Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח להבין אין הרשת "באג" שורדת,יש להם שרות לא מזהיר,מחירים בשמיים ולא הרבה היצע.

מה הסוד?

פשוט מאד: הם לא מוכרים לי או לך, אלא לאנשים שאינם יודעים מה יש וכמה זה עולה. אנשים שיש להם פחות ידע בחידושים והמצאות. אנשים שנכנסים לחנות, ומבקשים "משהו יפה לנכד", ומוכרים להם.

דרך אגב, אם משתמע מדברי שיש כאן איזו שהיא הונאה או משהו כזה, אז לא - זה פשוט סוג אחר של שירות, שאינו כולל מחיר זול במיוחד. גם מרצדס זה לא זול, ואף אחד לא אומר שהם רמאים בגלל זה.

דני

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אני בכותרת !! ועוד עם בנצי, זהו הגעתי לשיא שלי בחיים.

פרנקוס, איזה מידה אתה ? הרגלים שלך נראות די קטנות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שאלוהים יגאל את נשמתו של זה שהמציא את המושבים המחוממים לרכב. כרגע אני פחות מתלהב מהעובדה שיש גם קירור למושבים.

נשרף לי התחת!

haters will hate

פורסם

שתיים וכמה דקות, סגרו את הבר, מקום מגניב, הייתה להקה טובה, האלכוהול בתחום שאני מגדיר כ"חינם", כוס של גרנד מרינר מלאה עד הסוף כם קצת קרח ב5 דולרים... חלום, שתיתי שלוש, התחלתי לדבר ללמפה עוד בהיותי על הבר.

מחר אופנוע. נלך לבקר את יהושע.

haters will hate

פורסם
יש אני בכותרת !! ועוד עם בנצי, זהו הגעתי לשיא שלי בחיים.

פרנקוס, איזה מידה אתה ? הרגלים שלך נראות די קטנות.

הרגליים שלי גדולות אבל יש להן פרופורציה מוזרה.

ברוחב אני 44 אבל אורך 42.

זה בגלל שהלכתי הרבה שנים על קצות האצבעות.

ולשינוי רציני בנושא:

מחר התנדבתי לעשות לאחיינית שלי בייביסיטר כי אחי ואשתו עובדים והילדה בחופש.

חוץ מלקחת אותה לקולנוע, יש רעיונות מה לעשות איתה?

היא בת 8 וגרה בכרמיאל, אז לכל דבר מעניין צריך לנסוע לקריות.

פורסם

הדבר האולי יחיד שהיה שווה בבאג, אלו אוזניות ה- Audio Technica ATH-M50s שנמכרו ב400 ש"ח (כשהכי זול בזאפ מתחיל מ890 ומגיע עד ל1200 ש"ח, ובארה"ב מתחיל ב130 דולר ללא משלוח).

אוזניות מדהימות שלדעתי בועטות בפרצוף של אוזניות beats למיניהן שהן יותר עיצוב ושם מאשר איכות, בטח ובטח ביחס למחיר (גם בהשוואה למחיר השוק הרגיל).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
פשוט מאד: הם לא מוכרים לי או לך, אלא לאנשים שאינם יודעים מה יש וכמה זה עולה. אנשים שיש להם פחות ידע בחידושים והמצאות. אנשים שנכנסים לחנות, ומבקשים "משהו יפה לנכד", ומוכרים להם.

דרך אגב, אם משתמע מדברי שיש כאן איזו שהיא הונאה או משהו כזה, אז לא - זה פשוט סוג אחר של שירות, שאינו כולל מחיר זול במיוחד. גם מרצדס זה לא זול, ואף אחד לא אומר שהם רמאים בגלל זה.

דני

עם המוכרים שהיו ביום שישי בבית שמש - גם הסבים היו מתייאשים, ואין ספק שככלל השמיעה שלהם עוד פחות טובה משלי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי גם בחנות שהוא עובד בה היה Black Friday, והחברים שיושבים לידה רמסו אותו למוות באטרף קניות.

או שאולי עשו לו Black Friday מסוג אחר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגעלתם אותו עם הרגליים שלכם. לא כולם אוהבים foot fetish.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרנקוס, יש לך את מעלות והבריכה ששם, הטיילת בנהריה, כליל, ששם אפשר להסתובב בכיף, ובסופשים גם בית קפה מגניב (חנוכה, אולי גם עכשיו פתוח. אם אתה רוצה אברר לך).

וכמובן המקום עם השוקולד. לא זוכר את השם, אבל כל ילדה תתרגש מהמחווה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...