Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לויקיפדיה יש רעיון למקור השם, ועל הדרך פתרו לי תעלומה של שנים, למה יש אנשים (קיבוצניקים בעיקר) שקוראים לה אולפה.

אולפה זו אחלה חברה לסכינים מהסוג הזה.

מה שכן, המאמר הקצר הזה היה מלא באי דיוקים...:lol:

אולי יהיה לי טיפה חשק מחר לערוך אותו כמו שצריך :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

rupni כתב:

קיבלתי מכתב מהביטוח לאומי (מצורף, מחקתי פרטים שנראו לי חשובים).

מה הם רוצים ממני ? כבר להתחיל לקחת ממני כסף ?

אתה מתגייס עוד מעט, לא? תעזוב את זה, כשתהייה חייל לא תצטרך לשלם להם כלום. אחרי שתשתחרר תדאג לשטויות שלהם.

מציע לא לעזוב את זה,

מנגנוני הגביה שלהם מתחרים בשל רשות השידור, מלבד זה שהחוב (שכפי שרשמו לך, כל עוד אתה לא התגייסת, סיימת תיכון, ומעל גיל 18 ולא עובד - מחוייב לשלם) ימשיך לתפוח, אתה יכול לגלות עוד חצי שנה שחשבון הבנק שלך חסום.

מדובר במאה ומשהו שקל לחודש - תשלם ותהיה שקט.

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיכוי שיחסמו לו את חשבון הבנק אפסי עד לא קיים לדעתי. יש לי חבר שלא שילם להם שנה מאז שהשתחרר מצה"ל, וגם לא עבד בכל התקופה הזו. כל מה שעשו לו זה לשלוח מכתבים ולהתקשר אליו שיגיע להסדיר את החוב. בסוף עוד יצא לו לשלם הרבה פחות ממה שהיה צריך, 1000 ש"ח על כל התקופה, כשבפועל זה אמור להיות 140 ומשהו ש"ח על כל חודש.

כשהשתחררתי מהצבא ולמדתי לפסיכומטרי הייתי מובטל כמה חודשים טובים אז הגשתי בקשה להבטחת הכנסה, שיהיה לי כסף לנסוע ללשכת התעסוקה. הנבלות לא רצו לתת, מאז אני גורם להם להוציא עלי כסף במכתבים והודעות לפני שאני משלם להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום ובוקר טוב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בוקר שמשי

יש למישהו מושג על משהו מעניין בשישי בבוקר בירושלים והסביבה הקרובה? אני אמון על התכנית האמנותית בביקור של המשפחה (הורים, עולל ועוללה בני 14).

איזה גןחיותתנ"כי?

מופע קברט עירום?

סדנת אוריגמי, כתיבת שירה על רגל אחת?

הבנתם את הכיוון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

התנכ"י מעניין ואפשר להעביר שם יום שלם+פיקניק במדשאות.

רק תביא צידה מהבית, הקפיטריה יקרה.+ טיול בפיאט החדשה של נהג מתחיל.

Gn'f'R

פורסם
הסיכוי שיחסמו לו את חשבון הבנק אפסי עד לא קיים לדעתי. יש לי חבר שלא שילם להם שנה מאז שהשתחרר מצה"ל, וגם לא עבד בכל התקופה הזו. כל מה שעשו לו זה לשלוח מכתבים ולהתקשר אליו שיגיע להסדיר את החוב. בסוף עוד יצא לו לשלם הרבה פחות ממה שהיה צריך, 1000 ש"ח על כל התקופה, כשבפועל זה אמור להיות 140 ומשהו ש"ח על כל חודש.

כשהשתחררתי מהצבא ולמדתי לפסיכומטרי הייתי מובטל כמה חודשים טובים אז הגשתי בקשה להבטחת הכנסה, שיהיה לי כסף לנסוע ללשכת התעסוקה. הנבלות לא רצו לתת, מאז אני גורם להם להוציא עלי כסף במכתבים והודעות לפני שאני משלם להם.

אני מציע להתעלם מהעצה שלך.

לפני 7 שנים עיקלו לי את החשבון על סכום של פחות מ1000 ואפילו לא הודיעו לי.

לקח לי שנה עד שהבנק נתן לי אפשרות לכרטיס אשראי או הוראות קבע.

ממש לא נעים לבקש מחברים את האפשרות להשתמש בכרטיס שלהם בשביל לשלם על הטלפון הסלולרי שלך, כי אורנג' לא מקבלים אלקטרון.

בנוסף הייתי משלם לאורנג' על מכשיר והם שלחו לי מכתב שאומר שתוך שבוע אני חייב לשלם להם 1500 ש"ח או שיתבעו אותי.

בקיצור, לך תשלם את זה מהר.

אנשים צריכים להבין שביטוח לאומי לא רוצה באמת לעשוק אף אחד.

המטרה שלו היא להכניס כמה שיותר כסף אבל אנחנו יכולים להגן על עצמנו אם מביאים את המסמכים הנכונים ומראים שלא מגיע להם.

אחרי ה"מקרה" לקחתי 3000 ש"ח ושילמתי להם, והם עזבו אותי לשנתיים.

פורסם

כבר שבוע שאני פוחד ללכת

וצובע את הבוקר בשחור

בוקר טוב גיבוב, בוקר טוב ניצנים

חג שמח

מתנה לחנוכה יצאו לי הטחורים

בא לי לפזר אבקת סוכר ולעלות תמונה יצירתית לפייסבוק בשביל כל המאעפנים והסופגניות שלהם

נכשלתי בטסט היום, לקחתי את הג'יפ לסיבוב בשטח וקפצתי לעשות לו טסט, נכשל הזקן, חסר איזה צינור וואקום, מעבר לזה הטסטר התרשם מאוד מהאוטו.

כייף לי, מחר בבוקר נפרק את הקרבורטור ונחליף את כל הצינורות.

haters will hate

פורסם
כבר שבוע שאני פוחד ללכת

וצובע את הבוקר בשחור

בוקר טוב גיבוב, בוקר טוב ניצנים

חג שמח

מתנה לחנוכה יצאו לי הטחורים

בא לי לפזר אבקת סוכר ולעלות תמונה יצירתית לפייסבוק בשביל כל המאעפנים והסופגניות שלהם

נכשלתי בטסט היום, לקחתי את הג'יפ לסיבוב בשטח וקפצתי לעשות לו טסט, נכשל הזקן, חסר איזה צינור וואקום, מעבר לזה הטסטר התרשם מאוד מהאוטו.

כייף לי, מחר בבוקר נפרק את הקרבורטור ונחליף את כל הצינורות.

בהצלחה עם הזקן וחג שמח :lol: :lol:

תגיד,כמה עולה 911 בת שנתיים אצלכם?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איזה בוקר!

מסתבר שהסתובב לנו עכבר בבית מזה כיומיים, הממזר נכנס בכח דרך פתח הניקוז של המים מהאמבטיה, והתנחל בין לבין בבית. בהתחלה חשדנו שמדובר בכלב שפותח את הפתח הזה (כי כשהוא לבד בבית ועצבני, הוא עושה קצת שטויות "לנקום" בנו :-) ), אבל היום מצאנו גללים מאחורי השירותים! אני הורדתי את הכלב, ואחי נשאר בבית עם אמא. מסתבר שהוא היה מתחת לאוכל של כלב, ואחי העיף אותו מהבית ומחוץ לבניין, אחרי צעקות וצרחות של אמא :lol::lol::lol:

לאחר מכן, מסתבר שליד העבודה שלי יש את הפסטיגל, ולקח לי 20 דקות למצוא חניה בחניון שיש לי אליו מנוי. בושה.

תפוח, אני משער שכמו 135 חדשה אצלנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
135 חדשה עולה 220 אלף?

135 חדשה עולה סביבות ה300 אלף שקלים שהם כ 85 אלף דולר.

חלק את הסכום הזה ב2 ואתה מוזמן להציע לי מכונית שגילה עד שנתיים ומעניינת וחזקה מספיק כדי לייבא אותה לארץ :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...