה הזה״ ומפליג לדרכי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אף מלה על OPC APR ושאר ראשי תיבות של אנשי הדיטיילינג (שזה בסוף ספריי לחלונות של שופרסל)?:roll:

בפעם האחרונה שהפתעתי את אחותי ושטפתי לה את האוטו המג'וייף (פיקוס תל אביבי מצוי) היא לא הרגישה (למרות ההבדל הדרמטי)!

חבר התלונן בפני ש"העטלפים יורקים לו על האוטו ועל הבית".

- "אלו לא יריקות, חבר...".

:turn-l:
פורסם

מי עושה טיפולי דיטיילינג? יש לי וולוסטר לא מליסינג :wink:

רוגור אחר דזמאו דויד?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסיפור של אנלוגי קצת מזכיר לי את הסיפור על הטויוטה של אמא של חבר.

2 נערים בגיל של לפני צבא מקבלים משימה מאמא של אחד (האמא של חבר, לא שלי) לכו לשטוף את האוטו.

בהנחה שלא מדובר בשטיפה קצרה ומהירה הצטיידנו בכיבוד קל ושתיה. בהתחחה עשינו ריקון מהבגאז' שמזמן הפך למחסן ואז לשטיפה. חיצונית ופנימית. עובד זר כלשהו מתחיל להבריק ולנקות ולמרק הכל. הרבה מאוד עבודה ואני מניח שבשביל שכר לא מתאים.

בסוף הניקוי אנחנו נכנסים לרכב. מדובר במודל ישן של טויוטה שאיכשהו הצליחו לייצר מחדש במגרש הניקוי הפנימי, נהדר!

חברי יושב במושב הנהג ומתפעל מכיתוב טויוטה בקונסולה המרכזית שהוא מגלה פעם ראשונה אחרי שהלה נקבר בלכלוך כל הזמן הזה.

מה אני אגיד, אין כמו להפוך זוהמה ממונעת לתא נוסעים נקי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יובק, OPC זה אופל קורסה, APR חברה שבונה תוכנות לרכבים (ולא רק, אתמול קראתי משהו שpit stop כתבו עליהם, אני לא בדקתי אם זה מאתמול או מלפני כמה שנים).

אתה בטח מתכוון ל APC, LSP, DA, AIO

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חשבתי מישהו יודע כאן גיוארגית...

OPC של ה-DTM הולך מאוד עם ה-AVK של DHCP.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:lol::lol::lol:

שני דדה שווצי דה פולי אר מיבצי!!!

ואת השני תשננו טוב טוב:

אחתה גוצ'י דחתה גוצ'י שן דדיס מוגיטח'נה פרוצ'י!

ZOOM-ZOOM

פורסם

הטייס רוצה להתקשר מחו"ל לחבר שלו הנהג משאית שגר בדיליג'אן, ארמניה.

הוא מבקש מהבחורה שמתפעלת את המרכז טלפונים הזה והיא אומרת לו שזה לא אפשרי , אז הוא מחליט להתקשר לחבר שלו בעיר טלאבי (Telavi), גאורגיה ולבקש ממנו שיתקשר לדיליג'אן. הבחורה מקשרת אותו למספר בתל אביב , שבמקרה יצא שהוא התקשר לגאורגי בתל אביב, שמתגעגע והם מתחילים לשיר והוא מתחיל לבכות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...