Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה בחברות גדולות,

אתה עובד ומקבל על זה כסף ופה נגמרת המערכת יחסים שלכם.

אתה יכול להיות העובד המצטיין במשך 5 שנים ובסיבוב קיצוצים הבא יכולים להעיף אותך בלי לשים ז*ן על זה.

אל תיקח את זה קשה,אל תתעצבן,תשתדל לעבוד באווירה כמה שיותר נעימה ותימנע כמה שאפשר מאלה שמעצבנים אותך,

תגיד לו "שלח מייל אני אקרא ואגיב".

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני לוקו, בנצי באמא ש'ך, תזיז תתחת וגש לבדוק אם הגיע דואר אני מתחיל לאכול פה סרטים. :mm_cry:

בשש בבוקר הוצאתי חבילה מוזרה מהתיבה

8a4y8ydu.jpg

עריכה, אפילו לא קראתי מה כתוב, ז"א עד עכשיו שצירפתי תמונה, המוכר גר 40 דקות ממני :-)

haters will hate

פורסם

אין עליך בנצי, אני כבר התחלתי לחשוב על מי צריך לצעוק כדי לקבל את הכסף בחזרה :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חכו חכו, עוד לא סיפרתי מה פאקינג עבר עלי. רמז- הרס עצמי שהתחיל בביטוח לאומי והמשיך לעוד כמה ארגונים וכל זה ביום אחד. הא... זה גם קשור לתאריך של היום 28/11/13 בדגש על 28.

החיים הם כמו....

פורסם

מיכאל, אתה לא יכול לכתוב את זה ולהשאיר את החתימה שלך כמו שהיא.

או במילים אחרות - Shoot it or shut it

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מתי משתמשים בביטוי "דו משמע" ומתי

משתמשים בביטוי "תרתי משמע"?

אשמח לדוגמאות.

נ.ב

אכלתי קלח תירס ועכשיו נתקע לי בין השיניים.

Gn'f'R

פורסם

לי יש זוג שיניים שנמצא במרחק כול כך שטני אחת מהשניה שנוצר שם קו ברמודה - זה כמו משולש ברמודה רק שדברים פשוט נתקעים שם ולא נעלמים - וזה גרם לי מספר פעמים לפצוע את החנכיים באיזור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מה עם איזה מוסטנג GT? :lol:

אתה לא מכיר אותי אני רואה...

אז הנה במיוחד בשבילך-איכות הרכבה מזעזעת,צריכת דלק נוראית,ניהוג מיושן,מכוערת,לא פרקטית,ביטוח יקר.

ויחסית לניסאן היא זבל-טני מחפש לעלות לא לרדת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לי יש זוג שיניים שנמצא במרחק כול כך שטני אחת מהשניה שנוצר שם קו ברמודה - זה כמו משולש ברמודה רק שדברים פשוט נתקעים שם ולא נעלמים - וזה גרם לי מספר פעמים לפצוע את החנכיים באיזור.

מבין אותך, יש לי חבר עם שיניים כאלו.

Gn'f'R

פורסם
מבין אותך, יש לי חבר עם שיניים כאלו.

מה זה אומר? :shock: :shock:

פורסם

ערב טוב,

הבוקר התחיל עם קצת עצב מאתמול. אז החלטתי עם כבר עצוב אז בוא נקפוץ לביטוח לאומי.

הופתעתי לגלות שאין כמעט איש :-o . ואז אני מגלה שהיום הוא היום- 28 לחודש.

הרגשתי שעצם הגעתי לביטוח לאומי לא טרם לעצב ולכן החלטתי ללכת לבנק לקחת את הפנקס שיקים שהזמנתי לפני שבוע.

בבנק כבר הרגשתי שאני ממצא את הבוקר כאשר ראיתי 1000 איש בקופות ובמקום המתנה שבו אני צריך להמתין :|

המתנה של 45 דקות לא עשה לי את זה ולכן אמרתי לעצמי מממממ... לאן ללכת? ואז התגלה בראשי רעיון, נזרום לדואר שם בטוח יהיה אקשן.

מגיע לדואר ומקבלים את פני 2000 איש כאשר כבר מבחוץ התחילו להגיד לי בוקר טוב :oops:

המתנה של עוד 40 דקות לקבלת חולצה מאלי אקספרס, לארג' זו מילה גסה בסין ולכן שולחים מוצרים לאחר פילטר של איזה 6 מידות לכיוון מטה.

לאחר הדואר חשבתי לעצמי, האם אפשר להגיד שעשיתי את זה? ביליתי בוקר מעולה בחברת אנשים טובי וסובלניים ועם מוצר סיני ביד.

מסתכל על השעון- 12 בצהוריים. אומר תעצמי יאללה ראבוטה וטס למשרד.

כנראה המנטרה מהבוקר לא עזבה אותי ואני מתחיל לקבל טלפונים עם בקשה לתמלל הקלטות בערבית :shock:

מציע הצעה שהם יוכלו לסרב לה ונכנס לשגרה היום יומית.

7 שעות נמחקו לי מהחיים או יותר נכון נצרבו לי במוח כ-7 שעות הכי מבוזבזות בחיים.

אז זה הוא ה-28 חודש שלי ונר שני של חנוכה.

מאחל לכולם גיבוב של 28 לחודש פורה.

הייתי רוצה לכתוב עוד רק שאני אחרי 3 בירות ומחר אני נכנס לדיאטה איטנסיבית. 8)

החיים הם כמו....

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מתי משתמשים בביטוי "דו משמע" ומתי

משתמשים בביטוי "תרתי משמע"?

אשמח לדוגמאות.

נ.ב

רק זקנים משתמשים בביטויים האלו, הצעירים פשוט לא יבינו אותך או שלא ידעו מה הנכון ומה השגוי, בהנחה שיש אחד נכון ואחד שגוי- אני פשוט לא יודע.

דו משמעי או כפל משמעויות משמש לתיאור יותר יבש של משהו, כמו כשמסבירים משהו בטקסט, לדוגמא.

"חברה נקנסה כאשר קראה לחטיפי הדגים המצופים בפירורי לחם שלה "דג דגן", בגלל דו המשמעות שבשם", לעומת ביטוי שאתה משתמש בו בעת הדיבור, כמו למשל "ראיתי בטלויזיה אפרו-אמריקאי עם ענק, תרתי משמע".

אני מצרף תמונה של בחור אפרו-אמריקאי עם ענק להמחשה.

Screen-Shot-2012-11-20-at-3.19.21-PM.png

אני תוהה ביני לבין עצמי, כמה יבינו את ההקשר והפירוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה לא מכיר אותי אני רואה...

אז הנה במיוחד בשבילך-איכות הרכבה מזעזעת,צריכת דלק נוראית,ניהוג מיושן,מכוערת,לא פרקטית,ביטוח יקר.

ויחסית לניסאן היא זבל-טני מחפש לעלות לא לרדת.

זה שטויות, אולי אם מתייחסים לדור הקודם אתה צודק.

לא אגיד לך שזה אוטו מפואר ומפנק כמו הניסאן אבל אתה סתם מזלזל. ד"א מה פרקטי בקיימן? אהה ושם גם הביטוח זול - שכחתי :oops:

צריכת דלק של המוסטנג (2013): MPG: 15 City / 26 Hwy

צריכת דלק של הקיימן (2012): MPG: 19 City / 27 Hwy

לא כזה הבדל משמעותי

קח תתחיל מפה:

• תוכן חדש...