Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

מקלחונים אתה יכול בכל מידה, אם אתה מתכוון להזמין דלתות חדשות. עושים קאסטום.

בדירות שכורות היה לי גם 80 על 80. היום נהייתי מפונק, יש לי 1.3 על 1.2 וזה נראה לי צפוף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השברולט הזו נוסעת לא רע, לא רע בכלל ומרגישה יציבה במהירויות גבוהות.

אני מרוצה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כל הכבוד לכם. אני התחלתי דיאטה של 17.

אחרי 24 שעות כבר חשבתי לשבור אותה עשרות פעמים. תמשיכו לעלות תמונות של סטייקים ואוגיות כדי שאני אתאבד. :banghead:

לוקו, מה עם איזה גיבוב על ראלי בעיר הקודש ערד?

החיים הם כמו....

פורסם

מה זה דיאטה של 17 ?

אם יש דבר שאני לא אוהב זה דיאטות ואנשים שסופרים קלוריות, רק הספירה הזאת גורמת לאוכל להיות שמן, אני אף פעם לא ספרתי קלרויות, אומנם הייתי שמן פעם אבל זה היה בגלל שלא עשיתי ספורט, מהיום שהתחלתי לעשות משהו עם עצמי ירדתי במשקל די הרבה הייתי בערך 90 ק"ג +- היום אני בסביבות ה80, ואני אוכל אותו הדבר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה זה דיאטה של 17 ?

אם יש דבר שאני לא אוהב זה דיאטות ואנשים שסופרים קלוריות, רק הספירה הזאת גורמת לאוכל להיות שמן, אני אף פעם לא ספרתי קלרויות, אומנם הייתי שמן פעם אבל זה היה בגלל שלא עשיתי ספורט, מהיום שהתחלתי לעשות משהו עם עצמי ירדתי במשקל די הרבה הייתי בערך 90 ק"ג +- היום אני בסביבות ה80, ואני אוכל אותו הדבר.

דןוקא אני אוכל מסודר ולא סופר קלוריות. בשבועיים אני מנקה את הגוף ואז מתחיל תנוזה נבונה ;)

מתחיל מהערב לעשות אופניים. אולי יצא גיבוב מהמסע לים וחזרה.

לפני חודשיים כשאני בשיא העליה וכולי מזיע עוקף אותי רוכב עם אופניים חשמליות. מאז לא נסעתי יותר :sly:

מקווה שהיום לא אראה עוד אחד שחיי בסרט שהוא רוכב.

החיים הם כמו....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה שנראה לי מיותר לפתוח בשבילה נושא חדש-

איך משיגים מוזיקה משירים ללא השירה עצמה? כמו שיש בשטויות כאלה של קריוקי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
השברולט הזו נוסעת לא רע, לא רע בכלל ומרגישה יציבה במהירויות גבוהות.

אני מרוצה.

תתבייש לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שאלה שנראה לי מיותר לפתוח בשבילה נושא חדש-

איך משיגים מוזיקה משירים ללא השירה עצמה? כמו שיש בשטויות כאלה של קריוקי?

נסה לגוגל theme music במנוע החיפוש google.

או

נסה לגובב theme music במנוע החיפוש goovev.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור של הונדה97 ?

הוא הסתובב בפורום דיטיילינג וז**ן לנו את השכל, הבחור פשוט מסרב להקשיב למה שאומרים לו ומתבצר בעמדתו (וגם אם הוא מגלה שהוא טעה הוא מנסה למצוא דרכים למה הוא בעצם צדק), בקיצור הבן אדם הזוי, תמיד שאני רואה שרשור שהוא פתח אני יודע שזה הולך להיות ארוך ומצחיק.

(הונדה, תגיע אלי הודעה פרטית זועמת ?).

ונחזור לעולם האמיתי, מי גובב לי שטויות בטופס של הערב קרניבורים ? :evil:, רז ? תפוחי ? לוקו ? שומכאר ? :evil:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בדיוק היום קראתי את השרשור הנהדר שלו בפורום הכללי, בו הוא מתפלא שמחיר המחירון של הרכב שלו יורד אחרי שהוא משקלל את הנתונים (מודל 2007, יד שלישית, 217,000 ק״מ). לטענתו המחיר אמור לעלות כי הרכב לבן ויש לו גג. הוא גם כועס על כל העולם שמנסה להסביר לו למה זה הגיוני. קלאסה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שמתם לב כמה המחירון מושפע מדעות קדומות?

לחבר יש טויוטה יאריס אוטומטית 2002, היא שווה במחירונים כנראה באזור ה30 אלף. נניח 25 אלף (אלא אם אני מגזים. לא בדקתי, תקנו אותי אם אני טועה).

לי יש רנו מגאן 2001, היא שווה במחירונים 8 אלף :|

עם כל הכבוד לטויוטה, מה שרנו עשו במגאן 2001 היפנים לא עשו בטויוטה גם כמה שנים אח"כ.

הרכב הרבה יותר נעים ונוח, לא רק מהרכב הבכלל לא מקביל שלו יאריס, אלא גם מהמתחרה היפנית הישירה שלו לאותן שנים, הלא היא הקורולה (מהדור של אותם השנים).

אנשים מתקשרים אליי לחפש מחירונים (או פחות) ולבלבל את המוח. לפני כמה ימים התקשר אליי אחד והתווכח איתי שהמחירון משקף את מה שהאוטו שווה. שלחתי אותו למחירונים של יפניות ישנות/ואגית ישנה ואמרתי לו יפה שהרנו כנראה לא מתאימה לו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...